viper2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ω σταματήστε πια. *κοιταει το πιστωτικό του οριο* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ναι πραγματικά όχι στο easy ούτε στο νορμαλ δεν είναι να το παίζεις , θέλει hard, το lunatic θέλει grinding ΄στο chapter 4 όταν σου βγάλει το dlc map και να τους πας lvl20 αλλιώς δεν την παλέβεις. ikaruga αν έρθει ο swordmaster στον sorceror δε πα να πιάσει και critical και astra κτλπ θα χτυπήσει ο άλλος με vengeance ένα aversas θα έχει πάλι full health. btw ανα κάθε fire emblem υπάρχει ένα Imba class και στο awakening έχουμε έλειψη magic resist σε σχέση με defence ,αλλα και επειδή υπάρχουν τα vengeance/vantage δεν μπορεί να πεθάνει ο sorceror ότι και να τον κάνεις θα γυρίσει πίσω ,btw και αν πει κάποιος και αν φάει lethality? υπάρχει και το miracle για τέτοια teams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 μάλλον hard με βλέπω για αρχή και μετά lunatic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ναι πραγματικά όχι στο easy ούτε στο νορμαλ δεν είναι να το παίζεις , θέλει hard, το lunatic θέλει grinding ΄στο chapter 4 όταν σου βγάλει το dlc map και να τους πας lvl20 αλλιώς δεν την παλέβεις. ikaruga αν έρθει ο swordmaster στον sorceror δε πα να πιάσει και critical και astra κτλπ θα χτυπήσει ο άλλος με vengeance ένα aversas θα έχει πάλι full health. btw ανα κάθε fire emblem υπάρχει ένα Imba class και στο awakening έχουμε έλειψη magic resist σε σχέση με defence ,αλλα και επειδή υπάρχουν τα vengeance/vantage δεν μπορεί να πεθάνει ο sorceror ότι και να τον κάνεις θα γυρίσει πίσω ,btw και αν πει κάποιος και αν φάει lethality? υπάρχει και το miracle για τέτοια teams Σαφεστατα υπαρχουν και αυτα αλλα θελει ΤΡΕΛΟ grinding και reclassing για να αποκτησεις ολα αυτα τα skill. Ο swordmaster απο την αλλη εχει μια "φυσικη" εξελιξη πανω σε αυτο το πραγμα. Προσωπικα τον δικο μου (τον Lon qu) τον μπαφαρα και με τα διαφορα items που εβρισκα γυρω γυρω (ειδικα στα HP, Strength και Skill) και εκοβα φετες ακομα και heavy armor με bronze σπαθια και αμα εχεις 60+ skill τοτε ειτε astra ειτε lethality ειτε απλα criticals αναβουν συνεχεια. Panther αν θες να ξεκινησεις στο hard καντο αλλα να ξερεις οτι θα φας ξυλο. Εγω ηδη μετραω 4 ηττες και καμποσα restart. Αν μη τι αλλο θα αναγκαστεις να μαθεις να μετρας τις κινησεις σου και τις δυναμεις σου πριν κανεις το οποιοδηποτε βημα. Οι εχθροι δεν αστειευονται στο hard. Λιγα tips που μπορεσα και βρηκα μονος μου για το hard. - Ποτε μα ποτε δεν βαζουμε τους 2 main χαρακτηρες να tankάρουν. Αν πεθανουν ειναι insta-game over. - Ποτε μα ποτε δεν κανουμε επιθεση σε risen που βρισκονται ειναι σε tiles τα οποια ειναι πανω σε side missions καθως η δυσκολια αυτων ειναι κατα πολυ αυξημενη. Μονο σε main story tiles για να βρισκεται το level τους περιπου κοντα στο δικο σου. - Αναπτυξη σχεσεων οσο γινεται ποιο στενη μεταξυ 2 "αντιθετων" χαρακτηρων. Παραδειγμα ενα tank με εναν pegasus knight. Θα παρεις +resistance και +speed σε αρκετο βαθμο ετσι ωστε να αντεξεις το ερχομενο ξυλο απο mages. - Μη φοβαστε να χρησιμοποιειτε overpowered οπλα ακομα και για απλους εχθρους. - Τα οπλα με υπερβολικα μικρα ποσοστα δυναμης ειναι ιδανικα για defense. Στηνεις τοιχος χωρις να κανεις attack και μετα ο καθε εχθρος που θα ερχεται θα συμβαλει στο τοιχος προστασιας καθως δεν θα πεθαινει απο τις αντεπιθεσεις σου. Μετα το γυρνας στο attack ή στην οπισθοχωρηση σιγα σιγα. Αυτα τα ολιγα για αρχη. Ξαναλεω οτι η διαφορα δυσκολιας ειναι χαωδης σε σχεση με το normal και σιγουρα με προιδεαζει για παρακατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Εγώ το ξεκίνησα χθες στο hard κατευθείαν γιατί ήξερα ότι στο normal γίνονται overpowered οι chars και γίνεται λίγο βαρετό από ένα σημείο και μετά. Το θέμα είναι ότι το hard μου φαίνεται αρκετά tough, στην αρχή τουλάχιστον. Είμαι στην τρίτη αποστολή και ήδη μετράω 6-7 ήττες (λόγω τελειομανίας δεν θέλω να μου πεθαίνει κανένας :Ρ). Δεν είμαι και πολύ έμπειρος στα Fire Emblem, τρία έχω τερματίσει όλα κι όλα και το έψηνα να το ξεκινήσω στο normal το Awakening λόγω της υπερβολικής δυσκολίας του hard, αλλά αφού κι εσείς λέτε ότι γίνεσαι overpowered αργότερα θα το συνεχίσω στο hard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Συνεχισε το στο hard αλλα να ξερεις οτι το παιχνιδι παιρνει αρκετα τον ανηφορο στη δυσκολια. Κασπαροφ πρεπει να γινεις για να μπορεσεις να ανταπεξελθεις. Ενα γρηγορο tip που ευκολα θα σε ξελασπωσει σε αρκετες μαχες (εγω ειμαι ηδη στο chapter 9 στο hard με τους χαρακτηρες μου να ειναι μεταξυ level 7 και 12) ειναι να χρησιμοποιεις τον Frederick σαν support μοναδα. Τον κολλας σε καποιον χαρακτηρα και αυτος ο καποιος χαρακτηρας αυτοματα παιρνει 6+ ποντους στο defence και 3+ ποντους στο Strength. Οπως καταλαβαινει καποιος αυτοι οι 6 ποντοι defence εχουν τεραστια σημασια. Αλλο να φας τσεκουρια με 10 damage και αλλο να φας 4 damage. Αν δε τον βαλεις μαζι με τον Kellamn (απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες) που ειναι και αυτος tank τοτε σχεδον εξαλειφουν ολοκληρο το physical damage και εχετε μια φοβερη ασπιδα. Μην κανετε επιθεσεις πολλες με τον Frederick και σας τρωει το experience γιατι συντομα θα το μετανοιωσετε πικρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis_pap Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Επιβεβαιώνω και εγώ πως το καλύτερο level για να το παίξεις είναι το hard. Το normal είναι για όσους δε ξέρουν τη σειρά, μόνο. Το παιχνίδι απλά δεν υπάρχει. Το save μου γράφει 130 ώρες σε hard/permadeath. Έχω φτάσει να τελειώνω τη τελευταία πίστα εντελώς "γυμνή" από αντιπάλους Χρόνια είχα να φάω τέτοιο κόλλημα με παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ναί, έκλεισα και εγώ 2 ωρίτσες στο hard και δεν ξανακοιτάω πίσω. Τώρα το παιχνίδι απαιτεί από μένα στρατηγική. Αν και τις πρώτες 3-4 μάχες τις έβγαλα στο μπάμ μπάμ, στην τελευταία έκανα restart 5 φορές για να την βγάλω χωρίς απώλειες. Επίσης τώρα αναγκάζομαι και υπολογίζω τα ωφέλη από το pairing των χαρακτήρων και δεν τους ζευγαρώνω όπως ναναι. Οπότε αν έχετε κάποια εμπειρία με τα Fire Emblem ή γενικότερα με strategy turn-based games, νομίζω το Hard είναι η ιδανικότερη δυσκολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 μα πόσο μούφα είναι η ιστορία στο project x zone.μα πόσο ,πονάει ο εγκέφαλος μου πραγματικά!!!πρέπει σε κάθε μάχη να σου δίνει έναν δυο χαρακτήρες είμαι 15chapter και εχω βαρεθεί να περνάω απο portals σε διάφορους κόσμους...σόρρι για το σπόιλερ,πιο σπόιλερ μωρέ λες και έχει ιστορία, τα ίδια bosses βγάζει ξανά και ξανά,πως ήταν σε κάποια games ¨ενας που πεταγόταν συνέχεια και έλεγε τώρα είμαι πιο δυνατός κάπως έτσι και στο project x zone αλλα εδώ όλα τα Bosses, τα ξαναπολεμάς 3-4 φορές το καθένα μέχρι το 15chapter!!!!! έχει καμιά 40αριά ,τι άλλο θα δούν τα μάτια μου, τι πόνος ,τι πόνος!!!,είναι τεράστιες οι μάχες, και όλα επαναλαμβανόμενα ιστορία-bosses-εχθροί-κινήσεις, δεν ξέρω αν θα την παλέψω να το τερματήσω και είμαι εντελώς καμμένος φαν των srpg και έχω τερματήσει σχεδόν τα πάντα το μετάνιωσα που το πήρα και δεν πήρα το nsmb2 ή το sm3dland Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ναί, έκλεισα και εγώ 2 ωρίτσες στο hard και δεν ξανακοιτάω πίσω. Τώρα το παιχνίδι απαιτεί από μένα στρατηγική. Αν και τις πρώτες 3-4 μάχες τις έβγαλα στο μπάμ μπάμ, στην τελευταία έκανα restart 5 φορές για να την βγάλω χωρίς απώλειες. Επίσης τώρα αναγκάζομαι και υπολογίζω τα ωφέλη από το pairing των χαρακτήρων και δεν τους ζευγαρώνω όπως ναναι. Οπότε αν έχετε κάποια εμπειρία με τα Fire Emblem ή γενικότερα με strategy turn-based games, νομίζω το Hard είναι η ιδανικότερη δυσκολία. Ετοιμασου για πολυ ξυλο απο εδω και περα. Εδω θα δεις και τα ωφελη απο το pair-up, απο το forging, απο την οπισθοχωρηση (γιατι στο normal ΠΟΤΕ δεν χρειαζεται να κανεις οπισθοχωρηση) και το στρατηγικο tanking με αδυναμους σε defense χαρακτηρες αλλα με τεραστια πιθανοτητα dodge. Καλα και εσυ ρε Skanjo αγορασες project X zone για την ιστορια του? Δεν εχεις εμπειρια με τα προηγουμενα 3 της σειρας??? Δεν αγοραζεις αυτο το παιχνιδι για την ιστορια του. Ειναι σαν να μου λες οτι αγορασες τα NSMB2 ή M3DLand για την ιστορια τους. Ακυρο πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 να υποθέσω πως παίζετε με perma death? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 να υποθέσω πως παίζετε με perma death? Εγώ με perma death στο hard παίζω πάντως. Είναι σαν το σεξ. Αν δεν τζούξει λίγο, δεν αξίζει. Και ρε παιδιά, μια ερώτηση. Για να ανοίξουν διάλογοι μεταξύ των pairs, πρέπει να είναι μαζί σε όλη τη διάρκεια μιας αποστολής; Ή αρκεί να κάνουν support ο ένας στον άλλον για λίγο; Γενικά δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει πως δουλεύει το pairing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis_pap Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Αν έχω καταλάβει καλά υπάρχει κάποιο κρυμμένο σύστημα leveling για τα pairs. Όσα περισσότερα πράγματα κάνει μαζί το ζευγάρι τόσο αυτό ανεβάζει το επίπεδο. Στη πράξη, pairs που θες να γίνουν πιο αποτελεσματικά θα πρέπει να τα έχεις σε πολλές μάχες μαζί. Συνήθως για να ανέβουν ένα level (πχ από C σε Β) μου έπαιρνε 2 ολόκληρες μάχες μαζί ή και παραπάνω. Εννοείται πως δεν κάνουν χωριό όλοι οι χαρακτήρες με όλους. Πχ ο Basilio ταιριάζει μόνο με τη Flavia και το χαρακτήρα του παίκτη. Αυτό το τσεκάρεις από την επιλογή Support του αρχικού μενού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εγω δεν το παιζω με permadeath αλλα του συμπεριφερομαι σαν να παιζω σε permadeath. Το εχω ενεργοποιημενο γιατι τις περισσοτερες φορες που παιζω ειμαι κομματια και κανω μαλακιες στα πατηματα των πληκτρων (παραδειγμα παταω ΟΚ οταν θελω να πατησω cancel ας πουμε). Για τις σχεσεις των χαρακτηρων τωρα να ξερετε οτι ανεβαινουν με καθε action που κανει ο καθε χαρακτηρας και ειτε ειναι paired up ειτε ο ενας διπλα στον αλλο. Μπορω να πω οτι τα εχω βρει μπαστουνια τωρα στην 9η αποστολη. Χανω τη μια μοναδα πισω απο την αλλη γιατι οι αντιπαλοι εχουν τροματικο attack power (24+ εκτος απο τους thieves) και η τυχη μου καποιες φορες με προδιδει πολυ ασχημα. Νομιζω οτι πρεπει να επενδυσω σε stinking boxes για να φωναζω risen και να βελτιωσω τις σχεσεις των χαρακτηρων πριν τη μεγαλη μαχη. Ειναι απαραιτητο να εχεις ενα καλο τοιχος απο χαρακτηρες με καλες σχεσεις για προστασια. Δυστυχως κατι healer και κατι mages φευγουν με τη μια (24 hp και 5 defense VS 29 attack power = instadeath) και ειναι εξαιρετικα δυσκολο να τους κρατησεις ζωντανους χωρις αναλογη προστασια. Δεν αποκλειεται να σου ερθει archer να σε βαρεσει, να αντεπιτεθεις και να τον φας γιατι σε βοηθησε αλλος απο την ομαδα σου και μετα να στην πεσει και αλλος archer ή barbaria axe thrower και να αποτελειωσει τη δουλεια του archer. Εκνευριστικο οσο δεν παει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 στο hard σφίγγουν οι κώλοι από την αρχή...κάποιοι χαρακτήρες απλά δεν έχουν τύχη αν φάνε 2 επιθέσεις,δεν τους σώνεις με τπτ...wtf δλδ...και το pairing εκείνη την στιγμή δεν βοηθάει καθόλου με το perma death αναρωτιέμαι αν κάποια στιγμή αργότερα έχεις κανά 2 ψόφους σε κάθε πίστα, θα ξεμείνεις από units? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα