Grim Ripper Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 και ναι!! Πήρα το new 3ds! Καλορίζικο. VC;; Virtual Console Παιχνίδια από παλιότερες κονσόλε, όπως nes/snes/gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Κανεις και ολα τα τελη ? ολα τα τελη + τα quests ειναι κοντα 200 ωρες. ναι!Συνήθως σε όλα τα παιχνίδια προσπαθώ να κάνω τα πάντα! Ειναι κακό;;; Υγ:Τα Fire emblem υπολογίζω να έρθουν Ευρώπη κατά τον Μάϊο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ναι!Συνήθως σε όλα τα παιχνίδια προσπαθώ να κάνω τα πάντα! Ειναι κακό;;; Υγ:Τα Fire emblem υπολογίζω να έρθουν Ευρώπη κατά τον Μάϊο Καθολου. Κι εγω το ιδιο κανω. Απλως σε ενημερωσα Εγώ λέω τέλος Απριλίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καθολου. Κι εγω το ιδιο κανω. Απλως σε ενημερωσα Εγώ λέω τέλος Απριλίου. Τέλος Απρίλη -Αρχές Μαϊου! Υγ: έχει παίξει κανείς το Xenoblade στο μικρό new 3DS;;;Να μου πει πώς φαίνεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τέλος Απρίλη -Αρχές Μαϊου! Υγ: έχει παίξει κανείς το Xenoblade στο μικρό new 3DS;;;Να μου πει πώς φαίνεται;; Το εχω εγω, ενταξει τα γραφικα του δεν ειναι το δυνατο του στοιχειο. Προσωπικα ειναι το μονο παιχνιδι που κλεινω το 3d γιατι στα δικα μου ματια φαινεται ακομα πιο χαλια..αλλα ειλικρινα ειναι τοσο παιχνιδαρα που δεν με ενοχλουν καθολου τα χαλια γραφικα! Αγορασα fire emblem awakening επιτελους!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πώς μπορώ να καταλάβω αν το c-stick δουλεύει?? Γιατί μου φαίνεται κάπως σκληρό και ότι δεν κουνιέται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν πρέπει να κουνιέται. Ετσι λειτουργεί κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν πρέπει να κουνιέται. Ετσι λειτουργεί κανονικά. Α ωραία!Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Οποιος προπαραγγειλει η προπαρηγγειλε την Deluxe Collectors Edition του Bravely Second θα λαβει exclusive outfits. http://nintendoeverything.com/pre-order-the-european-bravely-second-deluxe-collectors-edition-for-exclusive-outfits/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Οποιος προπαραγγειλει η προπαρηγγειλε την Deluxe Collectors Edition του Bravely Second θα λαβει exclusive outfits. http://nintendoeverything.com/pre-order-the-european-bravely-second-deluxe-collectors-edition-for-exclusive-outfits/ Μπα... Εγώ θα το παραγγείλω μόλις κυκλοφορήσει από το Amazon μιας και δεν με ενδιαφέρει η collectors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μπα... Εγώ θα το παραγγείλω μόλις κυκλοφορήσει από το Amazon μιας και δεν με ενδιαφέρει η collectors Το εγραψα σαν ενημερωση απλως. Εγω προπαρηγγειλα την Collectors, ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει σε 3ds παιχνιδια και εχει και ενα τεραστιο artbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λεφτά να είχα μόνο...έχω τόσα πολλά που θέλω και τόσα λίγα που μπορώ να έχω που πρέπει να κάνω πραγματικά απίστευτους συμβιβασμούς για να αποκτήσω και φέτος 1 με 2 τίτλους. Δυστυχώς ήδη ξέρω ποιοι θα είναι αυτοί οι τίτλοι (Dark Souls 3 και Zelda U) και ίσως κάνω και κάνα σοβαρό εγχείρημα για να αποκτήσω το Fire Emblem fates στην special εκδοχή του φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λεφτά να είχα μόνο...έχω τόσα πολλά που θέλω και τόσα λίγα που μπορώ να έχω που πρέπει να κάνω πραγματικά απίστευτους συμβιβασμούς για να αποκτήσω και φέτος 1 με 2 τίτλους. Δυστυχώς ήδη ξέρω ποιοι θα είναι αυτοί οι τίτλοι (Dark Souls 3 και Zelda U) και ίσως κάνω και κάνα σοβαρό εγχείρημα για να αποκτήσω το Fire Emblem fates στην special εκδοχή του φυσικά. Φέτος τα jrpgs του 3ds ειναι παρα πολλά. Ρεαλιστικώς δεν γίνεται να τα πάρεις όλα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το demo του Bravely Second διαθέσιμο στις 11/2!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το demo του Bravely Second διαθέσιμο στις 11/2!!! Οποιος εχει σκοπο να παρει η εχει ηδη προπαραγγειλει το παιχνιδι, θα τον συμβουλευα να το παιιξει καθως κερδιζεις πραγματα αν μεταφερεις το ντεμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα