Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Topic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από κανά δυο μέρες ξεκίνησα το Bravely Default και πραγματικά μετανιώνω που δεν το είχα παίξει παλιότερα (γιατί αντιδρούσα στα micro-transactions, που πραγματικά είναι αχρείαστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και απορώ γιατί τα έβαλαν εξαρχής). Το παιχνίδι τα σπάει, finalfantasίλα σκέτη. Το έχω ξεκινήσει στο hard και πέφτει μπόλικο ξύλο μπορώ να πω. Εκ πρώτης όψεως μου μοιάζει να είναι σχεδόν ισάξιο με το Fire emblem: Awakening (που για μένα είναι το καλύτερο παιχνίδι του 3DS).

Το ίδιο και εγώ! Εν αναμονή του Bravely Second ξαναπαίζω το bravely default!Ξέρω σίγουρα ότι για τις επόμενες 100-120 ώρες θα το ευχαριστηθώ ξανά!

το Bravely Second να το παίξω στο μικρό o3ds ή στο new;; 

Διλήμματα...Διλήμματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλα μακαρι να βγαλουν collector'!!! του 2.5 ηταν φοβερη ! Προσωπικα, θα ηθελα limited console με ff xv η persona 5. Εκει θα το επαιρνα κατευθειαν το ps4

σορρυ για το off-topic

γενικως τα Limited πραγματα ειναι ωραια.ειτε κονσολα ειτε παιχνιδι ειτε οτιδηποτε.

Το ίδιο και εγώ! Εν αναμονή του Bravely Second ξαναπαίζω το bravely default!Ξέρω σίγουρα ότι για τις επόμενες 100-120 ώρες θα το ευχαριστηθώ ξανά!

το Bravely Second να το παίξω στο μικρό o3ds ή στο new;; 

Διλήμματα...Διλήμματα

στο new.ποιος ο λογος για το Old?

• Like 1

γενικως τα Limited πραγματα ειναι ωραια.ειτε κονσολα ειτε παιχνιδι ειτε οτιδηποτε.

στο new.ποιος ο λογος για το Old?

Μάλλον στο old με βλέπω να το παίζω!!

ίσως η ερώτηση μου σας φανεί ολίγον βλακεία αλλά θα την κάνω...

Στο 3ds έχω ως χώρα την Ελλάδα άρα αυτόματα το eshop στην κονσόλα είναι το ελληνικό έτσι;

Υπάρχει περίπτωση αυτό να κλείσει λόγω της κατάστασης που επικρατεί;;

Ηθελα/έλεγα να δοκιμάσω το SMT IV και μιας και είναι μόνο digital μου γεννήθηκε η παραπάνω απορία...  

Θέλω τα faceplates και ας μην έχω n3ds :P

vMfksPo.jpg

Θέλω Charizard τώρα!!!!!!!!

ίσως η ερώτηση μου σας φανεί ολίγον βλακεία αλλά θα την κάνω...

Στο 3ds έχω ως χώρα την Ελλάδα άρα αυτόματα το eshop στην κονσόλα είναι το ελληνικό έτσι;

Υπάρχει περίπτωση αυτό να κλείσει λόγω της κατάστασης που επικρατεί;;

Ηθελα/έλεγα να δοκιμάσω το SMT IV και μιας και είναι μόνο digital μου γεννήθηκε η παραπάνω απορία...  

Θέλω Charizard τώρα!!!!!!!!

Είμαι αρκετά σίγουρος πως απλά συνδέεται στο ευρωπαϊκπό e-shop. Οπότε όχι δεν παίζει να κλείσει.

Αυτό το bundle έχει και τα 2 faceplates. (δηλαδή και με charizard και με blastoise)

Τα eshop καθε χωρας ειναι ξεχωριστα. Οποτε δεν συνδεεται με το ευρωπαικο αλλα με το ελληνικο.

Δεν υπαρχει περιπτωση να κλεισει γιατι πριν καποιο καιρο η nintendo ανοιξε eshop σε παρα πολλες χωρες που δεν ειχαν.

Φοβερο παιχνιδι το smt iv. Σε λιγο στην ιαπωνια βγαινει και το σικουελ του.

Τα eshop καθε χωρας ειναι ξεχωριστα. Οποτε δεν συνδεεται με το ευρωπαικο αλλα με το ελληνικο.

Δεν υπαρχει περιπτωση να κλεισει γιατι πριν καποιο καιρο η nintendo ανοιξε eshop σε παρα πολλες χωρες που δεν ειχαν.

Φοβερο παιχνιδι το smt iv. Σε λιγο στην ιαπωνια βγαινει και το σικουελ του.

Εφόσον δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει θα προβώ στην αγορά του.

Λένε ότι είναι φοβερό.Βεβαία δεν έχω παίξει τα προηγούμενα για να ξέρω τι παίζει...Θα είναι το πρώτο που παίζω από την σειρά!

Το θεωρώ βλακώδες κάπως αυτό το πράγμα, παρόλο που έχουν τα ίδια πράγματα.

Βοηθάει βέβαια σε Ddos, όπου δηλαδή δεν θα μπαίνει κανείς λόγο υψηλού φόρτου καθώς η κάθε χώρα έχει τα δικά της e-shop.

Εφόσον δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει θα προβώ στην αγορά του.

Λένε ότι είναι φοβερό.Βεβαία δεν έχω παίξει τα προηγούμενα για να ξέρω τι παίζει...Θα είναι το πρώτο που παίζω από την σειρά!

Το παιχνιδι αν και ανηκει στο main series του smt, διαδραματίζεται σε ξεχωριστό universe. Παρ' όλα αυτά χαρακτήρες που εμφανίζονται και σε προηγούμενα παιχνίδια, εμφανίζονται σε αυτό. Το παιχνίδι έχει grinding πάντως να το ξέρεις. Επίσης, μίλα με όλα τα NPC για να μπορέσεις να καταλάβεις τελείως το στόρυ στο τέλος :) Το παιχνίδι πάντως είναι πάρα πολύ μεγάλο. ειδικά αν είσαι completionist.

Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ο χάρτης.

Το θεωρώ βλακώδες κάπως αυτό το πράγμα, παρόλο που έχουν τα ίδια πράγματα.

Βοηθάει βέβαια σε Ddos, όπου δηλαδή δεν θα μπαίνει κανείς λόγο υψηλού φόρτου καθώς η κάθε χώρα έχει τα δικά της e-shop.

Καποια eshops δεν εχουν καποιους συγκεκριμενους vc τιτλους.

και ναι!!

Πήρα το new 3ds!

Με γεια!!!!!

Το παιχνιδι αν και ανηκει στο main series του smt, διαδραματίζεται σε ξεχωριστό universe. Παρ' όλα αυτά χαρακτήρες που εμφανίζονται και σε προηγούμενα παιχνίδια, εμφανίζονται σε αυτό. Το παιχνίδι έχει grinding πάντως να το ξέρεις. Επίσης, μίλα με όλα τα NPC για να μπορέσεις να καταλάβεις τελείως το στόρυ στο τέλος :) Το παιχνίδι πάντως είναι πάρα πολύ μεγάλο. ειδικά αν είσαι completionist.

Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ο χάρτης.

Προσπαθώ όλα τα παιχνίδια να τα τελειώνω στο 100%...Τώρα αν το τελειώσω σρο 90% των guests κλπ δεν χάλασε και ο κόσμος!

Καποια eshops δεν εχουν καποιους συγκεκριμενους vc τιτλους.

Με γεια!!!!!

VC;;

Προσπαθώ όλα τα παιχνίδια να τα τελειώνω στο 100%...Τώρα αν το τελειώσω σρο 90% των guests κλπ δεν χάλασε και ο κόσμος!

VC;;

Κανεις και ολα τα τελη ? ολα τα τελη + τα quests ειναι κοντα 200 ωρες.

Virtual console

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...