poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ennoeis oti den mporeis na grapseis greeklish;;poio einai to problhma sou; εκανες quote για αυτο.οποτε βλεπει και ελληνικα μεσα και σε αφηνει. Οκ, θα στείλω ένα pm κάποια στιγμή ή θα ανοίξω νήμα στο bugs section. οπως εγω εβαλα τελειες και το ξεγελασα και με αφησε αλλιως δεν με αφηνε κανονικα αρα δεν ειναι ακριβως bug για συγκεκριμενο χρηστη απλα δεν αφηνει κανενα χρηστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αα μάλιστα. θα το έχω στα υπόψιν μου την επόμενη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 στην ουσια με λιγο ελληνικο κειμενο ή με μερικες τελειες το παρακαμπτεις.οπως και 5-6 τελειες για να ξεπερασεις το οριο οταν απλα θες να απαντησεις ενα ναι που θεωρειται οτι ειναι λιγοι χαρακτηρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι, όταν έβαζα και ελληνικό κείμενο δεν είχα κάποιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι, όταν έβαζα και ελληνικό κείμενο δεν είχα κάποιο θέμα. ισως το bypass να ειναι για να αφηνει ενα χ αριθμο αγγλικων χαρακτηρων αναμεσα σε ελληνικα διοτι το βλεπω απο default ενεργοποιημενο σε ολους και οχι για να αφηνει μονο αγγλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ας συνεχίσουμε στα του 3ds. Τι παιχνίδια πήρες μαζί με το 3ds poulinos; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 για την ωρα δεν εχω παρει κατι.,ο λογος που το πηρα ειναι για να παιξω κανα παιχνιδακι διοτι μου εχει λειψει να χαλαρωσω.παλια επαιζα adventures στο pc αλλα τωρα ειπα να το ριξω στο zelda.απλα δεν εχω προλαβει να ασχοληθω πολυ και να δω τι μπορω να κανω με crack κτλ πριν αγορασω κανενα :Phack the planet.τωρα επαιζα κατι demo και μαρεσε το Micky οπως και το smash bros.γενικα προτιμω απλα παιχνιδια .το στυλ 233 πληκτρα για ενα παιχνιδι και δεν ξερω τι αλλο οχι δεν το προτιμω.i prefer keep it simple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θα μπορούσα να σου δώσω guides αλλά στο n3ds είναι κάπως πιο περίεργα τα πράγματα από το o3ds. Δεν ξέρω πιο mickey έπαιξες αλλά ένα demo του epic mickey power of illusion που έχω και εγώ είναι ωραίο. Το smash bros δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 για την ωρα δεν εχω παρει κατι.,ο λογος που το πηρα ειναι για να παιξω κανα παιχνιδακι διοτι μου εχει λειψει να χαλαρωσω.παλια επαιζα adventures στο pc αλλα τωρα ειπα να το ριξω στο zelda.απλα δεν εχω προλαβει να ασχοληθω πολυ και να δω τι μπορω να κανω με crack κτλ πριν αγορασω κανενα :Phack the planet.τωρα επαιζα κατι demo και μαρεσε το Micky οπως και το smash bros.γενικα προτιμω απλα παιχνιδια .το στυλ 233 πληκτρα για ενα παιχνιδι και δεν ξερω τι αλλο οχι δεν το προτιμω.i prefer keep it simple. Ορίστε μια λίστα με αγαπημένα μου παιχνίδια ) http://www.insomnia.gr/topic/342245-the-official-nintendo-3ds-topic/?p=54171024 Ρώτησε με ό,τι θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenaki81 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ορίστε μια λίστα με αγαπημένα μου παιχνίδια ) http://www.insomnia.gr/topic/342245-the-official-nintendo-3ds-topic/?p=54171024 Ρώτησε με ό,τι θες Αυτή δεν είναι λίστα.Είναι οδηγός επιβίωσης!!!!Θα τον έχω σαν βάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αυτή δεν είναι λίστα.Είναι οδηγός επιβίωσης!!!!Θα τον έχω σαν βάση. Thnx Αν και λυπουν καποιες καινουργιες ανακοινωσεις, καθως δεν μπορω να κανω edit το post. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Thnx Αν και λυπουν καποιες καινουργιες ανακοινωσεις, καθως δεν μπορω να κανω edit το post. :/αν θες μου λες τι αλλαγη θες στο post η μου το στελνεις με ενα pmκαι στο στο φτιαχνω εγω που μπορω να κανω edit Ορίστε μια λίστα με αγαπημένα μου παιχνίδια ) http://www.insomnia.gr/topic/342245-the-official-nintendo-3ds-topic/?p=54171024 Ρώτησε με ό,τι θες oθα την δω να δω τι εχει.thanxs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 αν θες μου λες τι αλλαγη θες στο post η μου το στελνεις με ενα pmκαι στο στο φτιαχνω εγω που μπορω να κανω edit oθα την δω να δω τι εχει.thanxs Θα γραψω καποια που εεχουν βγει η εεχουν ανακοινωθει οτι θα βγουν και θα στα στειλω. Ευχαριστω για τη βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θα μπορούσα να σου δώσω guides αλλά στο n3ds είναι κάπως πιο περίεργα τα πράγματα από το o3ds. Δεν ξέρω πιο mickey έπαιξες αλλά ένα demo του epic mickey power of illusion που έχω και εγώ είναι ωραίο. Το smash bros δεν με ενδιαφέρει και πολύ. αφου καταφερα στο κινητο μου που σιχαινομαι να περασω cyanogen μεσα σε ενα βραδι πιστευω θα το καταφερω.ναι αυτο ηταν το mick3y.to smash ειναι λιγο χαζο χωρις νοημα αλλα δια ετσι δυο τρια match καλο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ορίστε μια λίστα με αγαπημένα μου παιχνίδια ) http://www.insomnia.gr/topic/342245-the-official-nintendo-3ds-topic/?p=54171024 Ρώτησε με ό,τι θες +1 για το Kingdom Hearts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα