Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ναι, αλλά εγώ τώρα θέλω να πάρω Laptop ok? Δεν θέλω να έχει Windows εγκατεστημένα και δεν θέλω γενικότερα να έχει ούτε δισκάκι, ούτε τίποτα. Μπορεί να τα έχω αγοράσει. Θα μου πεις, ναι αλλά για ένα PC! Ρε ουστ!!! Σιγά που θα τα αγοράσω για όλα μου τα PC! Επίσης όταν είναι προεγκατεστημένα έχει μέσα το δισκάκι? Νομίζω πως όχι!
anpetsalis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 και εγω αγορασα πριν 1 εβδομαδα ενα vaio και μου εχει εγκατσεστημενα τα windows και κανενα cdακι... δηλαδη αμα θελω να κανω φορματ δεν εχω τα winows που υποθετηκα πληρωσα.. θα πρεπει να βαλω καποια σπαζμενη εκδοση... εκτοσ(αν και δεν ξερω αν γινετε) κατεβασω τα winows και βαλω τον σειριακο αριθμο των windows που ειναι κολημενο κατω απο το laptop.. το περνει και το βλεπει ως αυθεντικα?????
weirdo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 αν βρείς την ίδια έκδοση untouched x64 μια χαρά θα σου δουλέψει το serial που έχεις
panos2000gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 και εγω αγορασα πριν 1 εβδομαδα ενα vaio και μου εχει εγκατσεστημενα τα windows και κανενα cdακι... δηλαδη αμα θελω να κανω φορματ δεν εχω τα winows που υποθετηκα πληρωσα.. θα πρεπει να βαλω καποια σπαζμενη εκδοση...εκτοσ(αν και δεν ξερω αν γινετε) κατεβασω τα winows και βαλω τον σειριακο αριθμο των windows που ειναι κολημενο κατω απο το laptop.. το περνει και το βλεπει ως αυθεντικα????? Φτιάχνεις recovery dvd από το πρόγραμμα που υπάρχει μέσα στο VAIO και το επαναφέρεις στην εργοστασιακή μορφή όσες φορές θέλεις. Είναι μια πάρα πολυ απλά διαδικασία. Θα χρειαστείς 4 dvds.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.