kate23 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια! λοιπον, μιας και εχω κουραστει να ψαχνω ειπα να σας ρωτησω και εσας που με εχετε βγαλει ασπροσπροσωπη τοσες φορες! ψαχνω για μια φιλη μου μια τραπουλα για χαρτομαντεια, αλλα δεν ξερω ονομα και τετοια. το μονο που ξερω ειναι οτι δεν ειναι ταρω και ξερω επισης και μερικες ζωγραφιες που εχει πανω στις καρτες! εχει ηλιο, ματι, αστερι ,παιδια... ελπιζω να ξερει καποιος!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δεν εχω ιδεα που αναφερεσαι, αλλα κοιτα σε κανενα καταστημα fantasy art, εχει καποιο στα Εξαρχεια αλλα δεν μου ερχεται με τιποτα το ονομα. Με μια προχειρη αναζητηση παντως βρηκα αυτον τον συνδεσμο, ισως εχει αυτο που ψαχνεις... http://www.fairyshop.gr/index.php?target=categories&category_id=112
chaplin1981 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δεν εχω ιδεα που αναφερεσαι, αλλα κοιτα σε κανενα καταστημα fantasy art, εχει καποιο στα Εξαρχεια αλλα δεν μου ερχεται με τιποτα το ονομα. Με μια προχειρη αναζητηση παντως βρηκα αυτον τον συνδεσμο, ισως εχει αυτο που ψαχνεις... http://www.fairyshop.gr/index.php?target=categories&category_id=112 Οποια καταντια τα εξαρχεια...Αισχος,αυτο εχω να πω μονο...
Lucifer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δεν είναι κανένα από αυτά. Κυκλοφορεί ένα τέτοιο στο σπίτι στην Αθήνα από τότε που με θυμάμαι, κάπως είχε μπει σπίτι ως δώρο κάποιου περιοδικού. Δεν είναι σίγουρα ταρώ και οι κάρτες απ' όσο θυμάμαι είναι καμιά 20άρα, καμία σχέση με τις 78 των ταρώ και σίγουρα άλλο νούμερο από τη μεγάλη αρκάνα μόνη της.
kate23 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 παιδια σας ευχαριστω ολους! lucifer αν ξερεις κατι παραπανω πες μου! edit: κατι μου ειπαν τωρα οτι πρεπει να χει και ζωδια μεσα!
Lucifer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Τότε λέμε σίγουρα άλλη. Αυτή που θυμάμαι εγώ είχε μόνο "χαρακτήρες" και αντικείμενα. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τη μαύρη γάτα, βασιλιά/βασίλισσα, το σπίτι, τον θησαυρό, το χέρι της φατμέ (ένα χέρι με τατουάζ) κτλ. Γιατί δεν προσανατολίζεσαι σε ταρώ; Υπάρχουν μερικές τράπουλες που είναι πολύ όμορφες.
kate23 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 thanx lucifer! δεν ειναι για μενα η τραπουλα, απλα μου ζητησαν να την βρω αν μπορω μεσω internet γιατι δεν ξερουμε απο που την ειχαμε.(και την χασαμε, παει να ταν κιαλλη! )
Lucifer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Θυμάσαι τίποτε άλλο για την τράπουλα; Οι κάρτες ήταν αριθμημένες; Είχαν ονόματα; Πόσες ήταν περίπου;
kate23 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 λοιπον σε μεγε8ος ηταν πιο μεγαλες απο ταρω,ηταν γυρω στις 30-35, δεν ειναι αρι8μημενη, η καρτα ηταν χωρισμενη στα δυο, πχ στο πανω μερος ειχε εναν ηλιο και στο κατω ενα φεγγαρι, τετοια πραγματα. ονοματα δεν ειχε πανω. αυτα περιπου ξερω...
ksaplostra Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 λοιπον σε μεγε8ος ηταν πιο μεγαλες απο ταρω,ηταν γυρω στις 30-35, δεν ειναι αρι8μημενη, η καρτα ηταν χωρισμενη στα δυο, πχ στο πανω μερος ειχε εναν ηλιο και στο κατω ενα φεγγαρι, τετοια πραγματα. ονοματα δεν ειχε πανω. αυτα περιπου ξερω... Εγώ κάτι κάρτες σατανιστικες τελετές θυμάμαι σε τέτοιο ύφος που λες..
kate23 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 χαχαχαχα lucifer! :o τι σατανιστικες βρε ksaplostra???
ksaplostra Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 χαχαχαχα lucifer! :o τι σατανιστικες βρε ksaplostra??? Κάτι είχε πάρει το μάτι μου σε ενα βιβλιοπωλείο σε αυτό το στυλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.