Προς το περιεχόμενο

Τραπουλα "Χαρτομαντειας"

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! :-) λοιπον, μιας και εχω κουραστει να ψαχνω ειπα να σας ρωτησω και εσας που με εχετε βγαλει ασπροσπροσωπη τοσες φορες! :-)

ψαχνω για μια φιλη μου μια τραπουλα για χαρτομαντεια, αλλα δεν ξερω ονομα και τετοια. το μονο που ξερω ειναι οτι δεν ειναι ταρω και ξερω επισης και μερικες ζωγραφιες που εχει πανω στις καρτες! εχει ηλιο, ματι, αστερι ,παιδια... ελπιζω να ξερει καποιος!!! :-)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα που αναφερεσαι, αλλα κοιτα σε κανενα καταστημα fantasy art, εχει καποιο στα Εξαρχεια αλλα δεν μου ερχεται με τιποτα το ονομα. Με μια προχειρη αναζητηση παντως βρηκα αυτον τον συνδεσμο, ισως εχει αυτο που ψαχνεις...

http://www.fairyshop.gr/index.php?target=categories&category_id=112

Δημοσ.
Δεν εχω ιδεα που αναφερεσαι, αλλα κοιτα σε κανενα καταστημα fantasy art, εχει καποιο στα Εξαρχεια αλλα δεν μου ερχεται με τιποτα το ονομα. Με μια προχειρη αναζητηση παντως βρηκα αυτον τον συνδεσμο, ισως εχει αυτο που ψαχνεις...

http://www.fairyshop.gr/index.php?target=categories&category_id=112

Οποια καταντια τα εξαρχεια...Αισχος,αυτο εχω να πω μονο...:mad:

Δημοσ.

Δεν είναι κανένα από αυτά. Κυκλοφορεί ένα τέτοιο στο σπίτι στην Αθήνα από τότε που με θυμάμαι, κάπως είχε μπει σπίτι ως δώρο κάποιου περιοδικού. Δεν είναι σίγουρα ταρώ και οι κάρτες απ' όσο θυμάμαι είναι καμιά 20άρα, καμία σχέση με τις 78 των ταρώ και σίγουρα άλλο νούμερο από τη μεγάλη αρκάνα μόνη της.

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω ολους! :-) lucifer αν ξερεις κατι παραπανω πες μου!

edit: κατι μου ειπαν τωρα οτι πρεπει να χει και ζωδια μεσα!

Δημοσ.

Τότε λέμε σίγουρα άλλη. Αυτή που θυμάμαι εγώ είχε μόνο "χαρακτήρες" και αντικείμενα. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τη μαύρη γάτα, βασιλιά/βασίλισσα, το σπίτι, τον θησαυρό, το χέρι της φατμέ (ένα χέρι με τατουάζ) κτλ.

Γιατί δεν προσανατολίζεσαι σε ταρώ; Υπάρχουν μερικές τράπουλες που είναι πολύ όμορφες.

Δημοσ.

thanx lucifer! δεν ειναι για μενα η τραπουλα, απλα μου ζητησαν να την βρω αν μπορω μεσω internet γιατι δεν ξερουμε απο που την ειχαμε.(και την χασαμε, παει να ταν κιαλλη! :lol: )

Δημοσ.

Θυμάσαι τίποτε άλλο για την τράπουλα; Οι κάρτες ήταν αριθμημένες; Είχαν ονόματα; Πόσες ήταν περίπου;

Δημοσ.

λοιπον σε μεγε8ος ηταν πιο μεγαλες απο ταρω,ηταν γυρω στις 30-35, δεν ειναι αρι8μημενη, η καρτα ηταν χωρισμενη στα δυο, πχ στο πανω μερος ειχε εναν ηλιο και στο κατω ενα φεγγαρι, τετοια πραγματα. ονοματα δεν ειχε πανω. αυτα περιπου ξερω...

Δημοσ.
λοιπον σε μεγε8ος ηταν πιο μεγαλες απο ταρω,ηταν γυρω στις 30-35, δεν ειναι αρι8μημενη, η καρτα ηταν χωρισμενη στα δυο, πχ στο πανω μερος ειχε εναν ηλιο και στο κατω ενα φεγγαρι, τετοια πραγματα. ονοματα δεν ειχε πανω. αυτα περιπου ξερω...

Εγώ κάτι κάρτες σατανιστικες τελετές θυμάμαι σε τέτοιο ύφος που λες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...