Προς το περιεχόμενο

Iphone 3GS vs HTC DESIRE

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και δυο εβδομαδες εχω παρει το Iphone 16GM , αν δεν σε προβληματιζουν τα 669 ευρω ειναι οτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ υπαρχει αυτη την στιγμη.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ετσι μπραβο, τετοιους πελατες θελει η Apple, ασχετους...

Ναι και η Google με το Android ψάχνει για ξύπνιους και βρήκε εσένα.

Υ.σ. Όπου υπάρχει δράση , υπάρχει και αντίδραση

Δημοσ.
Ναι και η Google με το Android ψάχνει για ξύπνιους και βρήκε εσένα.

Υ.σ. Όπου υπάρχει δράση , υπάρχει και αντίδραση

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η apple πουλάει marketing σε μεγάλο βαθμό. Είναι ακόμη γνωστό ότι το iphone υστερεί από άποψη hardware. Παρόλα ταύτα ακόμη και ο πιο φανατικός linuxας οφείλει να αναγνωρίσει το iphone ως μια ολοκληρωμένη και καλά δεμένη συσκευή στην αγορά αυτή την περίοδο τουλάχιστον. Προσωπική άποψη ενός ανθρώπου που κράζει την apple για την πολιτική της γενικά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ετσι μπραβο, τετοιους πελατες θελει η Apple, ασχετους...

Η ευγένεια του χαρακτήρα σου συναγωνίζεται τα επιχειρήματά σου... :-)

Δημοσ.
Είναι ακόμη γνωστό ότι το iphone υστερεί από άποψη hardware.

Ποιό ακριβώς hardware είναι ξεπερασμένο; Το υποσύστημα γραφικών πχ; Σε σχέση με του snapdragon πχ; Μπααα.... Και η οθόνη αφής; ... Οπότε τι μένει; Οθόνη (amoled) και επεξεργαστής. Στο πρώτο ναι, έχει μείνει πίσω, στο δεύτερο; Δεν είναι το iPhone που χρειάζεται 1000άρη επεξεργαστή, ο ανταγωνισμός τον χρειάζεται για να φτάσει την απόδοση του iPhone. Βλέπεις, και το Samsung Jet έχει 800άρη αλλά στα χαρτιά είναι μόνο γρήγορο.

Δημοσ.

εγω πιστευω πως το desire ειναι πολυ πιο συγχρονο απο το 3gs...αλλα γουστα ειναι και ειδικα οτι εχει να κανει με τα κινητα τηλεφωνα γιατι ο καθενας τα προσαρμοζει στις αναγκες του

Δημοσ.

Να πω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη.

Αυτή τη στιγμή ένα κινητό μόνο είναι είναι πιο γρήγορο στο internet browsing από το iphone και αυτό είναι το nexus one/desire και υποστηρίζει και flash. Όποιος διαφωνεί να δει κανένα συγκριτικό πρώτα. Γενικά το nexus/desire είναι πολύ γρήγορο μιας και έχει 1ghz snapdragon cpu και 512 ram

To desire έχει amoled οθόνη πράγμα που κάνει την οθόνη του iphone δίπλα του να μοιάζει ξεθωριασμένη και έχει και μεγαλύτερη ανάλυση. Τα έχω δει δίπλα-δίπλα.

Το iphone έχει περισσότερες και καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια (προς το παρόν γιατί και το android έχει πάρει φόρα). Πραγματικά όμως πολύ μεγάλη ποικιλία, άμα σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια τότε βουρ για iphone.

Tα android κινητά προτείνονται άμα έχεις όρεξη για σκάλισμα. Καμία σχέση με windows mobile 6 που είναι δύσχρηστα, αφού το android είναι εξαιρετικά user friendly αλλά μπορείς να το πειράξεις αρκετά αφού έχει πιο open πολιτική ενώ το iphone το ακριβός αντίθετο.

Αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα υποθέτω ότι το iphone εξακολουθεί να είναι πιο εύκολο στη χρήση. Αλλά υποθέτω ότι το android είναι το μέλλον.

Στα αρνητικά του desire/nexus η μπαταρία που την ρουφάει. Μια μέρα κρατάει και πολύ του είναι αλλά αμα το σκαλίζεις όλη μέρα, σιγά που δεν θα το σκαλίζεις.

Στην τελική τα βάζεις κάτω και ζυγίζεις και διαλέγεις.

Δημοσ.
Αλλά υποθέτω ότι το android είναι το μέλλον.

Από την άποψη ότι θα φορεθουν πολύ ναι. Ως λειτουργικό θεωρώ καλύτερο το iPhone OS (δες πως δουλεύει ο 1000αρης του ipad με την ανάλυση του ipad) αλλά νομίζω το μέλλον δεν είναι κανένα από τα δυο αλλά τα windows phone 7 με τα tiles με ενεργό περιεχόμενο. Αν υλοποιηθεί όπως νομίζω ότι το έχουν σκεφτεί' date=' ξεχνάμε την βασική home screen με widgets και συντομεύσεις όπως και τη menu screen με μαζεμένα τα εικονίδιο εκκίνησης των προγραμμάτων, αλλά έχουμε κάτι πολύ πιο εξελιγμένο ως συνδυασμό των δυο. Κάτι σαν τα εικονίδια του iPhone αλλά τα εικονίδια αυτά να παρέχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες από ένα ξερό νουμεράκι. Ακόμα και τα tiles των παιχνιδιών θα μπορούσαν να είναι «ενεργά» παρουσιάζοντας τα avatars των χρηστών με high score πχ, τρώγοντας βέβαια πόρους συστήματος και το απεριόριστό σου data plan! :)

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Δεν είναι σωστό να συγκρίνεις cpu κινητού με cpu από tablet. Άλλες καταναλώσεις/μέγεθος το ένα και άλλες το άλλο.

Τα wp7 δεν τα βλέπω να επεκτείνονται πέρα από τα τηλέφωνα με την τωρινή τους μορφή βέβαια, αλλά τώρα μιλάμε για πολύ άκυρες υποθέσεις μιας και δεν τα έχουμε δει στην πράξη ακόμα.

Πάντως το android σίγουρα είναι φτιαγμένο για ιντερνετ και άμα δεν έχει το φιμώνεις τρελά.

Εξάλλου η google λάνσαρε το nexus με την ατάκα "web meets phone".

Δημοσ.
Δεν είναι σωστό να συγκρίνεις cpu κινητού με cpu από tablet. Άλλες καταναλώσεις/μέγεθος το ένα και άλλες το άλλο.

Τα wp7 δεν τα βλέπω να επεκτείνονται πέρα από τα τηλέφωνα με την τωρινή τους μορφή βέβαια, αλλά τώρα μιλάμε για πολύ άκυρες υποθέσεις μιας και δεν τα έχουμε δει στην πράξη ακόμα.

Πάντως το android σίγουρα είναι φτιαγμένο για ιντερνετ και άμα δεν έχει το φιμώνεις τρελά.

Εξάλλου η google λάνσαρε το nexus με την ατάκα "web meets phone".

Εγώ το θέλω αποκλειστικά και μόνο για σερφάρισμα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming.

Δημοσ.

Πάρε desire που είναι και πιο καινούριο και θα χεις και flash, απλά προσωπικά μου αρέσει περισσότερο ως browser ο safari από αυτόν του android, στον τρόπος που ζουμάρει, επιλέγει, κεντράρει και αναδιπλώνει κείμενο κλπ.

Δημοσ.

φίλε μου έχω εδώ κ ένα μήνα το acer liquid με android-πραγματικα έχουν κάνει βήματα μπροστά με το συγκεκριμένο λειτουργικό κ πιστεύω ότι με τις Καλές ιδέες που του έχουν ενσωματώσει στο μέλλον ο ανταγωνισμός προμηνύεται μεγάλος. Ομως αφού έπαιξα κανά μήνα τελικά γύρισα πίσω στο iPhone κ η προσωπική μου άποψη είναι ότι η δεν υπάρχει καλύτερο λειτουργικό κ καλύτερη καθημερινή εμπειρία χρήσης από το iPhone as it is αυτή τη στιγμή (ακόμα κ αν πρέπει να ανεχτούμε τα ενίοτε σπαστικα κολληματα της apple).

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι πολλοί συγκρίνουν κινητά όπως συγκρίνουμε desktop pc! Βάζουν κάτω τα specifications και λένε: «τα περισσότερα smartphones έχουν καλύτερο επεξεργαστή από iPhone, καλύτερη οθόνη, περισσότερη μνήμη κτλ.Γιατί στο καλό πουλάει; Το βρήκα, έχει καλύτερο marketing και οι ηλίθιοι ( πάντα οι άλλοι έιναι ηλίθιοι!) τσιμπάνε»

Κύριοι εδώ μιλάμε για καταναλωτικές καθημερινές συσκεύες, κι όχι για καγκουρό υπολογιστές που έχουμε στο σπίτι μας και που μετράει μόνο η ωμή υπολογιστική ισχύς και το εύρος των περιφερειακών. Το κύριο ζήτημα εδώ είναι η ευκολία χρήσης και η αμεσότητα της λειτουργίας που καλείται να φέρει εις πέρας η συσκευή. Ε, εκεί η apple μέχρι τώρα, δυστυχώς, έχει ξεφύγει μερικά χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Για τον φίλο που ρωτάει τι να επιλέξει να του πω ας έχει υπόψη του ότι στα τέλη Ιουνίου η apple ανακοινώνει το iPhone HD με τον επεξεργαστή του ipad και οθόνη με διπλάσια ανάλυση από την σημερινή.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...