Προς το περιεχόμενο

Iphone 3GS vs HTC DESIRE

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτό τους έλειπε, να μην το βελτιώνουν από έκδοση σε έκδοση! αν το έδιναν και με συσκευές με πιό λογική τιμή θα ήταν πολύ καλύτερα.

Και κάτι που ρώτησα και αλλού αλλά δεν πήαρ απάντηση, κανένα κινητό android δεν έχει 2η κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση;

Νομίζω ότι έχουν 2η camera τα νέα Αndroid τηλέφωνα της SonyEricsson, αλλά δεν παίρνω όρκο. Ποιος χρησιμοποιεί όμως (τουλάχιστον στην Ελλάδα) VideoCall ?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες το Android είναι «πολλά υποσχόμενο» αλλά από την υπόσχεση μέχρι την υλοποίηση... Έχει ψωμί ακόμα

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
αυτό τους έλειπε, να μην το βελτιώνουν από έκδοση σε έκδοση! αν το έδιναν και με συσκευές με πιό λογική τιμή θα ήταν πολύ καλύτερα.

Και κάτι που ρώτησα και αλλού αλλά δεν πήαρ απάντηση, κανένα κινητό android δεν έχει 2η κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση;

HTC Evo 4G , και μπροστά κάμερα 1.3mp ικανή και για HD recording.

Δημοσ.

Το Evo είναι κηδεία για το Nexus αλλά κυρίως για το Desire που θα πεθάνει πριν καλά καλά γεννηθεί! Ο καλύτερος τρόπος να σαρώσεις την αγορά και ταυτόχρονα να απαξιώσεις τις προηγούμενες συσκευές σου, ακόμα και αν δεν έχουν κλείσει μήνα! Επιμένω, ότι όποιος θέλει να πάρει τώρα συσκευή, ας κάνει λίγη υπομονή ακόμα.

Δημοσ.
Προτείνω το Desire με κλειστά μάτια. Το καλύτερο κινητό για τους επόμενους μήνες κατά τη γνώμη μου.

Από πια άποψη δικέ μου ;

Από εφαρμογές ? από ευκολία χρήσης ? από θέμα Touch ? από αναβαθμησημοτιτα ? γιατί σε όλα αυτα είναι καλύτερο το iPhone.

Και στο άλλο το παλικάρι που λέει να περιμένεις ... Ημαρτον πόσο να περιμένει , ήδη υπάρχουν στην αγορά κορυφαίες προτάσεις. Αν περιμένει για κάτι , θα είναι για τα κινητά με Win7

Δημοσ.

Αυτό που έγραψα αφορά κυρίως το iPhone 3GS επειδή βρισκόμαστε (λογικά) λίγο πριν την κυκλοφορία του επόμενου iPhone. Αν κάποιος θέλει να πάει σε Android, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένει, επιλογές υπάρχουν πολλές, αρκεί να μη χαλαστεί μετά με την κυκλοφορία του Evo.

Δημοσ.

Μάλλον μου φαίνεται ότι το καλύτερο είναι να πάρω τώρα το iphone 3GS και του χρόνου το

EVO 4G,διότι όντως αν κυκλοφορήσει αυτό το τέρας το καλοκαίρι δε λέει να πάρω τώρα το desire. Από την άλλη το HD2 έχει τα σάπια τα windows που καταστρέφουν το όλο hardware

διότι ο opera στο σερφάρισμα είναι τάφος.

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι αν κανεις απο εσας που υποστηριζει οτι το iphone ειναι πιο γρηγορο και πιο λειτουργικο απο το Nexus το εχει δει καν απο κοντα (το Nexus)...

Τουλαχιστον κανετε εμας που το εχουμε και γελαμε λιγο, ευχαριστουμε παιδια...!!!!

Δημοσ.
Αναρωτιεμαι αν κανεις απο εσας που υποστηριζει οτι το iphone ειναι πιο γρηγορο και πιο λειτουργικο απο το Nexus το εχει δει καν απο κοντα (το Nexus)...

Τουλαχιστον κανετε εμας που το εχουμε και γελαμε λιγο' date=' ευχαριστουμε παιδια...!!!![/quote']

Nexus δεν έχω πιάσει, android πολλά. Εξακολουθώ να θεωρώ το iphoneOS λειτουργικότερο και ως συνολική εμπειρία, ανώτερο. Αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό.

Δημοσ.
Μάλλον μου φαίνεται ότι το καλύτερο είναι να πάρω τώρα το iphone 3GS και του χρόνου το

EVO 4G,διότι όντως αν κυκλοφορήσει αυτό το τέρας το καλοκαίρι δε λέει να πάρω τώρα το desire. Από την άλλη το HD2 έχει τα σάπια τα windows που καταστρέφουν το όλο hardware

διότι ο opera στο σερφάρισμα είναι τάφος.

Ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω την λογική το να πάρεις ενα ελαφρά ποιο ακριβό και υποδυέστερο (κατά την άποψη μου) κινητό, σκεπτόμενος οτι του χρόνου θα πάρεις το EVO....

Δημοσ.
Nexus δεν έχω πιάσει, android πολλά. Εξακολουθώ να θεωρώ το iphoneOS λειτουργικότερο και ως συνολική εμπειρία, ανώτερο. Αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό.

Αν δεν εχεις πιασει τουλαχιστον ενα milestone/droid τοτε απλα δεν μπορεις να συγκρινεις οτιδηποτε αλλο εχεις δοκιμασει (που ειναι εκδοση 1.6 και κατω). Η διαφορες στην λειτουργικοτητα και στην ταχυτητα ειναι πολυ μεγαλες, οποτε μην συγκρινεις...

Θα συμφωνησω στο οτι σε σχεση με εκδοσεις Android 1.5 και 1.6 τις οποιες ειχα σε προηγουμενα κινητα μου το iPhone ηταν μπροστα. Αλλε με εκδοση 2.0 και 2.1 το iphone μενει κατα πολυ πισω. Δεν ειναι τυχαιο που η Apple αρχισε τις μηνυσεις οταν ειδε το ποσοστο της να πεφτει και το Android να ανεβαινει.

Και οσο και αν δε θελουν καποιοι να το παραδεχτουν το Android ειναι το μελλον και θα εχει συντομα το μεγαλυτερο ποσοστο στα κινητα. Η Apple θα κανει παλι το λαθος που εκανε με τους προσωπικους υπολογιστες και θα κρατησει το iPhone OS σαν κλειστη πλατφορμα και θα παρει στο τελος αυτο που της αξιζει, ενα μικρο τελικα μεριδιο της αγορας, βλεπε windows vs os x.

Και σχεδον ολες οι εταιριες κατασκευης κινητων εχουν ανακοινωνει λειτουργικα με Android, ΟΤΙ και να κανει η Apple ΔΕΝ μπορει και OYTE ΘΑ μπορεσει ποτε να συναγωνιστει την Google...

Δημοσ.

Αυτό που λες έρχεται σε αντίθεση με όλα τα reviews του nexus, οπότε επιλέγω να πιστέψω εκείνους που περιγράφουν το nexus ως το καλύτερο android κινητό και μόνο. Το iphoneOS υπάρχει μόνο στα iPhone, το android σε δεκάδες συσκευές, αυτό κάνει το δεύτερο καλύτερο; Μάλλον όχι. Ας αφήσουμε τον καθένα να κάνει τις επιλογές του και ας προσπαθήσουν ορισμένοι να κρύψουν την εμπάθεια τους για την apple γιατί αρχίζει και κουράζει.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

[...] ΟΤΙ και να κανει η Apple ΔΕΝ μπορει και OYTE ΘΑ μπορεσει ποτε να συναγωνιστει την Google...

Οι προβλέψεις τέτοιου είδους έχουν μία κακή συνήθεια: να διαψεύδονται, άλλοτε ως κωμικές και άλλοτε ως τραγικές.

Ή αλλιώς: μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην λες.

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...