louros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παίδες την άλλη βδομάδα αγοράζω κινητάκι και είμαι μεταξύ iphone 3GS 16GB και HTC DESIRE!!!! Ακούω γνώμες!!!!
Argirisdel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 κοιτα εγω θα παρω desire γιατι εχο ipod touch οποτε στην ουσια δεν αξιζει να δωσω αλλα 500 ευρο για να περνω τηλ αλλα και παλι δεν θα επερνα iphone
damastes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Desire, σχεδόν πανόμοια χαρακτηριστικά hardware με HTC HD2 (που θεωρείται κορυφή σε αυτόν τον τομέα), amoled οθόνη, android 2.1 λειτουργικό, πολύ καλο UI της HTC ( Desire = Nexus one + sense ui)
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παίδες την άλλη βδομάδα αγοράζω κινητάκι και είμαι μεταξύ iphone 3GS 16GB και HTC DESIRE!!!! Ακούω γνώμες!!!! 1) Πως λέμε, να πάρω macbook ή windows laptop; Διαφορετικά λειτουργικά. 2) Το 3GS είναι περσινό κινητό, το desire φετινό αλλά έχει κυκλοφορήσει; Εγώ στη θέση σου θα έκανα λίγο ακόμα υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί και το επόμενο iPhone.
sYn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 1) Πως λέμε, να πάρω macbook ή windows laptop; Διαφορετικά λειτουργικά. ... Άσχετος χαρακτηρισμός. Το Android καθόλου δε θυμίζει WM..
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δεν έκανα κάποιο χαρακτηρισμό ούτε έγραψα ότι τα windows μοιάζουν με android. Ένα παράδειγμα έφερα για να επισημάνω ότι πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικά λειτουργικά συστήματα για smartphones (iphoneOS και android).
sYn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Θα μπορούσες να γράψεις απλά ότι είναι δύο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, μιας και ήδη γνωρίζουμε ποια. Τέσπα, HTC Legend ή Desire all the way..
damastes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παίδες την άλλη βδομάδα αγοράζω κινητάκι οπότε πόσο να περιμένει για το iphone? σίγουρα θα είναι πολύ καλό αλλά το καλοκαίρι δεν θα βγεί, υπάρχει κάτι επίσημο? 2) Το 3GS είναι περσινό κινητό, το desire φετινό αλλά έχει κυκλοφορήσει; απο το site της expansys * HTC Desire * Brown, Wi-Fi, GPS, Android 2.1 * Αναμένεται Τρίτη 6 Απριλίου
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Αφού θέλει να το πάρει σύντομα, ας περιμένει τουλάχιστον μέχρι τις 6 Απρίλη για το desire. Και γω, παρόλο που προτιμώ το iPhone OS, δεν θα έπαιρνα τώρα το 3GS και ας είναι τέλεια συσκευή. Οπότε, ή παίρνεις Desire (όχι Legend γιατί δεν διαβάζω και τα καλύτερα) ή περιμένεις το καλοκαιράκι για το iPhone 4. (edit: ή όποιο high end android κυκλοφορεί τότε).
louros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Αφού θέλει να το πάρει σύντομα, ας περιμένει τουλάχιστον μέχρι τις 6 Απρίλη για το desire. Και γω, παρόλο που προτιμώ το iPhone OS, δεν θα έπαιρνα τώρα το 3GS και ας είναι τέλεια συσκευή. Οπότε, ή παίρνεις Desire (όχι Legend γιατί δεν διαβάζω και τα καλύτερα) ή περιμένεις το καλοκαιράκι για το iPhone 4. (edit: ή όποιο high end android κυκλοφορεί τότε). Ως προς το σερφάρισμα που το θεωρώ βασικό ποιό είναι καλύτερο και ποιο γρήγορο????
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ως προς το σερφάρισμα που το θεωρώ βασικό ποιό είναι καλύτερο και ποιο γρήγορο???? Λογικά (από αυτά που έχουμε δει στα βίντεο του nexus) ο browser του desire θα ανοίγει τις σελίδες πιο γρήγορα λόγω επεξεργαστή. Σε pan-zoom κλπ προτιμώ safari όπως και στον τρόπο που αναδιπλώνει/κεντραρει καθώς επίσης και στην επιλογή κειμένου (πάντα κρίνοντας από αυτά που έχω διαβάσει για το nexus και με κάθε επιφύλαξη).
Vasilisxd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ναι , να πάρει iPhone τώρα είναι λίγο άκυρο , όπως και το να προτιμήσει Android πλατφόρμα έναντι Osx.
kirileman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ναι , να πάρει iPhone τώρα είναι λίγο άκυρο , όπως και το να προτιμήσει Android πλατφόρμα έναντι Osx. Νομίζω ότι από έκδοση σε έκδοση, βελτιώνεται σε λειτουργικότητα και απόδοση το android. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
arxaggelos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι από έκδοση σε έκδοση, βελτιώνεται σε λειτουργικότητα και απόδοση το android. αυτό τους έλειπε, να μην το βελτιώνουν από έκδοση σε έκδοση! αν το έδιναν και με συσκευές με πιό λογική τιμή θα ήταν πολύ καλύτερα. Και κάτι που ρώτησα και αλλού αλλά δεν πήαρ απάντηση, κανένα κινητό android δεν έχει 2η κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.