Προς το περιεχόμενο

Τι θα θέλατε να έχει το Νέο Mac OS X + iLife?

vag3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mε τη σειρά μου να πω ότι θα ήθελα ένα "ελαφρύτερο" iPhoto ... λίγο πιο γρήγορο, με υποστήριξη picasa (που αποκλείεται να ...) και να μπορώ να επιλέξω μεταξύ events και projects/folders όπως και στο Aperture (btw γιατί το aperture ανοίγει πιο γρήγορα? :|)

Επίσης iMovie με λίγο καλύτερη υποστήριξη για text να μπορώ δηλαδή να πετάω κειμενάκια όπου θέλω επάνω στην οθόνη και όχι όπου θέλει η Apple με τα standar texts της

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
θελω το νεο OSX να σβηνει γρηγοροτερα κειμενο οταν παταω backspace!! :whistle:

Ε, ρυθμιζεται αυτο!! :-)

πως????????????

στο safari με ενδιαφερει πιο πολυ...

Η ρυθμιση που υπαρχει στο System Preferences -> Keyboard δεν σου αρκει?

screenshot20100408at736.jpg

Καταρχάς να πω οτι αυτό είναι το πρώτο μου psot, αν και επισκέπτομαι τα forums εδώ και αρκετά χρόνια.

Itunes: Πιστεύω οτι το Itunes χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Απο καθαρό music organizer που ήταν πριν έχει εξελιχτεί σε κάτι πολύ παραπάνω. Δεν βρίσκω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να κάνω sync το iphone μου μέσω αυτού του προγράμματος. Θα προτιμούσα ένα ξεχωριστό πρόγραμμα αποκλειστικά για το syncing των διάφορων συσκευών. Το ipod θα μπορούσε να συνεχίσει να κάνει syncing μιας και εκέι ασχολείσαι σχεδόν αποκλειστικά με μουσική.

Fonts: Θα ήθελα να υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζω το μέγεθος των fonts απο κάπου και η αλλαγή να ισχύει σε όλο το λειτουργικό και όλα τα προγράμματα. Αυτό θα σταματούσε και την γκρίνια κάποιων για το πολύ υψηλό ppi κάποιων συσκευών της.

window manager the apple way: να μπορώ όταν θέλω να έχω δυο παράθυρα προγραμμάτων ανοιχτά δίπλα δίπλα με το πάτημα ενός κουμπιού να ποιάνει το καθένα το μισό της οθόνης. Αντίστοιχα για 3,4 κλπ.

Καταρχάς να πω οτι αυτό είναι το πρώτο μου psot, αν και επισκέπτομαι τα forums εδώ και αρκετά χρόνια.

Itunes: Πιστεύω οτι το Itunes χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Απο καθαρό music organizer που ήταν πριν έχει εξελιχτεί σε κάτι πολύ παραπάνω. Δεν βρίσκω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να κάνω sync το iphone μου μέσω αυτού του προγράμματος. Θα προτιμούσα ένα ξεχωριστό πρόγραμμα αποκλειστικά για το syncing των διάφορων συσκευών. Το ipod θα μπορούσε να συνεχίσει να κάνει syncing μιας και εκέι ασχολείσαι σχεδόν αποκλειστικά με μουσική.

Fonts: Θα ήθελα να υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζω το μέγεθος των fonts απο κάπου και η αλλαγή να ισχύει σε όλο το λειτουργικό και όλα τα προγράμματα. Αυτό θα σταματούσε και την γκρίνια κάποιων για το πολύ υψηλό ppi κάποιων συσκευών της.

window manager the apple way: να μπορώ όταν θέλω να έχω δυο παράθυρα προγραμμάτων ανοιχτά δίπλα δίπλα με το πάτημα ενός κουμπιού να ποιάνει το καθένα το μισό της οθόνης. Αντίστοιχα για 3,4 κλπ.

βαλε cinch !!

---------- Προσθήκη στις 12:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:39 ----------

Η ρυθμιση που υπαρχει στο System Preferences -> Keyboard δεν σου αρκει?

screenshot20100408at736.jpg

thx !! τοφτιαξα...:-D

Κανένα πρόγραμμα για να διαχειριζόμαστε τα SMS και MMS του iPhone?

(κάτι σαν το mail.app που έχει μέσα του διαχείριση των Notes)

Και γιατί όχι την ικανότητα να στέλνουμε MMS και SMS από το Mac μας μέσω του USB attached (ή bluetooth attached) iPhone μας...!!! :D

Αυτό θα ήταν καλή επιπρόσθετη λειτουργία που πιστεύω λείπει και θα έπρεπε να προστεθεί.

το time machine να έχει περισσότερες επιλογές. πχ πόσο θα πιάνει το backup έτσι ώστε να μπορείς να δεσμεύσεις ένα κομμάτι του δίσκου και όχι ολόκληρο δίσκο! Θα μου πεις κάνε partition, έλα όμως που στο time capsule δεν μπορείς να κάνεις partition αν δε το ανοίξεις!

νέο disk utility! Από το tiger μέχρι τώρα δεν έχω δει καμιά αλλαγή! τα native file system τους OSX φαίνονται εντελώς διαφορετικά σε windows pc. Δεν λέω ότι το ένα σωστό και το άλλο λάθος, αλλά όταν πχ σε ένα δίσκο, έχεις σβήσει όλα τα partition και μετά σε windows pc και linux pc βλέπεις ένα μικρός HFS ( or something ) partition ε κάτι δεν πάει καλά! Μετά από tests είδα ότι είναι το GUID partition για να κάνει boot το OSX αλλά δε θα έπρεπε να το βλέπω και απο το disk utility ?

σας κούρασα ε?

επισης στο νεο os θα ηθελα ο native image viewer να εχει την επιλογη με τα βελακια δεξια αριστερα

οπου θα μπορω να δω και τις αλλες εικονες που βρισκονται στον ιδιο φακελο. ανταυτου

εχω εγκαταστησει το xee και κανει αυτη τη δουλεια...

επισης στο νεο os θα ηθελα ο native image viewer να εχει την επιλογη με τα βελακια δεξια αριστερα

οπου θα μπορω να δω και τις αλλες εικονες που βρισκονται στον ιδιο φακελο. ανταυτου

Aυτό γίνεται και και με το quick look view... είσαι στον φάκελο που έχει τις φωτογραφίες, τις επιλέγεις με cmd+a ή κάποιες με cmd+click και πατάς space bar :)

Aυτό γίνεται και και με το quick look view... είσαι στον φάκελο που έχει τις φωτογραφίες, τις επιλέγεις με cmd+a ή κάποιες με cmd+click και πατάς space bar :)

Αυτό είναι που λέμε "the Apple-way":-D

Αυτό είναι που λέμε "the Apple-way":-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...