Προς το περιεχόμενο

Τι θα θέλατε να έχει το Νέο Mac OS X + iLife?

vag3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εγώ θέλω να δω εφαρμογές που να εκμεταλλεύονται το GPU...!!! :D

Να γίνει όλο το OSX update και να έχουν τα πάντα (για αρχή όλα τα Default Programs) την δυνατότητα να εκμεταλλεύονται το/τα GPU μας...!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@WizeMan , gtctsiamp

ελατε εδω να πουμε τα dexterικα μας :-D:-D

p.s. do i see plastic sheet in your future?? :lol::lol:

Σωστά. Άλλωστε και ο Dexter apple user είναι.:-D

Επίσης πολύ σωστή η άποψη για παραπάνω χρήση της GPU από το λειτουργικό.

και καμια παραπανω gesture για το magic mouse δεν θα μας χαλουσε.

και native υποστηριξη για NTFS δισκους

και μια λειτουργια που εμενα προσωπικα μου λειπει πολυ (παιζει να γινεται με καποιο τρικ).οταν σε ενα στακ κανεις διπλο κλικ να στο ανοιγει στο finder.

και επιπλεον βελτιωση στο time machine, backups σε byte level. οχι οπως τωρα που προσθετεις μια γραμμη σε ενα αρχειο κειμενου και πρεπει να το ξανασωσει ολο το αρχειο.

και λιγο καλυτερη διαχειρηση των στροφων των ανεμιστηρων. εμενα πολλες φορες στο macbook pro αρχιζουν και φουλαρουν σε ακαιρες στιγμες, ενω αλλοτε ψηνεται ολοκληρο και δεν ανεβαζουν ουτε 1 στροφη. (ας ειναι καλα το smc βεβαια)

και handwriting recognition για δημοφιλεις γλωσσες. πχ αγγλικα, οχι μονο τα κινεζικα.(ποσο ωραιο θα ηταν στο login αντι κωδικου να κανεις την υπογραφη σου!)

και καλυτερο voice recognition (ποτε θα ερθει εκεινη τη στιγμη που θα υπαγορευουμε στον υπολογιστη μας κειμενα με αξιοπιστια)

και trim support (πολυ βασικο)

και ενα καλυτερο UI για την επιφανεια εργασιας.καλο το μινιμαλ στυλ που φαινονται μονο οι δισκοι πχ, αλλα παει χαμενος τοσος ζωτικος χωρος.

και λιγο περισσοτερη εξυπναδα στην εναλλαγη γλωσσας γραφης. οταν παω και γραφω στη διευθυνση του safari "ενγαδγετ.ψομ" να το καταλαβαινει οτι απλα ξεχασα να αλλαξω γλωσσα και να με διορθωνει και να την αλλαζει μονο του.

και αλλα που τωρα δε μου ερχονται.

Υποστήριξη εγγραφής multisession DVD αν αυτό είναι θέμα λειτουργικού. Επίσης την λειτουργία "CUT" και όπως προαναφέρθηκε native NTFS. Σίγουρα και άλλα που δεν μου έρχονται. Πάντα το κάτι καλό μπορεί να γίνει καλύτερο. Σε αυτό η Apple είναι μπροστά, επομένως...!

και λιγο περισσοτερη εξυπναδα στην εναλλαγη γλωσσας γραφης. οταν παω και γραφω στη διευθυνση του safari "ενγαδγετ.ψομ" να το καταλαβαινει οτι απλα ξεχασα να αλλαξω γλωσσα και να με διορθωνει και να την αλλαζει μονο του.

Βάλ' το σε Bookmark :P lol

δλδ οταν βγει 10.7 δεν θα το βαλεις??

θα το βάλω ρε άνθρωπε μου, απλώς αυτή τη στιγμή είμαι υπερκαλημένος όλα δουλευουν ρολοί. κάνω τα πάντα γρήγορα δίχως προβλήματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Την διαχείριση παραθύρων που έχουν τα seven, την αυτόματη κατηγοριοποίηση των εφαρμογών που έχει στο linux και ένα κάτι σαν repositories/app store δεν θα ήταν άσχημο...

http://appbodega.com/ :-D:-D

Καλή ιδέα το mac apps repository... Υπάρχει και αυτό εδω: (που φαντάζομαι θα το ξέρετε).

http://www.macports.org/

Γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος (ίσως να μην έχω και φαντασία βέβαια οπως οι απο πάνω :-D ), έναν intel fortran compiler, που να μην κάνει μια περιουσία :-D

εγώ είμαι καλυμμένος από το os x, το ilife δεν το χρησιμοποιώ. Το πρώτο μου mac με g4 είχε tiger, και τώρα στο ένα τρέχω leopard και στο άλλο snow. Είμαι full satisfied. Όπως και ο kfoynt πάσχω από έλλειψη φαντασίας και έτσι... καλά τα λέτε!

Γερασες Γιώργάκη (xalia) και δεν εχεις πλέον όρεξη για....νέες ανακαλύψεις προγραμμάτων! :P

Εε αφου τουλαχιστον γράφεις στο blog κάτι είναι και αυτό... :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...