Προς το περιεχόμενο

αγορά απο shop.starwars.com(αμερική)

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η σελίδα είναι η παρακάτω http://shop.starwars.com/ και θέλω να πάρω κάτι πίνακες κτλ....

κοίταξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι που να λέει για αποστολή σε ευρώπη και επιπλέον τιμές για τελωνείο ( δεν έχει τύχη να κάνω αγορά από Αμερική (ΗΠΑ ποιο σωστά :-) )

Ξέρει κάποιος αν γίνονται αποστολές εδώ και αν ναι πόσο θα είναι περίπου η επιπλέον επιβάρυνση.

Ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

http://shop.starwars.com/faq.xml#shipping12

Το συγκεκριμένο κατάστημα στέλνει μέσω FedEX, οπότε είναι πολύ πιθανό να περάσει τελωνείο και να επιβαρυνθείς και με έξοδα εκτελωνισμού + δασμούς.

Επίσης, δίπλα από κάθε προϊόν, αναγράφεται "Ships Worldwide" ή "Ships to U.S. and Canada"

Δημοσ.

ωραία ευχαριστώ ( να δώ μήπως και βρω τίποτα απο βρετανία)

το τελωνείο πόσο πάει περίπου (αν μιλάμε για λογικό βάρος δηλαδή λιγότερο απο κιλό )

Δημοσ.

Το τελωνείο πάει ανάλογα (και) με το κόστος και τα κέφια των υπαλλήλων του. Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος σχετικά με την αξία των προϊόντων που θες να πάρεις. Επίσης, για ρίξε μια ματιά προς Forbidden Planet μεριά μπας και έχει αυτό που ψάχνεις...

Δημοσ.

Αν στελνουν με FedEx ατυχησες φιλε μου... οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ κυριοι αυτοι να ξερεις οτι 8α σε χρεωσουν τουλαχιστον 100 ευρω (εξοδα εκτελωνιστοι, αποθηκης, κλπ) + τους δασμους...

Στο λεω γιατι προσφατα την πατησα με κατι που πηρα απο Αμερικη και δυστυχως μου το εστειλαν με FedEx και μετα απο ψαξιμο εμαθα οτι ειναι παγια τακτικη των εταιριων κουριερ σε συνεργασια φυσικα με τους τελωνιακους να περνανε ολα τα πακετα απο τελωνειο. Ενω αν στα εστελναν με το Αμερικανικο ταχυδρομειο USPS (που να ξερεις οτι ειναι σε επιπεδα κουριερ αν οχι καλυτερο, μην συγκρινεις με τα δικα μας ΕΛΤΑ) κατα 99% θα πληρωνες 3 ευρω μονο χρεη εκτελωνισμου (αναλογα και την αξια που δηλωνει ο αποστολες βεβαια, αν δουν μεγαλη αξια τοτε μπορει να πληρωσεις δασμους αλλα σιγουρα οχι το νταβατζιλικι των 100+ ευρω της FedEx)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...