mike193 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Γεια σας. Οι ιοι και οι χακερς φαινεται δε αποφευγονται ευκολα τη σημερον ημερα.. Ψαχνοντας για καποια βιντεο μεσω google ,πηρα ως αποτελεσμα ενα link στη διευθυνση filmakia.gr οπου και πηρα το ακολουθο μηνυμα HACKED by REAL_Karizma UR system is not secure και αλλα διαφορα για το ισλαμ στα τουρκικα. Τωρα η ερωτηση ειναι τι κανω?? Παω αμεσως για φορματ η μπορω να το αντιμετωπισω αλλιως??
lexmark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Κλεινεις την ιστοσελιδα και δεν δινεις σημασια. lol Οτι εκαναν το εκαναν στην ιστοσελιδα. Μην ανησυχεις.
mike193 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Καλα εχω χ...ει πανω μου μιλαμε, εχω και κατι κολληματα στο ιντερνετ και λεω θα με χακαρε ..... θενκς μαν
Tsiviotis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μήπως σε χάκαρε ο ντουμ? Αυτός τα κάνει κάτι τέτοια, είναι μάκερ μου φένεται..
mike193 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μήπως σε χάκαρε ο ντουμ? Αυτός τα κάνει κάτι τέτοια, είναι μάκερ μου φένεται.. Ο ντουμ?? Και τι ειναι μακερ??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 [...] Τωρα η ερωτηση ειναι τι κανω?? Παω αμεσως για φορματ η μπορω να το αντιμετωπισω αλλιως?? Δεν κάνεις τίποτα, δεν κινδυνεύει ο υπολογιστής σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.