tredenik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Καλημερα σε ολους, Εχω το εξης προβλημα υστερα απο απουσια 4 μηνών και με το pc εκτος ρευματος εκανα εκκινηση και ολα μια χαρα την πρωτη μερα δουλεψα περιπου 8 ωρες . Την επομενη οταν εκανα boot το pc δουλεψε παλι στην διαρκεια προβολης ταινιας η εικονα έσβησε ενω ο ηχος ηταν μια χαρα κανω rebοοτ to φαν της καρτας δουλευει 100% αρκετη ωρα και το pc δεν μπουταρει κανω reset sto bios τα ιδια για αρκετη ωρα . Αποφασιζω να δοκιμασω μια αλλη καρτα (nvidia 7800gt) και εινια ολα μια χαρα.Δοκιμαζω την καρτα στο αλλο pc και παλι δεν μπουταρει To pc trof 1000 watt asus workstasion x48 intel 9550 8 gb ram ddr3 1600
8elwADSL Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Καλημερα σε ολους, Εχω το εξης προβλημα υστερα απο απουσια 4 μηνών και με το pc εκτος ρευματος εκανα εκκινηση και ολα μια χαρα την πρωτη μερα δουλεψα περιπου 8 ωρες . Την επομενη οταν εκανα boot το pc δουλεψε παλι στην διαρκεια προβολης ταινιας η εικονα έσβησε ενω ο ηχος ηταν μια χαρα κανω rebοοτ to φαν της καρτας δουλευει 100% αρκετη ωρα και το pc δεν μπουταρει κανω reset sto bios τα ιδια για αρκετη ωρα . Αποφασιζω να δοκιμασω μια αλλη καρτα (nvidia 7800gt) και εινια ολα μια χαρα.Δοκιμαζω την καρτα στο αλλο pc και παλι δεν μπουταρει To pc trof 1000 watt asus workstasion x48 intel 9550 8 gb ram ddr3 1600 Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει λογικά το τροφοδοτικό σου πρέπει να δίνει ρεύμα στην κάρτα και είναι αρκετα δυνατό 1000w και no-name να είναι τι στο καλό ... Οταν ανοίγεις το pc ακους κάποια beep ? Δοκίμασε την κάρτα σου και σε κάποιο άλλο pc αν βρεις.Σαν πολλά προβληματα με τις ΑΤΙ τελευταία ανεξαρτήτου σειράς.
tredenik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει λογικά το τροφοδοτικό σου πρέπει να δίνει ρεύμα στην κάρτα και είναι αρκετα δυνατό 1000w και no-name να είναι τι στο καλό ...Οταν ανοίγεις το pc ακους κάποια beep ? Δοκίμασε την κάρτα σου και σε κάποιο άλλο pc αν βρεις.Σαν πολλά προβληματα με τις ΑΤΙ τελευταία ανεξαρτήτου σειράς. την δοκιμασα στο αλλο pc και κανει τα ιδια μαλλον παω για καρτα ξερει κανεις ποσα χρονια εχουν εγγύηση μαλλον την εχω παρει απο το πλαισιο καμια προταση για καρτα κυριως για κανα HD video και Nfs
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 μαλλον την εχω παρει απο το πλαισιο :lol: HD5770 1GB ειναι στα ιδια με τη δικια σου, αλλα με μικροτερη καταναλωση (αρκετα μικροτερη σε idle) και DX11. Εχει μαλλον 2 χρονια εγγυηση (με ορισμενες περιπτωσεις 3). Το θεμα ειναι πώς να στην αλλαξουν αν δεν εχεις αποδειξη -και δεν εισαι σιγουρος οτι την εχεις παρει απο εκει-, καθως και αν εχεις πεταξει συσκευασιες κτλ...
tredenik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Την συσκευασια την εχω την αποδειξη οχι δυστυχώς.πο οτι καταλαβα παο για αλλη καρτα...
kanesaxo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Την συσκευασια την εχω την αποδειξη οχι δυστυχώς.πο οτι καταλαβα παο για αλλη καρτα... πηγαινε και πιεσε τους...δεν μπορει να μην εχουν καταχωρημενο στη βαση δεδομενων τους το serial number του εκαστοτε προιοντος συνδεδεμενο με την αποδειξη ή το τιμολογιο... Δεν ειναι κανενα μαγαζακι της γειτονιας,οποτε θαρρω πως θα σε εξυπηρετησουν. Επισης δεν θυμαμαι αν εκδιδονται ονομαστικα οι αποδειξεις στο πλαισιο,αν ναι,τοτε με με το ονομα σου,μπορουν να δουν οτι εχεις αγορασει...
kanesaxo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Eυτυχώς εγω παιρνω παντα τιμολογιο,οποτε με τον ΑΦΜ μου,μπορουν πάντα να δούνε το ιστορικο κινησεων/αγορων. Θεωρω παντως πως ο ανωθεν φιλος δε θα χει προβλημα,θα υπαρχει τροπος,αρκει να θελουν να τον εξυπηρετησουν.
tredenik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Τελικα πηρα την asus 5770 μεχρι στιγμης ολα καλα ευχαριστω ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.