Προς το περιεχόμενο

Μήνυμα από ACS για παραγγελία μου...

raniaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..σημερα ελαβα ενα μηνυμα στο κινητο μου απο την acs για μια παραγγελια που εχω κανει με ποσο αντικαταβολής 41ευρω..δεν θυμαμαι να εχω παραγγειλει κατι..αν δεν παραλαβω το δεμα τι θα γινει?

Δημοσ.

Ρε παιδια τι γελοια πραγματα λετε? Ενημερωσε την acs οτι ειναι λαθος το κινητο. Μπορει καποιος ανθρωπος να περιμενει τον κουριερ για κατι σημαντικο. Μπορει να μην βρισκει τον δρομο ενας ντελιβερας της κουριερ ωστε να παραδωσει

Ενα απλο τηλεφωνο θα παρει, ελεος!

Δημοσ.
Ρε παιδια τι γελοια πραγματα λετε?

'Ενας είμαι ε.

Προσωπικά δε θα ασχολιόμουν να πάρω ΕΓΩ τηλέφωνο για λάθος άλλων. Αν με πάρουν αυτοί τηλ. ή αν μου χτυπήσει ο κούριερ την πόρτα, θα του πώ ευχαρίστως οτι έχει γίνει λάθος.

Δημοσ.

Οχι, μην παρεις τηλεφωνο. Το σωστο ειναι να περιμενεις, να σου απαντησουμε ολοι λεγοντας τη γνωμη μας, να φτασει το νημα καμμια 50αρια σελιδες, να επεμβει ο Snoob ζητωντας να μη μιλαμε για πολιτικα θεματα, να μιλησει ο paredwse οσον αφορα τα νομικα της υποθεσης (και αν αυτο εχει δεδικασμενο), και οταν με το καλο παρεις τηλεφωνο και μαθεις τι συνεβη, να μην μπορεις να το γραψεις γιατι μεχρι τοτε θα το εχει κλειδωσει ο Lucifer, και θα αναγκαστεις να κανεις νεο νημα με την απαντηση σου. :-)

Δημοσ.
Οχι, μην παρεις τηλεφωνο. Το σωστο ειναι να περιμενεις, να σου απαντησουμε ολοι λεγοντας τη γνωμη μας, να φτασει το νημα καμμια 50αρια σελιδες, να επεμβει ο Snoob ζητωντας να μη μιλαμε για πολιτικα θεματα, να μιλησει ο paredwse οσον αφορα τα νομικα της υποθεσης (και αν αυτο εχει δεδικασμενο), και οταν με το καλο παρεις τηλεφωνο και μαθεις τι συνεβη, να μην μπορεις να το γραψεις γιατι μεχρι τοτε θα το εχει κλειδωσει ο Lucifer, και θα αναγκαστεις να κανεις νεο νημα με την απαντηση σου. :-)

:lol::lol:

Ρανιαα παρε ενα τηλεφωνο να δεις τι γινετε...

Δημοσ.
'Ενας είμαι ε.

Προσωπικά δε θα ασχολιόμουν να πάρω ΕΓΩ τηλέφωνο για λάθος άλλων. Αν με πάρουν αυτοί τηλ. ή αν μου χτυπήσει ο κούριερ την πόρτα, θα του πώ ευχαρίστως οτι έχει γίνει λάθος.

Έεεεελα μωρέ τώωωωωωωρα, δε βαριέσαι. Ας πάνε να χεστούνε, σιγά μην με νοιάξει εμένα. Να χάσω 5 λεπτά από τον καφέ μου για μαλακίες αλλωνών; Μπα, άστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...