raniaa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 γεια σας..σημερα ελαβα ενα μηνυμα στο κινητο μου απο την acs για μια παραγγελια που εχω κανει με ποσο αντικαταβολής 41ευρω..δεν θυμαμαι να εχω παραγγειλει κατι..αν δεν παραλαβω το δεμα τι θα γινει?
freedubus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μάλλον έχουν κάνει λάθος στον αριθμό κινητού. Αφού δεν έχεις παραγγείλει όπως λές, γράψτους κανονικά.
iced Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ρε παιδια τι γελοια πραγματα λετε? Ενημερωσε την acs οτι ειναι λαθος το κινητο. Μπορει καποιος ανθρωπος να περιμενει τον κουριερ για κατι σημαντικο. Μπορει να μην βρισκει τον δρομο ενας ντελιβερας της κουριερ ωστε να παραδωσει Ενα απλο τηλεφωνο θα παρει, ελεος!
freedubus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ρε παιδια τι γελοια πραγματα λετε? 'Ενας είμαι ε. Προσωπικά δε θα ασχολιόμουν να πάρω ΕΓΩ τηλέφωνο για λάθος άλλων. Αν με πάρουν αυτοί τηλ. ή αν μου χτυπήσει ο κούριερ την πόρτα, θα του πώ ευχαρίστως οτι έχει γίνει λάθος.
raniaa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 στο μηνυμα γραφει και το ονομα μου οποτε δεν ειναι λαθος ο αριθμός
pournaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Οχι, μην παρεις τηλεφωνο. Το σωστο ειναι να περιμενεις, να σου απαντησουμε ολοι λεγοντας τη γνωμη μας, να φτασει το νημα καμμια 50αρια σελιδες, να επεμβει ο Snoob ζητωντας να μη μιλαμε για πολιτικα θεματα, να μιλησει ο paredwse οσον αφορα τα νομικα της υποθεσης (και αν αυτο εχει δεδικασμενο), και οταν με το καλο παρεις τηλεφωνο και μαθεις τι συνεβη, να μην μπορεις να το γραψεις γιατι μεχρι τοτε θα το εχει κλειδωσει ο Lucifer, και θα αναγκαστεις να κανεις νεο νημα με την απαντηση σου.
JimxxZe Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Οχι, μην παρεις τηλεφωνο. Το σωστο ειναι να περιμενεις, να σου απαντησουμε ολοι λεγοντας τη γνωμη μας, να φτασει το νημα καμμια 50αρια σελιδες, να επεμβει ο Snoob ζητωντας να μη μιλαμε για πολιτικα θεματα, να μιλησει ο paredwse οσον αφορα τα νομικα της υποθεσης (και αν αυτο εχει δεδικασμενο), και οταν με το καλο παρεις τηλεφωνο και μαθεις τι συνεβη, να μην μπορεις να το γραψεις γιατι μεχρι τοτε θα το εχει κλειδωσει ο Lucifer, και θα αναγκαστεις να κανεις νεο νημα με την απαντηση σου. :lol: Ρανιαα παρε ενα τηλεφωνο να δεις τι γινετε...
AlexNet Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Εγώ απορώ πάντως για τις κάθε φύσεως ερωτήσεις που έχουν οι νέοι χρήστες του Insomnia...
BadBoy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 'Ενας είμαι ε. Προσωπικά δε θα ασχολιόμουν να πάρω ΕΓΩ τηλέφωνο για λάθος άλλων. Αν με πάρουν αυτοί τηλ. ή αν μου χτυπήσει ο κούριερ την πόρτα, θα του πώ ευχαρίστως οτι έχει γίνει λάθος. Έεεεελα μωρέ τώωωωωωωρα, δε βαριέσαι. Ας πάνε να χεστούνε, σιγά μην με νοιάξει εμένα. Να χάσω 5 λεπτά από τον καφέ μου για μαλακίες αλλωνών; Μπα, άστο.
moldovan20 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μπορεί να σου έστειλε κανένας τσίπης δώρο και να έβαλε αντικαταβολή τα μεταφορικά :p:p:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.