christian-ago Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δεν ξερω και πολλα για οπτικες συσκευες, γι αυτο θα σας πω τι αντιμετωπιζω. Εχω καποια αδεια dvd (TDK) dual layer ταχυτητας 8x και θελω να γραψω δεδομενα μεσα, τι αλλο. Τα βαζω σε Win Vista με 4x ταχυτητα drive και τα πεταει εξω (ανοιγει το πορτακι), πριν καν αρχισει την εγγραφη. Σημειωστε οτι πριν γινει αυτη η "αταξια", το Nero αναπροσαρμοζει την ταχυτητα. Το ιδιο και το Roxio Το βαζω επειτα σε Win Xp -αλλο μηχανημα- παλι με 4αρι drive και βλεπω να γινονται τα ιδια. Τονισα την ταχυτητα του drive (Lg external στο 1 μηχανημα, Matshita BD-MLT UJ-2205 ATA device στο αλλο) γιατι δεν ξερω αν παιζει κατι τετοιο ρολο. Φυσικα δοκιμασα να γραψω τα dvdιά με ολες τις δυνατες ταχυτητες, αλλα τζιφος.
liopyr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ποια μοντέλα είναι; Σου βγάζει κάποιο error το nero;
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Αν με το "4αρι drive" εννοείς ότι τα DVD drive γράφουν με μέγιστη ταχύτητα 4χ,τότε υποθέτω ότι είναι πολύ παλιά,οπότε υπάρχει (μεγάλη)πιθανότητα να μην υποστηρίζουν εγγραφή dual layer. Αν μπορείς,πες τα ακριβή μοντέλα των drive για να δούμε καταρχήν αν έχουν αυτή τη δυνατότητα εγγραφής.
christian-ago Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Διορθωσα το αρχικο μου ποστ γιατι το προβλημα ειναι αλλου παιδιου, κι επειδη δεν τα ξερει και πολυ καλα ζητησε τη βοηθεια μου, οποτε κι εγω ζηταω τη δικη σας. Το Roxio τού εμφανιζει προβλημα στην αναγνωση του δισκου, ενω το Nero βγαζει προβλημα στην προσπελαση του 1ου track. Επισης εχει ξαναγραψει δισκακια διπλης επιστρωσης με αυτα τα drives. Τα μοντελα τα γραφω πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.