Προς το περιεχόμενο

Αρχαριος ψαχνει μηχανη!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι πεπεισμένος ότι μας δουλεύεις, οπότε δεν θα ασχοληθώ άλλο.

Ούτε για παπί δεν θα σε εμπιστευόμουν.

+10000000

Luxx: σου εύχομαι να μην φας το κεφάλι σου κ τρέχεις ή βάλεις τους δικούς σου να τρέχουν (το που κ πως δεν το λέω το αφήνω στην κρίση σου να το καταλάβεις).

Προφανώς δεν έχεις την ωριμότητα (κ σε καμία περίπτωση την εμπειρία) για να πάρεις μηχανή, και συγκεκριμένα μεγάλη μηχανή.

Ότι κ να σου πούμε πιστεύω δεν θα πιάσει τόπο. Ευτυχώς προσγειώθηκες σε λιγότερα κυβικά. Κάτι είναι κ αυτό.

Για εσένα κ μόνο από την εντύπωση που μου έχεις κάνει μέσω αυτού του thread θα πρότεινα ένα μικρό μηχανάκι (<250cc) για να μάθεις, να κάνεις την δουλειά σου, να δεις πόσο "ωραίο" είναι. Να δεις τα καλά κ τα κακά του. Μετά από χρόνια κ εφόσον ζείς κ είσαι με όλα τα κομμάτια του σώματος σου γερά τότε συζητάς μεγάλη μηχανή.

Το οποίο όμως κ πάλι δεν θα το λογαριάσεις άρα τσάμπα το έγραψα.

Τελείως φιλικά όλα αυτά κ μόνο από την μικρή ιδέα που απέκτησα για εσένα μέσω αυτού του thread.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαλλον θα παρω τη καινουρια fazer8 μολις ερθει. Η τιμη του ακουσα στη Γαλλια θα εχει 8000 ευρω. Πολυ καλη τιμη.

Μια απλή ερώτηση. Γιατί δεν παίρνεις την FZ6 που είναι 600άρα? Δεν σου αρκεί? Είναι λίγα τα 200 km/h ?

edit Κάνε Ο-Π-Ω-Σ-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε test ride αυτές που σε ενδιαφέρουν πριν κάνεις αγορά. Θα δεις ότι θα αλλάξεις άποψη (και φυσικά 100% θα προτιμήσεις κάτι μικρότερο από αυτά που σκέφτεσαι:-D, κάνε μια δοκιμή και θα δεις εγώ δεν λέω τίποτα ;))

Το θεμα ειναι οτι δε την εχει καποιος φιλος μου την 800 για να δοκιμασω. Πως θα κανω test ride; Σε μαγαζι;\

Αφου θα μαθω με τα μαθηματα οδηγησης που θα κανω! Και εκει μηχανη θα εχω, βεβαια με λιγοτερα κυβικα.

Ναι test ride σε μαγαζί δωρεάν είναι.

Πάρε πρώτα το δίπλωμα τότε (νόμιζα το είχες) και διάλεξε μετά. Μην πάρεις μηχανή άνω των 600-650 κ.εκ ήδη και αυτά είναι πολλά για αρχάριο αλλά κάπως θα τα παλέψεις. Από εκεί και πάνω χοντραίνει το πράμα.

Πάντως στα μαθήματα οδήγησης δεν θα μάθεις τίποτα εκτός από κάποια βασικά, ισορροπία, λίγο πως να στρίβεις και τέλος. Οδηγός δεν γίνεσαι στα μαθήματα αυτό θα έλθει στην πορεία. Σου το λέω για να μην πεις κάποια μέρα ότι εντάξει έχω δίπλωμα άρα ξέρω να οδηγώ, θα πάρω 1000ρι. Καμία σχέση.

Τέλος πάντων νομίζω ότι το κουράσαμε και ειδικά εγώ :-D ξαναδιάβασε όλο το θρεντ να φρεσκάρεις λίγο τις γνώμες και είσαι κομπλέ.

Καλή τύχη και με προσοχή.

Οντως ισως το χοντραινω το πραμα.. Δε εχω ιδεα και θελω κατι τοσο βαρυ και προχωρημενο. Δλδ τι μου προτεινετε; 600 ή ακομα πιο κατω;

80 κιλα και 1.74. Γενικα στη fazer του φιλου μου ανεβαινω ανετα. Και την Z750 ενος αλλου φιλου μου.

Στη vstrom δυσκολευομαι λιγο.

Καλά είναι, δεν θα σε δυσκολέψει η fazer είναι κοντή μηχανή.

Αν σκέφτεσαι μεταξύ των δύο και αποκλείεις CBF, hornet, προτείνω την fazer 600 είναι καταλληλότερη για σένα.

Α καλάαααααα πλάκα μου κάνεις?

Εγώ θα έπαιρνα CBF πάντως χωρίς να σημαίνει ότι και τα άλλα 2 δεν είναι εξίσου καλά. Απευθύνονται στο ίδιο αγοραστικό κοινό.

Αλλά σου λέω, μεταξύ fazer και z750 (που υποτίθεται ότι κατέληξες, ή μήπως όχι;:fear:) σου λέω το 1. Τόσο απλό. (αν και δεν έχει πολύ νόημα να σου πω το ένα ή το άλλο, αυτό εσύ θα το κρίνεις τόσα πράγματα είπαμε τουλάχιστον περιορίσαμε τις επιλογές σου άρα θα έχεις ευκολότερο έργο!)

Λοιπόν κάνε ένα τεστάκι τα μηχανάκια που σε ενδιαφέρουν και τέλος, δεν έχει νόημα πλέον ότι και να σου πω πρέπει να τα οδηγήσεις για να δεις. Αυτά που σου είπα είναι αξιοπρεπή όλα και κάνουν τη δουλειά για την οποία τα θες. Τώρα είναι δικό σου θέμα, ποιο σου κάνει κλικ εμφανισιακά, ποιο σε βολεύει καλύτερα με βάση τον σωματότυπο σου αυτά θα βγουν στο τεστάκι.

Α, μην με ρωτήσεις για χρώμα δεν ξέρω;)

Καλα για χρωμα λογικα θα παω στο μαυρο. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι η gsr 2010 η 600αρα κανει μονο 6000 ευρω. Δε ειναι λιγα για αυτα που δινει;

Που τα είδες αυτά?

Κοντά στα 7000€ είναι το GSR.

Δες εδώ

edit: Μας τα μπερδεύει θα το ψάξω

---------- Προσθήκη στις 02:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:20 ----------

Έχεις δίκιο πρέπει να ισχύει αυτό που λες. 6000 χιλιάρικα είναι.

Δεν είναι περίεργο, γενικά η suzuki είναι πιο συγκρατημένη ως προς την τιμολογιακή της πολιτική, όχι μόνο στο GSR αλλά σε όλα τα μοντέλα της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...