DeCoN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 un outil utile: http://www.google.com/language_tools?hl=en Eidate pou ema8a ki egw gallika?
Jaco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Μεγάλε DeCon τον ίδιο δάσκαλο έχουμε...? :grin: :grin: :grin: έπρεπε να το αφήσεις λίγο ακόμα ρε συ να γελάσουμε... Απορώ ρε παίδες πως πήγατε και μάθατε Γαλλικά όμως...
pyro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 egw phga alla den ema0a, i stick to enlgish, ta opoia ema0a apo thn tv!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Τα θεωρώ την πιο έυηχη γλώσσα, μετά την καθαρή αγγλική. Και by the way, στο τμήμα μου στο Λύκειο (πριν 4-5 χρόνια λέμε τώρα), ήμουν ο μόνος που γούσταρε τα γαλλικά. Α! Και μία κοπέλα που πήγαινε στο ίδιο φροντιστήριο με μένα.
Jaco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Βρε, Αυρίλιε, λες όλα τα άλλα πριν και στο τέλος αφήνεις την κοπελιά και καλά πας να το περάσεις στο γρήγορο: "Α! Και μία κοπέλα που πήγαινε στο ίδιο φροντηστήριο με μένα." Ρε μασάει η κατσίκα ταραμά.... Ατακτούλη... Μπαγασάκο... Πονηρούλη... ʼκους εκει "εύηχη γλώσσα"... Ποιανού δεν μας είπες όμως της κοπέλας ή των γαλλικών (που έριχνες με την κοπέλα...)
pyro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 jaco giati skeutomaste to idi akrobos prama? ahahahah loipwn, terma ta galika, peite gia hlektrika!
madsc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 ʼντε να πούμε για ηλεκτρικά Σου περιέγραψε την αρχή του μοτέρ pyro. Πυρήνας => τυλιγμένο σύρμα (πηνίο) που με τάση δρα ως ηλεκτρομαγνητής + / - και έλκεται / απωθείτε από τους μόνιμους μαγνήτες στο εξωτερικό περίβλημα, πυρήνας με ηλεκτρομαγνήτες περίβλημα με μόνιμους μαγνήτες Τετραπολικό σημαίνει ότι στις 360 μοίρες του κύκλου παίρνει κίνηση 4 φορές ανά κύκλο δηλ κάθε 90 μοίρες. Α και το ένα βρίσκεται μέσα στο άλλο. Για τις photo και από που προέρχονται δεξί κλικ / properties επάνω τους. sc
Jaco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 sc αγόρι μου, μπράβο... άξιος, έπαινος, αριστουργηματικός, ευλίγιστος, ευθής και ουσιώδης... όταν θα είμαι απασχολημένος θα γράφεις εσύ τις απαντήσεις...
Jaco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Jaco said: sc αγόρι μου, μπράβο... άξιος, έπαινος, αριστουργηματικός, ευλίγιστος, ευθής και ουσιώδης... Και αλήτης συν της άλλης... Είσαι σκληρό καρύδι...? Θα διαπραγματευτούμε... 0.00001% εσύ, τα υπόλοιπα εγώ... :grin:
deathlok Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 madsc pistevo pos ola afta pou les aforoun ta moter me core dioti polles fores xrisimopoiountai stous anemistires ta legomena coreless.
madsc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Αν έβρισκα και coreless να ποστάρω deathlok + ότι λείπουν κάτι κυκλώματα από τις photo που έχουν μέσα τα pc fans. Πάντα έψαχνα για έναν συνεργάτη σαν και εσένα jaco sc
Jaco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Όσο για τα coreless πήγα κατευθείαν στον δημιουργό τους και πήρα από εκεί μια φωτό. Είναι πατέντα του Faulhaber... Όλα εδώ στην Γερμανία γίνονται, εγώ το είπα... Α... και μια σύντομη περιγραφή... Την βάζω στα Αγγλικά, όμως... Brush Type Coreless DC-Micromotors: The main difference between coreless and conventional DC motors is the patented System FAULHABER skew wound, basket formed, low inductance, ironless rotor coil. Efficiency is increased by the elimination of hysteresis and core (iron) losses. The rotors are extremely light and have low inertia which means that the servoing response is much faster than conventional DC motors. The most nocticeable difference is the complete absence of cogging associated with conventional DC motors. Positioning is made much more accurate and stable. Coreless motors can operate at much lower currents than conventional motors and have very low starting voltages.
BrwmogazoS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Non...nous sommes trois personnes qui parle Francais... 9 [πιπέρι] years...for DELF Certificate...gamw tin Gallia tous kai ta Gallika...Agglika re...International na goustaroume... Plaka plaka paides exw ksexasei ta panta sxedon apo Gallika...mono to ptyxio 8a mou ta 8ymizei axaxxa
pyro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 9 piperata xronia eee???/ ahahahahaha sc kalo to ar0ro sou! hehehe, panw katw hjera ti paizei mesa, apla, den katalaba to 4poliko kai kati pio dyskolo: to step motor pws douleuei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.