Προς το περιεχόμενο

voltcotrol

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεγάλε DeCon τον ίδιο δάσκαλο έχουμε...?

:grin: :grin: :grin:

έπρεπε να το αφήσεις λίγο ακόμα ρε συ να γελάσουμε...

Απορώ ρε παίδες πως πήγατε και μάθατε Γαλλικά όμως...

Δημοσ.

Τα θεωρώ την πιο έυηχη γλώσσα, μετά την καθαρή αγγλική. Και by the way, στο τμήμα μου στο Λύκειο (πριν 4-5 χρόνια λέμε τώρα), ήμουν ο μόνος που γούσταρε τα γαλλικά. Α! Και μία κοπέλα που πήγαινε στο ίδιο φροντιστήριο με μένα.

Δημοσ.

Βρε, Αυρίλιε, λες όλα τα άλλα πριν και στο τέλος αφήνεις την κοπελιά και καλά πας να το περάσεις στο γρήγορο: "Α! Και μία κοπέλα που πήγαινε στο ίδιο φροντηστήριο με μένα."

Ρε μασάει η κατσίκα ταραμά.... Ατακτούλη... Μπαγασάκο... Πονηρούλη...

ʼκους εκει "εύηχη γλώσσα"... Ποιανού δεν μας είπες όμως της κοπέλας ή των γαλλικών (που έριχνες με την κοπέλα...)

;)

Δημοσ.

ʼντε να πούμε για ηλεκτρικά

Σου περιέγραψε την αρχή του μοτέρ pyro.

Πυρήνας => τυλιγμένο σύρμα (πηνίο) που με τάση δρα ως ηλεκτρομαγνητής + / -

και έλκεται / απωθείτε από τους μόνιμους μαγνήτες στο εξωτερικό περίβλημα,

motor6.jpg

πυρήνας με ηλεκτρομαγνήτες

motor8.jpg

περίβλημα με μόνιμους μαγνήτες

Τετραπολικό σημαίνει ότι στις 360 μοίρες του κύκλου

παίρνει κίνηση 4 φορές ανά κύκλο δηλ κάθε 90 μοίρες.

Α και το ένα βρίσκεται μέσα στο άλλο.

Για τις photo και από που προέρχονται δεξί κλικ / properties επάνω τους.

sc

Δημοσ.

sc αγόρι μου, μπράβο... άξιος, έπαινος, αριστουργηματικός, ευλίγιστος, ευθής και ουσιώδης... όταν θα είμαι απασχολημένος θα γράφεις εσύ τις απαντήσεις... ;)

Δημοσ.
Jaco

said:

sc αγόρι μου, μπράβο... άξιος, έπαινος, αριστουργηματικός, ευλίγιστος, ευθής και ουσιώδης...

Και αλήτης συν της άλλης...

Είσαι σκληρό καρύδι...? Θα διαπραγματευτούμε... 0.00001% εσύ, τα υπόλοιπα εγώ... :grin:

Δημοσ.

Αν έβρισκα και coreless να ποστάρω deathlok + ότι λείπουν κάτι κυκλώματα από τις photo που έχουν μέσα τα pc fans.

Πάντα έψαχνα για έναν συνεργάτη σαν και εσένα jaco B)

sc

Δημοσ.

Όσο για τα coreless πήγα κατευθείαν στον δημιουργό τους και πήρα από εκεί μια φωτό. Είναι πατέντα του Faulhaber... Όλα εδώ στην Γερμανία γίνονται, εγώ το είπα...

Α... και μια σύντομη περιγραφή... Την βάζω στα Αγγλικά, όμως...

Brush Type Coreless DC-Micromotors: The main difference between coreless and conventional DC motors is the patented System FAULHABER skew wound, basket formed, low inductance, ironless rotor coil. Efficiency is increased by the elimination of hysteresis and core (iron) losses. The rotors are extremely light and have low inertia which means that the servoing response is much faster than conventional DC motors. The most nocticeable difference is the complete absence of cogging associated with conventional DC motors. Positioning is made much more accurate and stable. Coreless motors can operate at much lower currents than conventional motors and have very low starting voltages.

product_default.jpg

Δημοσ.

Non...nous sommes trois personnes qui parle Francais...

9 [πιπέρι] years...for DELF Certificate...gamw tin Gallia tous kai ta Gallika...Agglika re...International na goustaroume...

Plaka plaka paides exw ksexasei ta panta sxedon apo Gallika...mono to ptyxio 8a mou ta 8ymizei axaxxa

Δημοσ.

9 piperata xronia eee???/

ahahahahaha

sc kalo to ar0ro sou! :P

hehehe, panw katw hjera ti paizei mesa, apla, den katalaba to 4poliko

kai kati pio dyskolo: to step motor pws douleuei?

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...