Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για δωρεάν Internet για τους σπουδαστές.

coby

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τροπολογία στο σχέδιο νόμου ''Οργάνωση και λειτουργία των δημόσιων επιβατικών μεταφορών με λεωφορεία και άλλες διατάξεις'' πρότεινε ο βουλευτής, κ. Τάσος Μαντέλης, σύμφωνα με την οποία οι παροχείς υπηρεσιών Διαδικτύου θα υποχρεούνται, υπό όρους και προϋποθέσεις που ρυθμίζονται με κανονισμό που εκδίδει η ΕΕΤΤ, να παρέχουν χωρίς χρέωση πρόσβαση στο Internet, σε νέους μέχρι 25 ετών, που παρακολουθούν οιασδήποτε βαθμίδας ή περιεχομένου εκπαίδευση. <P>Σύμφωνα με τον κ. Μαντέλη, το κόστος των υπηρεσιών αυτών υπερκαλύπτεται από τα έσοδα των διαφημίσεων που καρπούνται οι παροχείς, ακριβώς λόγω της χρήσης του Διαδικτύου από τους νέους.<BR>apo flash.gr<P>Lete na ginei kana thauma... smile.gif" border="0

Δημοσ.

mpaaaaaaaa<BR>alh8eia re paides gia peite mou alh8evei oti ta aei kai tei dinoun stous spoudastes tous syndeseis mesw twn komvwn twn sxolwn tous..giati kati akouw oti to dikaoumaste ki edw sthn kavala..zzzzzzzzzzzzzzzzzz mad.gif" border="0

Δημοσ.

Se emas dinoun (Polytexneio Kritis).Vevaia mexri prin merikous mines den elege kai polla giati kalouses topiko noumero kai ektos autou ipirxan mono 12 modems sta 33.6.<BR>Wstoso i katastasi twra einai poli kaliteri.Iparxei PEAK (perioxikos arithmos klisis,nomizw) edw kai 3-4 mines kai edw kai 2-3 vdomades iparxei dinatotita sindesis kai me ISDN!(Poios foititis exei omws ISDN?)

Δημοσ.

Se merikes sxoles dinoun se alles oxi.Twra pou eimai sto aristoteleio dinoun,otan hmoun(pira meteggrafi) sto NOPE ths Athinas de dikaioumastan.Episis to Makedonias dinei.<BR> Mallon einai analoga me tis txnikes dunatotites tis ka8e sxolis.

Δημοσ.

Εγώ είμαι στο Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου , και μας δίνουν την δυνατότητα αυτή.Βέβαια , σέρνεται αλλά από το τίποτα καλό είναι.Απ'ότι ξέρω βέβαια και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και στο Μετσόβιο δίνουν.

Δημοσ.

Δεν είναι και πολύ εύκολο βρε παιδιά να έχουν όλα τα ιδρύματα επαρκείς εγκαταστάσεις για όλους τους ενδιαφερόμενους...<P>Βέβαια δεν είναι κατάσταση και η σημερινή, όπου οι περισσότερες σχολές παρέχουν αστείες υπηρεσίες μέσω του "δωρεάν" ISP τους...<BR>Οι περισσότερες είναι ασταθείς ενώ σε κάποιες σχολές όπως στην δική μου (ΣΓΤΚΣ - ΤΕΙ Αθηνών) δίνεται ο τρομερός αριθμός των 10 συνδέσεων το χρόνο για το σύνολο των σπουδαστών!<P>Κάποια μικρά παραρτήματα πολυτεχνείων και το ΕΜΠ παρέχουν καλούτσικες συνδέσεις (για δωρεάν) αλλά πάντα απαιτούν λίγη τυρράνια για να τις πάρεις, και βέβαια για να καταφέρεις να μπεις!<P>Imagine - Μακάρι να προωθηθεί η πρόταση παραπέρα. Ακόμα μικρός είμαι και μέχρι τα 25 με συμφέρει wink.gif" border="0

Δημοσ.

Pou to eides afto re file? Afto mou akougete ligo koufo. An einai tzampa entelos kai pane oloi as poume stin otenet tha tin mpoukosoun!<P>Pantos makari na einai alithino!

Δημοσ.

mipws na mas dwsoun kai kamia dwrean syndesi se eteria kinitis, gia na milame me to spiti mas? (de lew na akoume kai kamia diafimisi)..<P>edo sto teilar exoun 8 modems sta 33K me astiki xrewsh omos frown.gif" border="0 <P>wrea analogia e? 8/10.000 + oi ka8hghtes...<P>pantos pio xlidato 8atan na stinane ena wireless dikitaki entos polews, na mas dinane kai kartoules wireless (8a protimousa 802.11b) kereoules kai istories.. ala meta 8axame alo problima.. de 8aftane to bw tou grnet...<P>axxx basana...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by hapagan:<BR><STRONG>Ρε παιδιά και στη δική μου σχολή είναι δωρεάν η σύνδεση είτε έχεις ISDN είτε PSTN , όλη μέρα.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Ti sxoli einai?

Δημοσ.

Παίδες αυτο είναι αλήθεια...Και στη δική μου σχολή (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο)μας δίνουν συνδρομή Ίντερνετ, για όσον καιρό σπουδάζουμε wink.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...