fromstars Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μετά την 3η αλλαγή κάρτας και την εγκατάσταση των Catalyst 10.3 και με τεσταρισμένο το pc επί 2 μέρες ..... κανένα πρόβλημα δεν εμφανίστηκε. Οπότε μάλλον πρέπει να θεωρήσω ότι όλα καλά. Ευχαριστώ όλους για τα tips!
Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τί μάρκα είναι αυτή τελικά; Από περιέργεια, τρέξε αν βρεις χρόνο το GPU-Z, να δούμε αν είναι ενεργοποιημένοι όλοι οι SPs.
Voodooman Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Αυτές τις μέρες έπεσε στα χέρια μου και μία asus 5770 cu core. Σύμφωνα με την Asus έχει μία αρκετά μεγάλη ποσότητα χαλκού στην ψύκτρα της. Το γεγονός είναι πως είναι αρκετά πιο βαριά από την VaporX μου και πιο μακριά, κατά 1 περίπου εκατοστό. Το θέμα είναι ότι η ψύκτρα της vaporX τελικά μοιάζει-εμφανισιακά τουλάχιστον- πολύ "λίγη", κάτω από το εντυπωσιακό πλαστικό κάλυμμα έχει μία ψυκτρούλα μάλλον μικρή. Από την άλλη, η asus έχει μία πιο γενναιόδωρη, μεγάλη ψύκτρα, που καλύπτει και τις μνήμες. Η vaporX έρχεται ελαφρά υπεχρονισμένη, 860Mhz στον πυρήνα (850 έχει η stock) και κοστίζουν πάνω-κάτω τα ίδια. Και μετά είναι και η πανάκριβη MSI 5770 Hawk. Κοιτάξτε τις και κρίνετε ανάλογα.
fromstars Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Τί μάρκα είναι αυτή τελικά;Από περιέργεια, τρέξε αν βρεις χρόνο το GPU-Z, να δούμε αν είναι ενεργοποιημένοι όλοι οι SPs. Shaphire είναι η μάρκα της τελευταίας κάρτας!
Voodooman Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ΟΚ, τρέξε το GPU-Z που σου λέω, γιατί ενδέχεται να έχει περασμένο το firmware της 5750 και έτσι ουσιαστικά να έχεις μία 5750 και όχι μία 5770!
_69_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Βαλε τους 10.3α preview and see if that works Ελπιζω να τους αλλαζεις σωστα ομως με driver sweeper,safe mode και ολα τα κολπα Επειδή 2 χρόνια τώρα χρησιμοποιούσα nvidia και όταν αλλαζα τους drivers με τον απλά τρόπο , unistall restart install τώρα που πήρα μια ατι τι ακριβώς είναι αυτό που πρέπει να κάνω?το ccc της ati τι είναι?που χρησιμεύουν όλα αυτάι?Υ.Γ αύριο απόγευμα θα τη βάλω τη κάρτα.για αυτό ρωτάω για να ξέρω μη κάνω καμμια κουταμαρα
Voodooman Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Κάνεις κανονικό uninstall τους drivers της nVidia. Reboot. Μετά τρέχεις το driver sweeper για να τους καθαρίσεις τελείως, ξανά reboot. Εγκαθιστάς τους ATi και είσαι έτοιμος. Το CCC είναι το Catalyst Control Center, το control center της ATi, εγκαθίσταται αυτόματα μαζί με τους drivers και από εκεί μέσα κάνεις τις ρυθμίσεις της κάρτας.
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 και να προσθεσω οτι δεν ειναι θεωρια οτι catalyst πανω σε αλλο catalyst δεν μπαινει. εγω αν βαλω νεο driver πανω στον παλιο χωρις απεγκατασταση, με την επανεκιννηση παιρνω οριζοντιες γραμμες στην επιφανεια εργασιας ενω ο ccc δεν φορτωνει στο tray. αλλοι παλι δεν εχουν προβληματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.