moldovan20 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Αυτή είναι πιο καλή και μπαίνει σίγουρα σε 5850 http://www.generation-gpu.fr/articles-Comparatif-8-radiateurs-compatibles-Radeon-HD-5850,ar377-9.htm
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 παιδια και εγω εχω μια 5770 και μολις ανοιξα για πρωτη φορα το pc με win 7 κρασαρε η καρτα η μονη λυση για το mouse pointer ειναι να περασεις το αναλογο hotfix του driver που εχεις τωρα πχ για τον 10.2 hotfix 10.2 και για το full screen video να ρυθμισεις στο flash player να μην κανει hardware acceleration δεν ξερω αν βρηκατε πιο πανω την λυση δεν την ειδα πουθενα...!
kanesaxo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 χαλβαδιαζα μια 5850 ή 5870 αλλα μ'αυτα που διαβαζω,μου φαινεται θα παρω καμια nvidia,χαχαχα...
moldovan20 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 χαλβαδιαζα μια 5850 ή 5870 αλλα μ'αυτα που διαβαζω,μου φαινεται θα παρω καμια nvidia,χαχαχα... Και εμείς τώρα θα πάμε να σκίσουμε το καλτσόν μας .
sozz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 χαλβαδιαζα μια 5850 ή 5870 αλλα μ'αυτα που διαβαζω,μου φαινεται θα παρω καμια nvidia,χαχαχα... εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι πρεπει να το κανει μονο στις 5770 δεν εχω δει κανενα με 5850/70 να εχει προβλημα ---------- Προσθήκη στις 00:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ---------- Και εμείς τώρα θα πάμε να σκίσουμε το καλτσόν μας . λολ και νομιζα οτι εισαι αντρας
kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Και εμείς τώρα θα πάμε να σκίσουμε το καλτσόν μας . να παιρνεις απο κείνα τα χοντρα,που ναι σα κολαν,για να ζοριζεσαι λιγο! να χει ουσία βρε αδερφε.
fromstars Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 παιδια και εγω εχω μια 5770 και μολις ανοιξα για πρωτη φορα το pc με win 7 κρασαρε η καρτα η μονη λυση για το mouse pointer ειναι να περασεις το αναλογο hotfix του driver που εχεις τωρα πχ για τον 10.2 hotfix 10.2 και για το full screen video να ρυθμισεις στο flash player να μην κανει hardware acceleration δεν ξερω αν βρηκατε πιο πανω την λυση δεν την ειδα πουθενα...! Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα δοκιμάσω μόλις πάρω το μηχανάκι στα χέρια μου μετά την τρίτη αλλαγή κάρτας και την επαναεγκατάσταση των Win7 και φυσικά αν μου εμφανίσει το πρόβλημα!
Voodooman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 χαλβαδιαζα μια 5850 ή 5870 αλλα μ'αυτα που διαβαζω,μου φαινεται θα παρω καμια nvidia,χαχαχα... Δηλαδή από όλα όσα διάβασες, αυτό το συμπέρασμα έβγαλες; Ax. Να ξέρεις, οι καινούργιες nVidia είναι πραγματικά κελεπούρια. Η 5770 εμένα δεν μου έχει κάνει κανένα από αυτά τα προβλήματα σε Win 7 64.
d3m0n Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 χαλβαδιαζα μια 5850 ή 5870 αλλα μ'αυτα που διαβαζω,μου φαινεται θα παρω καμια nvidia,χαχαχα... Καλύτερα Nvidia να κάνεις οικονομία και στην θέρμανση τον χειμώνα.
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 τελικα ο φιλος ο fromstars που εκανε το αρχικο ποστ ελυσε το προβλημα του η θα συνεχισει να βλεπει τον κοσμο να τσακωνεται μεσα στο thread του? τουλαχιστον απο μερικες απαντησεις μαθαινει κανεις κατι νεο οπως το uninstall με sweeper
sozz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 τελικα ο φιλος ο fromstars που εκανε το αρχικο ποστ ελυσε το προβλημα του η θα συνεχισει να βλεπει τον κοσμο να τσακωνεται μεσα στο thread του?τουλαχιστον απο μερικες απαντησεις μαθαινει κανεις κατι νεο οπως το uninstall με sweeper εδω και 4 χρονια δεν το κανω ετσι εγω και δεν εχω δει διαφορες με τον τελευταιο καιρο(2driver)
doutsos13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Εγώ που έχω την ίδια κάρτα δεν μου έβγαλε ποτέ πρόβλημα... με έχει εξυπηρετήσει πάρα πολύ.
Voodooman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 τελικα ο φιλος ο fromstars που εκανε το αρχικο ποστ ελυσε το προβλημα του η θα συνεχισει να βλεπει τον κοσμο να τσακωνεται μεσα στο thread του?τουλαχιστον απο μερικες απαντησεις μαθαινει κανεις κατι νεο οπως το uninstall με sweeper Βρε SpirtouLisS, δύο απαντήσεις πάνω από την δική σου ο φίλος μας έχει κάνει ενημέρωση, οπότε περιμένουμε όλοι. Στο ενδιάμεσο συνεχίζουμε την δημιουργική συζήτησή μας.
silencer51 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Εγώ αντιμετώπισα μερικές φορές GSOD (grey screen of death) με την 5870 (πριν βάλω και την 2η) μου το οποίο λύθηκε με αναβάθμιση του τελευταίου official bios της ATI (απ' το techpowerup που τα εχει σε database) και πιο καινούριους drivers. Απο τότε κίχ.
fromstars Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 τελικα ο φιλος ο fromstars που εκανε το αρχικο ποστ ελυσε το προβλημα του η θα συνεχισει να βλεπει τον κοσμο να τσακωνεται μεσα στο thread του?τουλαχιστον απο μερικες απαντησεις μαθαινει κανεις κατι νεο οπως το uninstall με sweeper Για να μην υπάρχει καμιά παρεξήγηση έχω ήδη πει ότι περιμένω την αλλαγή της τρίτης κατά σειράς κάρτας (ίδιο μοντέλο). Το PC αυτές τις μέρες είναι στον τεχνικό ο οποίος μάλιστα θα εγκαταστήσει ξανά τα Win7. Εντομεταξύ παρακολουθώ ανελοιπώς την εξέλιξη της κουβέντας και φυσικά θα ενημερώσω σχετικά με το τι θα γίνει! Μάλιστα σκέφτομαι αν δε λυθεί το θέμα μου να προχωρήσω σε αγορά άλλου μοντέλου της ΑΤΙ (μάλον 5870). Θα δούμε λοιπόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.