Προς το περιεχόμενο

ATI 5770 Πρόβλημα!

fromstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μακάρι να λυθεί με τους 10.3 drivers το προβλημά του,και είπαμε είμαι fanboy επειδή έχω διαφορετική άποψη.

Δεν εισαι fanboy γι'αυτο.Εισαι γιατι παρουσιαζεις την Ati τοσο τραγικα λες και η nvidia δεν εχει καθολου προβληματα και ολα δουλευουν ρολοι

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν εισαι fanboy γι'αυτο.Εισαι γιατι παρουσιαζεις την Ati τοσο τραγικα λες και η nvidia δεν εχει καθολου προβληματα και ολα δουλευουν ρολοι

Δεν παρουσίασα την ΑΤΙ τόσο τραγικά έχει διαπιστωμένα προβλήματα με τις νέες κάρτες τις και το 8έμα μας εδώ ήταν να βρουμε τι φταίει με την κάρτα του παιδιού και εσύ πιο πάνω μας αναφέρεις προβλήματα με τις Nvidia ποιος ειναι το fanboy εδώ φένεται.

Απο εμένα τέλος to spam σε αυτό το thread μακάρι να γίνει κατι με την κάρτα του φιλου μας.

Δημοσ.

βασικα εγω δεν ειμαι fanboy την ατι 5770 την αγορασα λογω λεφτων . για τα λεφτα που διεθετα ειναι απο τις καλυτερες .

εξαλλου εδω το προβλημα που εχει ο φιλος μου επδ εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα , δεν νομιζω να φταιει η ΑΤΙ στο γεγονος οτι μεγαλωνει το μεγεθος στο ποντικι . η καρτα ισως να φτεει στο οτι παγωνει το συστημα οταν βλεπεις σε fullscreen τα βιντεακια του youtube , σε αυτο δεν νομιζω να φταινε τα windows 7 . αλλα στο οτι παγωνει με τους media player και οτι το ποντικι μεγαλωνει επιμενω πως ειναι θεμα windows 7 .

φιλε μου σου συστηνω να δοκιμασεις να περασεις βιστα ή XP και να δεις αν υπαρχει το ιδιο προβλημα ! τουλαχιστον τοτε θα εισαι σιγουρος πως δεν εχει δυσλειτουργια η καρτα σου γαιτι με βιστα και XP δεν αναφερθηκαν περιστατικα

---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:13 ----------

Αν καταλαβα καλα μπορει να σου κολλησει και με καποιες εφαρμογες , οποταν αν με καποια συγκεκριμενη σου κολλαει ισως να μην ειναι combatible με windows 7 οποτα κανε το προγραμμα unistall και κανε αυτο

Right-Click on a setup (.exe) file or program shortcut and click on Properties

2. Click on the Compatibility tab and make a check mark on "Run this program in compatibility mode for" box

3. Select "Windows Vista" from drop down menu

4. Click on OK and install it.

-----------------------------------------------------------------------------------

Επισης καλο θα ηταν να δοκιμασεις ενα troubleshooting performance

Step-1: To run Performance Troubleshooter, please follow the below steps:

1. Click on start, type troubleshooting in the search start and press enter.

2. On the left side of the window click View All option.

3. Now select Performance option and click on Next.

4. After the process of detecting problems click on Close the Troubleshooter option.

---------- Προσθήκη στις 14:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:18 ----------

Επισης μπορεις να δοκιμασεις και το Safe Mode .

Αλλα να μπεις απο το Safe Mode με το ιντερνετ .

οποταν να μπεις youtube και να δεις αν εχεις το προβλημα και παλι !!!

αν θελεις οποιαδηποτε βοηθεια σε αυτα που προτεινα πες μου . Αυτα τα συζητησα και με Developer των windows 7 της microsoft μεσω customer support !!!

---------- Προσθήκη στις 14:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:21 ----------

Τελος Αν θελεις να ξενοιασεις μπορεις να κανεις ενα Hardware Clean boot αλλα αυτο θελει αρκετο χρονο να το κανεις .

Δημοσ.
Έχω αγοράσει αρχές του έτους ένα καινούργιο PC στο οποίο έχω φορέσει μια κάρτα ATI RADEON 5770. Το λειτουργικό είναι Win7 32-bit και σχεδόν από τις αρχές παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:

α. Σε ανύποπτες στιγμές ο κέρσορας του ποντικιού μεγαλώνει υπερβολικά (πταίσμα).

β. Όταν επιχειρώ να παρακολουθήσω Video (πχ Youtube) σε πλήρη Οθόνη ή να τρέξω κάποια άλλη εφαρμογή browser σε πλήρη οθόνη τότε μαυρίζει η οθόνη και "κρασάρει". Ενώ το PC δείχνει να λειτουργεί κανονικά η οθόνη δεν ανταποκρίνεται.

Προκειμένου να επανέλθει το σύστημα θα πρέπει να το επανακινήσω με End Task πράγμα εξαιρετικά επίπονο με οθόνη που δεν αποκρίνεται. Έφτασα σε σημείο (σε συνεννόηση με τον προμηθευτή) να την επιστρέψω και να μου έρθει καινούργια πίσω αλλά τα ίδια καμία διαφορά. Το χρονικό διάστημα που την είχα επιστρέψει φόρεσα στο PC μια Nvidia παλαιότερο μοντέλο και το PC δούλευε normal.

Έχω εγκαταστήσει τους νέους drivers που κυκλοφόρησε η AMD (Catalyst suite 10.2) αλλά αποτέλεσμα κανένα. Επειδή έχω διαβάσει σχετικά με προβλήματα που έχουν παρουσιάσει η ΑΤΙ σειρά 5700 και 5800 κι επειδή δεν θέλω να καταφύγω σε λύση Nvidia (ασχολούμαι με games που απαιτούν directX 11) αν κάποιος έχει σχετική γνώση και μπορεί να δώσει καμιά καλή συμβουλή θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν στο POST μου και να δώσουν μια γνώμη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι επιφανειακός PC user χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις. Δεν είμαι δογματικός με την ATI ή την Nvidia απλά προτίμησα ATI και για το λόγω ότι το παλιότερο PC μου ΑΤΙ φορούσε και ήμουν ευχαριστημένος. Να διευκρινίσω επίσης ότι όλο το υλικό που αναφέρω παραπάνω (με τη διόρθωση ότι πρόκειται για 2X2GB RAM) είναι γνήσιο όπως και το λογισμικό (Win7 home). Δοκίμασα ήδη τους Catalyst 10.3 pre χωρίς αποτέλεσμα (Εκκαθάρισα τους παλαιούς). Να πω επίσης κάτι που παρέλειψα και ίσως έχει σημμασία ότι σε μερικές περιπτώσεις (ελάχιστες) που μαύρισε η οθόνη επανήλθε μόνη της σχετικά άμεσα με τα Win να εμφανίζουν μήνυμα που μέσες άκρες έλεγε ότι πρόγραμμα οδήγησης ATI RADEON έπαψε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία (ή κάπως έτσι). Σε τελική ανάλυση κατέληξα με τον προμηθευτή του PC να μου φέρει και τρίτη κάρτα .... :confused: αυτή τη φορά άλλου κατασκευαστή (ASUS) και να ξανάσετάρει το όλο σύστημα.... Ο θεός βοηθός..... Θα ενημερώσω για αποτελέσματα!

Δημοσ.
...

A. Το issue για την σειρα 5χχχ περιλαμβανει και τα black screens, απλα ειναι random η κατασταση γενικως και δεν εχει ακομα προσδιοριστει τι και ποτε εμφανιζεται.

Β. Το setup του ηδη το εγραψε και δεν υπαρχει θεμα ασυμβατοτητος.

Γ. Κατι τυποι σαν εμενα μπορει να παραπληροφορουν τον κοσμο, οπως νομιζεις εσυ, αλλα τουλαχιστον δεν ειμαι απτους ελληναραδες τυπαδες που βγαινουν και σπαμαρουν ενα ποστ για να καλυψουν την ΑΤΙ η την NVIDIA η την INTEL η οποιαδηποτε εταιρεια της οποιας οριζουν τους εαυτους τους οπαδους.

Δ. Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις ασχοληθει με ξενα τεχνολογικα φορουμς και δεν εχεις μετρο συγκρισης περι fanboισμου.

....

A. Το διαπιστωμένο issue για το οποίο χτυπιέσαι είναι τα GSOD

Β. Θεωρητικά δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας σε κανένα Setup..αλλά αυτό ήθελα να εντοπίσω

Γ. Όταν κατά γενική ομολογία το τελευταίο διάστημα η ποιο συμφέρουσα αγορά είναι ΑΤΙ, πουλάει σαν τρελή, και εσύ έρχεσαι και πετάς την καταστροφολογία σου, αυτό τι σε κάνει?

Δ. Είναι ξεκάθαρο ότι ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με ξένα τεχνολογικά forums αν κρίνεις και από τον αριθμό των post μου, ειδικά αν σκεφτείς ότι το πρώτο μου acc στο insomnia έγινε το 2003 και σβήστηκε λόγω inactivity :-) Το ότι έχει γίνει μόδα ο όρος fanboy στα ελληνάκια τώρα τελευταία είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Δημοσ.
Δοκίμασα ήδη τους Catalyst 10.3 pre χωρίς αποτέλεσμα (Εκκαθάρισα τους παλαιούς).

Και ουτε θα εχεις με οποιουσδηποτε γιατι πιστευω φιλε μου πως ειναι θεμα windows 7 ποιο πολυ παρα καρτας γραφικων , δλδ θελω να πω τα windows 7 φταινε που ίσως σου δημιουργει προβλημα η καρτα σου , αν ειναι οντως η καρτα δλδ .

Να πω επίσης κάτι που παρέλειψα και ίσως έχει σημμασία ότι σε μερικές περιπτώσεις (ελάχιστες) που μαύρισε η οθόνη επανήλθε μόνη της σχετικά άμεσα με τα Win να εμφανίζουν μήνυμα που μέσες άκρες έλεγε ότι πρόγραμμα οδήγησης ATI RADEON έπαψε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία (ή κάπως έτσι). !

φιλε αποκλειεται να σου εγραψε στο μυνημα ATI Radeon , θα βοηθουσε πολυ αν μας κανεις αντιγραφη-επικολληση το μυνημα που σου εβγαλε τις τελευταιες φορες που ειχες προβλημα . Αν δεν ξερεις πως ακολουθα αυτα τα βηματα

1. ανοιξε Control panel

2. Administrative Tools

3. Event Viewer

στο Event Viewer τωρα θα βρεις ενα που γραφει summary of administrative events με τις εξης κατηγοριες critical,error,warning,inforamtion,audit success .

λογικα το λαθος αυτο θα βρισκεται ειτε στα critical ειται στα errorr οποταν πατα επανω στον σταυρο που τα συνοδευει να ανοιξει πληροφοριες για αυτα και θα σου εμφανισει τα τελευται προβληματα που παρουσιαστικαν και τι τα προκαλεσε !!

θα μας βοηθησει πολυ να δουμε το προβλημα αν μπορεσεις να μας κανεις copy-paste .

Αυτα :-D

Δημοσ.
A. Το issue για την σειρα 5χχχ περιλαμβανει και τα black screens, απλα ειναι random η κατασταση γενικως και δεν εχει ακομα προσδιοριστει τι και ποτε εμφανιζεται.

Β. Το setup του ηδη το εγραψε και δεν υπαρχει θεμα ασυμβατοτητος.

Γ. Κατι τυποι σαν εμενα μπορει να παραπληροφορουν τον κοσμο, οπως νομιζεις εσυ, αλλα τουλαχιστον δεν ειμαι απτους ελληναραδες τυπαδες που βγαινουν και σπαμαρουν ενα ποστ για να καλυψουν την ΑΤΙ η την NVIDIA η την INTEL η οποιαδηποτε εταιρεια της οποιας οριζουν τους εαυτους τους οπαδους.

Δ. Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις ασχοληθει με ξενα τεχνολογικα φορουμς και δεν εχεις μετρο συγκρισης περι fanboισμου.

ΠΧ σε τεχνολογικο forum του εξωτερικου ο fanboy της ΑΤΙ θα δεχθει το ελατωμα της εταιρειας και θα προσπαθησει απλα να δικαιολογησει την αποτυχια της ΑΤΙ, ενω στο ελληνικο φορουμ τα fanboys επικαλουνται τη "γνωση" τους και την "noobia" σου που τολμησες και αντιμετωπισες προβλημα με την εταιρεια την οποια επελεξαν να σπονσοραρουν αφιλοκερδως. Και ετσι βλεπεις τετοιες απαντησεις για ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ προβληματα:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3185625&postcount=56

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3185667&postcount=58

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3185716&postcount=61

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3185950&postcount=69

Ολα αυτα στο thread για το διαπιστωμενο προβλημα GSOD.

Αρα στη μια περιπτωση ΝΑΙ ενημερωνεσαι και στην ΑΛΛΗ απλα παραπλανασαι αν εισαι λιγακι ασχετος με το θεμα.

Σε ευχαριστώ θερμά για την διαφήμιση που μου κάνεις. Χαίρομαι που με σκέφτεσαι με τόση θέρμη και ζήλο, και σου εύχομαι κάποια μέρα να αξιωθείς να φτάσεις στα... τεχνολογικά επίπεδα μου...

Και κάτι τελευταίο, συγχαρητήρια για το report, τα κατάφερες, για πρώτη φορά στην ζωή σου. Πολύ σπάνια κάνω Ignore stalkers και trolls όπως του λόγου σου, αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζεις ούτε το screen space στο μόνιτορ μου. Συνέχισε όμως την διαφήμιση που μου κάνεις, ελεύθερα.

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ θερμά για την διαφήμιση που μου κάνεις. Χαίρομαι που με σκέφτεσαι με τόση θέρμη και ζήλο, και σου εύχομαι κάποια μέρα να αξιωθείς να φτάσεις στα... τεχνολογικά επίπεδα μου...

Και κάτι τελευταίο, συγχαρητήρια για το report, τα κατάφερες, για πρώτη φορά στην ζωή σου. Πολύ σπάνια κάνω Ignore stalkers και trolls όπως του λόγου σου, αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζεις ούτε το screen space στο μόνιτορ μου. Συνέχισε όμως την διαφήμιση που μου κάνεις, ελεύθερα.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Ποσος με ενδιαφερει αν με εκανες ignore, δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πρεπει να το ποσταρεις κιολας αλλα οκ.

H περιαυτολογια σου στην αρχη του ποστ προς τι? Ισως οντως ναναι εξαιρετικο το τεχνολογικο επιπεδο καποιου που ποσταρει συνθεσεις Η/Υ στο hardware section, που ολες μα ολες περιεχουν 1 μαρκα επεξεργαστη και 1 μαρκα καρτας γραφικων, προσωπικα μπορω να πω οτι δεν με πειθεις, αλλα φυσικα δεν χρειαζεται να αποδειξεις κατι εδω μεσα, απορω λοιπον για ποιο λογο περιαυτολογεις. Ουτε και θα μπω στη διαδικασια να τις μετρησουμε για το ποιος εχει καλυτερες γνωσεις ή βιογραφικο πανω στο αντικειμενο, οποτε βρισκω ανουσιο να χρησιμοποιεις ως επιχειρημα την περιαυτολογια, για να περασεις την εντυπωση οτι οσοι σου αντιτιθενται ειναι ασχετοι. Οσο για τα ποστ σου που παρεθεσα, δεν χρειαζεται να νιωθεις εκτεθιμενος, εσυ ο ιδιος τα εγραψες, δεν σε εξεθεσε καποιος τριτος, εγω απλα linkara καποια δικα σου ποστ τιποτα παραπανω. Ο σχολιασμος περι fanboyσμου, φανταζομαι οτι μπορει να αναιρεθει απο εσενα τον ιδιο αν εχω τοσο μεγαλο αδικο, διαφορετικα δε θα επρεπε να νιωθεις θιγμενος.

Επισης κατι χρησιμο: δεν σε εχω κανει ουτε 1 report.

Μπορει να σε διαβεβαιωσει για αυτο ο mod ο οποιος σε banare σε ενα thread μου οπου trolares, oτι δεν ελαβε report απο εμενα. Οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια βεβαια, αλλα για αλλη μια φορα λες πραγματα που δεν ισχυουν με ανεξηγητη βεβαιοτητα και σιγουρια.

@Stinger: Ως προς το Γ. Παραπληροφορηση. Αυτο το "κατα γενικη ομολογια οι ΑΤΙ ειναι πιο συμφερουσα αγορα", το διαπιστωνει κανεις μονο σε συγκεκριμενα φορουμς που τυχαινει να επικρατει ο fanboyσμος των ΑΤΙ. Διοτι πχ στο Πλαισιο μου ειπαν να αποφυγω την σειρα 5χχχ (ασχετως που τους αγνοησα δυο φορες και τα εσταξα στην ΑΤΙ), διαβαζοντας επισης φορουμς για τη σειρα 5χχχ, παλι διαπιστωνεις οτι αυτο το "κατα γενικη ομολογια" απλα δεν υπαρχει. Bεβαια ξερω την απαντηση. Στο πλαισιο οι πωλητες ειναι ασχετοι και οι τεχνικοι που ετρεχα με τις εγγυησεις και μου λεγαν τα ιδια, ειναι πληρωμενοι απο την nvidia. Ενω τα φορουμς ειναι κατακλεισμενα απο nvidiaκηδες που θαβουν της ΑΤΙ επιτηδες.

Τελος παντων για να σου το πω πιο απλα γιατι κουρασαμε. Εχεις απτη μια πλευρα μια Ferrari και απτην αλλη πλευρα μια Lamborghini. Η lamborghini εστω οτι εχει καλυτερο κινητηρα, ομορφοτερο σχεδιασμο, καλυτερη αεορδυναμικη και ειναι πιο εξελιγμενη τεχνολογικα, οντας παραλληλα φθηνοτερη απτην παλαιοτερη και σχετικα ξεπερασμενη Ferrari. Αλλα στην πορεια διαπιστωνεται οτι σε πολλες Lamborghini οταν τρεχεις με 200 φευγουν οι ροδες. Πως προκυπτει απο αυτο το παραδειγμα οτι κατα γενικη ομολογια ειναι πιο συμφερουσα η αγορα της Lamborghini? Nα δωσω ενα κεφαλαιο για να αγορασω κατι για το οποιο γνωριζω οτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να μην μου δουλευει σωστα, απο ποτε θεωρειται συμφερουσα αγορα και μαλιστα "κατα γενικη ομολογια"?

Αυτα απο εμενα στο παρον thread, η συζητηση πηρε ακριβως την τροπη που παιρνει καθε thread που ξεκιναει σε αυτο το section και αναφερει καποιο προβλημα της μιας η της αλλης μαρκας και ειναι τελειως ανουσιο να συνεχιζω να κανω reply καθως για καθε ποστ που θα λεω "ναι εχει προβλημα η ΑΤΙ" θα βλεπω 5 ποστ που θα με λενε ασχετο/fanboy της nvidia κλπ κλπ. Καλη συνεχεια.

Δημοσ.
Και ουτε θα εχεις με οποιουσδηποτε γιατι πιστευω φιλε μου πως ειναι θεμα windows 7 ποιο πολυ παρα καρτας γραφικων , δλδ θελω να πω τα windows 7 φταινε που ίσως σου δημιουργει προβλημα η καρτα σου , αν ειναι οντως η καρτα δλδ .

φιλε αποκλειεται να σου εγραψε στο μυνημα ATI Radeon , θα βοηθουσε πολυ αν μας κανεις αντιγραφη-επικολληση το μυνημα που σου εβγαλε τις τελευταιες φορες που ειχες προβλημα . Αν δεν ξερεις πως ακολουθα αυτα τα βηματα

1. ανοιξε Control panel

2. Administrative Tools

3. Event Viewer

στο Event Viewer τωρα θα βρεις ενα που γραφει summary of administrative events με τις εξης κατηγοριες critical,error,warning,inforamtion,audit success .

λογικα το λαθος αυτο θα βρισκεται ειτε στα critical ειται στα errorr οποταν πατα επανω στον σταυρο που τα συνοδευει να ανοιξει πληροφοριες για αυτα και θα σου εμφανισει τα τελευται προβληματα που παρουσιαστικαν και τι τα προκαλεσε !!

θα μας βοηθησει πολυ να δουμε το προβλημα αν μπορεσεις να μας κανεις copy-paste .

Αυτα :-D

Όνομα αρχείου καταγραφής:System

Προέλευση: Display

Ημερομηνία: 20/3/2010 3:57:17 μμ

Αναγνωριστικό συμβάντος:4101

Κατηγορία εργασιών:Καμία

Επίπεδο: Προειδοποίηση

Λέξεις-κλειδιά:Κλασική

Χρήστης: Δ/Υ

Υπολογιστής: User-PC

Περιγραφή:

Το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης atikmdag σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία.

Xml συμβάντος:

<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">

<System>

<Provider Name="Display" />

<EventID Qualifiers="0">4101</EventID>

<Level>3</Level>

<Task>0</Task>

<Keywords>0x80000000000000</Keywords>

<TimeCreated SystemTime="2010-03-20T13:57:17.000000000Z" />

<EventRecordID>26894</EventRecordID>

<Channel>System</Channel>

<Computer>User-PC</Computer>

<Security />

</System>

<EventData>

<Data>atikmdag</Data>

<Data>

</Data>

</EventData>

</Event>

Αν τα έχω κάνει σωστά όπως μου είπες αυτό είναι το μήνυμα που μου έβγαλε.... από ότι παρατήρησα στο αρχείο καταγραφής των σφαλμάτων κάθε φορά που μου μαύριζε η οθόνη αυτή η προειδοποίηση υπάρχει στο αρχείο καταγραφής. Ελπίζω να έγινα ποιο σαφείς.:-)

Δημοσ.
Όνομα αρχείου καταγραφής:System

Προέλευση: Display

Ημερομηνία: 20/3/2010 3:57:17 μμ

Αναγνωριστικό συμβάντος:4101

Κατηγορία εργασιών:Καμία

Επίπεδο: Προειδοποίηση

Λέξεις-κλειδιά:Κλασική

Χρήστης: Δ/Υ

Υπολογιστής: User-PC

Περιγραφή:

Το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης atikmdag σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία.

Xml συμβάντος:

<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">

<System>

<Provider Name="Display" />

<EventID Qualifiers="0">4101</EventID>

<Level>3</Level>

<Task>0</Task>

<Keywords>0x80000000000000</Keywords>

<TimeCreated SystemTime="2010-03-20T13:57:17.000000000Z" />

<EventRecordID>26894</EventRecordID>

<Channel>System</Channel>

<Computer>User-PC</Computer>

<Security />

</System>

<EventData>

<Data>atikmdag</Data>

<Data>

</Data>

</EventData>

</Event>

Αν τα έχω κάνει σωστά όπως μου είπες αυτό είναι το μήνυμα που μου έβγαλε.... από ότι παρατήρησα στο αρχείο καταγραφής των σφαλμάτων κάθε φορά που μου μαύριζε η οθόνη αυτή η προειδοποίηση υπάρχει στο αρχείο καταγραφής. Ελπίζω να έγινα ποιο σαφείς.:-)

αχαμ , λυπαμαι αλλα εισαι ενας απο τους χιλιαδες τυχερους που αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα , και οι κατοχοι της ATI και οι κατοχοι της NVIDIA.

Γιαυτο το προβλημα υπαρχουν χιλιαδες λυσεις , και με αυτο εννοω πως με καποια λυση που φτιαχτηκε το προβλημα σε καποιον σε σενα μπορει να μην φτιαχτει . δεν γνωριζω τον λογο για αυτο !

Λοιπον κατι που μπορει να βοηθησει παρα πολυ ειναι να κανεις UNISTALL τους drivers της καρτας σου ! να δοκιμασεις τοτε αν υπαρχει και παλι προβλημα . Επισης να δοκιμασεις μια παλιοτερη εκδοση των drivers πριν ακομα την εκδοση των 9.1 .

Δεν μπορω ουτε εγω ουτε κανεις να σου βρει το προβλημα αμεσως και να στο φτιαξει , ουτε οι τεχνικοι απο οπου το αγορασες , θα πρεπει να πειραματιστεις για να εχεις αποτελεσμα αλλιως θα αλλαζεις καρτες μεχρι να φανεις τυχερος :-(

αν δοκιμασεις αυτο με τα drivers και δεν δουλεψει θα σου ποσταρω και αλλες πιθανες λυσεις . αν χρειαζεσαι βοηθεια για το πως να το κανεις πες μου

Δημοσ.

Συγχαρητήρια στον koneftsa είναι πλήρως κατατοπιστικός και αναλυτικά προσπαθεί να βοηθήσει το φίλο μας με το πρόβλημα που έχει αν δεν κάνω λαθος το section αυτό του forum ειναι για να βοηθάμε συνανθρώπους μας να λύνουν προβλήματα με τα pc τους.

Κάποιο όμως έχουν πολύ κόμπλεξ και για αυτούς υπάρχει μόνο μια εταιρία που αν τολμησεις και αναφέρεις προβλημα εισαι χαζός η άσχετος με τέτοια άτομα δεν αξίζει να ασχολείσαι καν ειναι απλά θύματα των εταιριών που υπεραμύνονται.

Δημοσ.

Μην ανοιξω αλλο θεμα . Μιας και το θεμα ειναι " ATI 5770 Πρόβλημα " , σε αλλους μπορει να φανει εκτος θεματος και αλλους εντος αυτο που θα ρωτησω .

Ελεγα να παρω ( μια απο αυτες τις μερες ) την 5780 αλλα με αυτα που διαβαζω εδω , κολλησα λιγο .

Τι να κανω ? Ειναι ετσι τραγικα οπως γραφονται ?

Δηλαδη πριν την παρω να κανω ταμα να μου " κατσει " οκ ?

Εχω τωρα μια 4890 που πεταει ( μεχρι εκει που μπορει ) , κανενα προβλημα . Να μεινω με αυτη και να περιμενω ??

Δημοσ.
Μην ανοιξω αλλο θεμα . Μιας και το θεμα ειναι " ATI 5770 Πρόβλημα " , σε αλλους μπορει να φανει εκτος θεματος και αλλους εντος αυτο που θα ρωτησω .

Ελεγα να παρω ( μια απο αυτες τις μερες ) την 5780 αλλα με αυτα που διαβαζω εδω , κολλησα λιγο .

Τι να κανω ? Ειναι ετσι τραγικα οπως γραφονται ?

Δηλαδη πριν την παρω να κανω ταμα να μου " κατσει " οκ ?

Εχω τωρα μια 4890 που πεταει ( μεχρι εκει που μπορει ) , κανενα προβλημα . Να μεινω με αυτη και να περιμενω ??

Εννοεις 5870?

Αν νομιζεις πως σε καλυπτει η 4890 τοτε κρατα την

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...