Προς το περιεχόμενο

ATI 5770 Πρόβλημα!

fromstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θελετε να ενημερωθειτε απλα μην λαβετε υποψη τα posts των ελληνων ATI fanboys και διαβαστε τις αντικειμενικες αποψης απο τα ξενα forum απο τα οποια υπαρχουν links.

Δηλαδή στα ξένα φόρουμ δεν υπάρχουν fanboys έτσι? Κάτι τύποι σαν και εσένα δεν αφήνουν να διατυπωθούν οι εμπειρίες των χρηστών και παραπληροφορούν τον κόσμο. Τα έχετε ισοπεδώσει όλα. Καταρχήν στο παρών νήμα που είδες να λένε για GSOD? Black screen έγραψε.. οπότε πως του λες είναι γνωστό το πρόβλημα κτλ κτλ..

Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει καλό θα ήταν να γράψει τον συνδυασμό hardware/software που του εμφανίζει το πρόβλημα καθώς και αν το κάνει σε συγκεκριμένη εφαρμογή / παιχνίδι..

5870@900/1250 / phenomII 965@4ghz / AsusM4A79T / Win7 x64

5770 stock / c2d [email protected] / Abit AB9 pro / Win7 x64

3870@850/1150 / Athlon64 3200+ stock / Msi m/b (δεν θυμάμαι Model)/ win7 x64

Σε κανένα από τα παραπάνω είχα οποιοδήποτε πρόβλημα με official drivers και CCC πάντα.

Επίσης στο γραφείο 5750 / c2d E6550 stock / msi m/b όλα stock σε WinXP x86 επίσης κανένα πρόβλημα..

Αυτό που θέλω να πω είναι γράψτε ακριβώς το Setup σας μπας και βρούμε κάποια άκρη δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν άτομα με προβλήματα, απλά γενικολογίες, καταστροφολογίες και Fanboysmoi δεν βοηθούν..

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα ! δεν λεω οτι δεν εχουν καποια issues αλλα το γεγονος οτι με ολα τα media players κολλαει το συστημα ενω με το windows media player 11 το οποιο γινεται αυτοματος εγκατασταση μαζι με τα windows 7 πειτε μου ΓΙΑΤΙ δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα ? ? ? να σας πω εγω γιατι , επδ πολυ απλα πιστευω πως τα windows 7 φταινε γτ εχουν ενα σωρο bugs . με τα βιστα και με τα XP δεν υπαρχει το προβλημα με την 5χχχ σειρα της ΑΤΙ .

Κατσε να βγει το service pack 1 των windows 7 να δειτε πως θα φτιαξουν ολα αυτα .

Δημοσ.

Η κατασταση με τα fanboys σε αυτό το φορουμ ελεος δλδ...

Μην τολμήσεις να πεις κάτι για προβλήματα με ΑΤΙ κάρτες αμέσως σε βάφτησαν fanboy τα αληθινά fanboys εδώ μέσα.To παιδί ανέφερε ενα πρόβλημα , είναι ΓΝΩΣΤΟ ότι οι ΑΤΙ κάρτες έχουν πολλά προβλήματα και προσωπική μου γνώμη βιάστηκαν να τις βγάλουν στην αγορά αλλά είπαμε μην αγγίξεις την ΑΤΙ είσαι fanboy τέλος καποιοι είναι πολύ κομπλεξικοί εδώ μεσα.

ρε μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα ! δεν λεω οτι δεν εχουν καποια issues αλλα το γεγονος οτι με ολα τα media players κολλαει το συστημα ενω με το windows media player 11 το οποιο γινεται αυτοματος εγκατασταση μαζι με τα windows 7 πειτε μου ΓΙΑΤΙ δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα ? ? ? να σας πω εγω γιατι , επδ πολυ απλα πιστευω πως τα windows 7 φταινε γτ εχουν ενα σωρο bugs . με τα βιστα και με τα XP δεν υπαρχει το προβλημα με την 5χχχ σειρα της ΑΤΙ .

Κατσε να βγει το service pack 1 των windows 7 να δειτε πως θα φτιαξουν ολα αυτα .

Σωστό αυτό που λες αλλά όταν έβαλες την NVIDIA πάνω στο σύστημα σου όλα δουλευαν σωστά παρόλο που η NVIDIA δεν έχει βγάλει ακόμα κάρτες συμβατές με τα Windows 7 οι πιο πολλές της ειναι περασμένης εποχής μέχρι Vista και όμως δεν έχουν καποιο πρόβλημα με τα windows 7 σε αντίθεση με τις ΑΤΙ που δήθεν είναι ετοιμές για Windows 7 και DX 11.0.

Δημοσ.
Δηλαδή στα ξένα φόρουμ δεν υπάρχουν fanboys έτσι? Κάτι τύποι σαν και εσένα δεν αφήνουν να διατυπωθούν οι εμπειρίες των χρηστών και παραπληροφορούν τον κόσμο. Τα έχετε ισοπεδώσει όλα. Καταρχήν στο παρών νήμα που είδες να λένε για GSOD? Black screen έγραψε.. οπότε πως του λες είναι γνωστό το πρόβλημα κτλ κτλ..

Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει καλό θα ήταν να γράψει τον συνδυασμό hardware/software που του εμφανίζει το πρόβλημα καθώς και αν το κάνει σε συγκεκριμένη εφαρμογή / παιχνίδι..

5870@900/1250 / phenomII 965@4ghz / AsusM4A79T / Win7 x64

5770 stock / c2d [email protected] / Abit AB9 pro / Win7 x64

3870@850/1150 / Athlon64 3200+ stock / Msi m/b (δεν θυμάμαι Model)/ win7 x64

Σε κανένα από τα παραπάνω είχα οποιοδήποτε πρόβλημα με official drivers και CCC πάντα.

Επίσης στο γραφείο 5750 / c2d E6550 stock / msi m/b όλα stock σε WinXP x86 επίσης κανένα πρόβλημα..

Αυτό που θέλω να πω είναι γράψτε ακριβώς το Setup σας μπας και βρούμε κάποια άκρη δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν άτομα με προβλήματα, απλά γενικολογίες, καταστροφολογίες και Fanboysmoi δεν βοηθούν..

A. Το issue για την σειρα 5χχχ περιλαμβανει και τα black screens, απλα ειναι random η κατασταση γενικως και δεν εχει ακομα προσδιοριστει τι και ποτε εμφανιζεται.

Β. Το setup του ηδη το εγραψε και δεν υπαρχει θεμα ασυμβατοτητος.

Γ. Κατι τυποι σαν εμενα μπορει να παραπληροφορουν τον κοσμο, οπως νομιζεις εσυ, αλλα τουλαχιστον δεν ειμαι απτους ελληναραδες τυπαδες που βγαινουν και σπαμαρουν ενα ποστ για να καλυψουν την ΑΤΙ η την NVIDIA η την INTEL η οποιαδηποτε εταιρεια της οποιας οριζουν τους εαυτους τους οπαδους.

Δ. Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις ασχοληθει με ξενα τεχνολογικα φορουμς και δεν εχεις μετρο συγκρισης περι fanboισμου.

ΠΧ σε τεχνολογικο forum του εξωτερικου ο fanboy της ΑΤΙ θα δεχθει το ελατωμα της εταιρειας και θα προσπαθησει απλα να δικαιολογησει την αποτυχια της ΑΤΙ, ενω στο ελληνικο φορουμ τα fanboys επικαλουνται τη "γνωση" τους και την "noobia" σου που τολμησες και αντιμετωπισες προβλημα με την εταιρεια την οποια επελεξαν να σπονσοραρουν αφιλοκερδως. Και ετσι βλεπεις τετοιες απαντησεις για ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ προβληματα:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3185625&postcount=56

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3185667&postcount=58

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3185716&postcount=61

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3185950&postcount=69

Ολα αυτα στο thread για το διαπιστωμενο προβλημα GSOD.

Αρα στη μια περιπτωση ΝΑΙ ενημερωνεσαι και στην ΑΛΛΗ απλα παραπλανασαι αν εισαι λιγακι ασχετος με το θεμα.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε εμενα η 5870 δουλευει flawlessly ;)

Ουτε GSOD εχω φαει ουτε low-2d performance εχω,ναι καποιοι εχουν προβληματα αλλα δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα μην τρελαθουμε

Δημοσ.

Ουτε GSOD εχω φαει ουτε low-2d performance εχω,ναι καποιοι εχουν προβληματα αλλα δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα μην τρελαθουμε

Σωστος,πριν κανα 2 βδομαδες τσιμπισα την VaporX 5770 και σε Win7-32 παιζει μπομπα.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. :-)

Δημοσ.

για εσενα που παιζει δεν ειναι προβλημα

αλλα για τον αλλον που το εχει ειναι πολυ μεγαλο προβλημα ;)

Δημοσ.

Ε ναι τι να λεμε σιγα το προβληματακι τωρα να εχεις νεο pc των 1000 ευρω και να σου παρουσιαζει GSOD η black screens. ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ μωρε, χαλαρα!

ΥΓ. Ναι λογικο να μην εχεις προβλημα εσυ και πολλοι αλλοι αφου η ιδια η ATI αναφερει το issue ως random. Δεν το εχουν ολες, αλλα δε σημαινει οτι επειδη δε το εχεις εσυ, ο Βαγγελης και ο Μητσος, οτι δε το αντιμετωπιζει μεγαλος αριθμος αγοραστων.

Δημοσ.
Ε ναι τι να λεμε σιγα το προβληματακι τωρα να εχεις νεο pc των 1000 ευρω και να σου παρουσιαζει GSOD η black screens. ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ μωρε, σιγα το θεματακι! Παλιοfanboys της nvidia που θα το πειτε και προβλημα το GSOD και τις black screens, θα μας τρελανετε!

Σιγά το πρόβλημα ρε μόνο αν τα φτύσει τελείος η κάρτα τα fanboys ίσως πουν ότι ειναι πρόβλημα!!!

Δημοσ.
Σιγά το πρόβλημα ρε μόνο αν τα φτύσει τελίος η κάρτα τα fanboys ίσως πουν ότι ειναι πρόβλημα!!!

Αυτο το πετυχαινει καλυτερα η Nvidia ;)

Δημοσ.
Αυτο το πετυχαινει καλυτερα η Nvidia ;)

Ναι ηδη σε εχουμε ξεχωρισει αναμεσα στα fanboys για τα οποια μιλαγαμε παραπανω, δε χρειαζεται να μας το αποδεικνυεις με συνεχομενα spam troll posts για μια εταιρεια με την οποια το συγκεκριμενο thread δεν εχει ουδεμια σχεση. Μπορεις να θαψεις ελευεθερα οποιαδηποτε εταιρεια θες στα αντιστοιχα thread φανταζομαι. Εδω το παιδι εχει ενα προβλημα, προσπαθουμε να το πληροφορησουμε, οποτε φανταζομαι οτι αρκει να μεινουμε σε αυτα τα πλαισια. Η nvidia και τα διαπιστωμενα προβληματα της δεν καταλαβαινω που κολανε τωρα.

Δημοσ.

Σημασια εχει οτι και οι μεν και οι δε βγαζουν fail drivers.......

Ελπιζω να νιωσουν να φτιαξουν σοβαρους drivers και να αφησουν τις φανφαριες(οπως θα ελεγε και ο john)

Δημοσ.
Σημασια εχει οτι και οι μεν και οι δε βγαζουν fail drivers.......

Ελπιζω να νιωσουν να φτιαξουν σοβαρους drivers και να αφησουν τις φανφαριες(οπως θα ελεγε και ο john)

To thread αυτό δεν ειναι για να πούμε τα προβλήματα της Nvidia αλλά για να βοηθήσουμε έναν ανθρώπο για το πρόβλημα που έχει με την κάρτα του δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεις την Nvidia και τα προβλήματα που έχει ...fanboy detected.

Δημοσ.
To thread αυτό δεν ειναι για να πούμε τα προβλήματα της Nvidia αλλά για να βοηθήσουμε έναν ανθρώπο για το πρόβλημα που έχει με την κάρτα του δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεις την Nvidia και τα προβλήματα που έχει ...fanboy detected.

Ειπε ο γαϊδαρος τον πετεινο κεφαλα :lol:

Αμα το προβλημα του δεν λυθει και με τους 10.3 official ας παρει nvidia δεν γινεται κατι αλλο

Οσων αφορα το low-2d performance

http://www.fudzilla.com/content/view/17966/1/

Δημοσ.
Ειπε ο γαϊδαρος τον πετεινο κεφαλα :lol:

Αμα το προβλημα του δεν λυθει και με τους 10.3 official ας παρει nvidia δεν γινεται κατι αλλο

Οσων αφορα το low-2d performance

http://www.fudzilla.com/content/view/17966/1/

Μακάρι να λυθεί με τους 10.3 drivers το προβλημά του,και είπαμε είμαι fanboy επειδή έχω διαφορετική άποψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...