konefsta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 φιλοι και φιλες μου μην το ψαχνετε !!! Ειναι θεμα WINDOWS 7 κατα την γνωμη μου !! Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και εχω και εγω 5770 . εχτος απο video στο utube σε fullscreen αυτο που κολλαει η οθονη συμβαινει και με οποιοδηποτε media player ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ windows media player της MICROSOFT παρακαλω !!!!!!! δεν μου εχει κολλησει ποτε με αυτο και γιαφτο τον πατενταρα να παιζω ολες τις ταινιες απο εκει . Γιατι αραγε να μην εχω προβληματα με τον windows media player ? επδ ειναι κατασκευσμενος απο την μικροσοφτ και ειναι πληρως συμβατος με τα windows 7 ΝΑ ΓΙΑΤΙ !!! Το εχω ψαξει παρα πολυ το θεμα στο ιντερνετ , και ειδικα στα επισημα φορουμ της μικροσοφτ , εχω ακομα επικοινωνησει με προγραμματιστη της μικροσοφτ και προσπαθησαμε μαζι να βρουμε καποια λυση δλδ τρεχαμε safe mode , καναμε τα προγραμματα install compatible to vista , καναμε hardware clean boots και διαφορες τεχνικες , και δεν βρηκαμε λυση ! Το ποιο πιθανον για μενα ειναι οτι υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με win 7 x86 και ATI radeon τωρα δεν λεω πως αντιμετωπιζουν ολοι το προβλημα αλλα αν δειτε στα φορουμ της μικροσοφτ εχουν ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ προβλημα και κανουν παραπονα οποταν ΣΙΓΟΥΡΑ θα φτιαχτει με το πρωτο SERVICE PACK που θα κυκλοφορησει μετα το καλοκαιρι νομιζω ! Απλα κανε υπομονη φιλε η απλα αλλαξε σε Βιστα . Α και ειναι αυθεντικα εννοειτε !!! Ευτχως δεν αντιμετωπιζω προβληματα με τα παιχνιδια !! και δεν εχω αντιμετωπισει κολλημα απο τοτε που βρηκα την λυση με τις πατεντες στον windows media player για να παιζω ολα τα ειδη ταινιων και υποτιτλους . ---------- Προσθήκη στις 09:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:12 ---------- Α , απλα για να σταματησεις να ανυσηχεις , με ΤΠΤ δεν παιζει να φταιει το συστημα σου , και ΤΠΤ δεν εχει προβλημα απο το υλισμικο σου , απο οθονη μεχρι καρτα γραφικων μια χαρα εισαι . Εγω between εχω processor= intel's core i5 750 2.67 graphics card=ati radeon HD 5770 τροφοδοτικο=coolermaster 520w mobo=GA-P55-US3L η οποια ειναι σχεδιασμενη για windows 7 λεει ram = 4 gb corsair
8elwADSL Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Βλέπουμε πόσο ετοιμες είναι οι κάρτες που μας πασσάρουν στην αγορά αυτη η σειρά 5.ΧΧΧ της ΑΤΙ έχει καταντήσει αηδία όλο bugs και προβλήματα υπαρχουν είτε με τα drivers είτε ακόμα και σε θέμα hardware.
konefsta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 συμφωνω , και οσο αφορα windows 7 ειναι γνωστο οτι βιαστικαν να τα κυκλοφορησουν και ειναι γεματα bugs και γιαυτο υπαρχουν και τα προβληματα αυτα . δεν καταλαβαινω ομως γιατι δεν συμβαινουν σε ολους !!! αυτο θα με τρελανει !!!
fromstars Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 συμφωνω , και οσο αφορα windows 7 ειναι γνωστο οτι βιαστικαν να τα κυκλοφορησουν και ειναι γεματα bugs και γιαυτο υπαρχουν και τα προβληματα αυτα . δεν καταλαβαινω ομως γιατι δεν συμβαινουν σε ολους !!! αυτο θα με τρελανει !!! Τελικά κατέληξα στο να εγκαταστήσω ξανά τα win7 μιας και καθαρίζοντας τους παλιούς drivers κι εγκαθιστώντας τους catalyst 10.3 pre αποτέλεσμα δεν είδα.... Συμφωνώ πάντως πως είναι εξαιρετικά περίεργο να συμβαίνει σε ορισμένους χρήστες κι όχι σε όλους πράγμα που δίνει την εντύπωση ότι με ποιο προσεκτική εγκατάσταση των win7 ίσως να υπάρχει φως στο τούνελ.
Teisos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ..δίνει την εντύπωση ότι με ποιο προσεκτική εγκατάσταση των win7 ίσως να υπάρχει φως στο τούνελ. Με το προσεκτική τι θες να πεις;
d3m0n Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Βλέπουμε πόσο ετοιμες είναι οι κάρτες που μας πασσάρουν στην αγορά αυτη η σειρά 5.ΧΧΧ της ΑΤΙ έχει καταντήσει αηδία όλο bugs και προβλήματα υπαρχουν είτε με τα drivers είτε ακόμα και σε θέμα hardware. Ξεχνάς τους fails drivers της Nvidia στις GTX2χχ για περίπου 8 μήνες, που ανεβοκατέβαιναν τα ρολόγια, δεν μπορούσαμε να κάνουμε overclock κλπ; Και μιλάμε για κάρτες που ήταν και 1+ χρόνο στην αγορά. Για να μην μιλήσω για τους 196.75 με το bug στην ρύθμιση στροφών στον ανεμιστήρα, και κάηκαν κάρτες για κάρτες όχι αστεία. Άντε γιατί έλεος ποια με τα fanboys.
sozz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 αυτο το πραγμα εχει καταντησει αηδια με το fanboy σε αυτο το φορουμ οποιος εχει αλλη γνωμη εδω περα ειναι και fanboy ---------- Προσθήκη στις 19:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:54 ---------- Ξεχνάς τους fails drivers της Nvidia στις GTX2χχ για περίπου 8 μήνες, που ανεβοκατέβαιναν τα ρολόγια, δεν μπορούσαμε να κάνουμε overclock κλπ; Και μιλάμε για κάρτες που ήταν και 1+ χρόνο στην αγορά. Για να μην μιλήσω για τους 196.75 με το bug στην ρύθμιση στροφών στον ανεμιστήρα, και κάηκαν κάρτες για κάρτες όχι αστεία. Άντε γιατί έλεος ποια με τα fanboys. απο ποτε ειναι οι ατι στης αγορα και ειναι ολο προβλημα? ποσες καρτες καηκαν απο την nvidia??πες μου εναν που να του εχει καει η καρτα απο τους driver(να καει γιατι προβλημα υπηρξε για αυτο τους βγαλανε...)
d3m0n Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Του john2gr η κάρτα, και πολλών άλλων, αν κάνεις ένα search στο google θα μάθεις. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3214865&postcount=16 ---------- Προσθήκη στις 20:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:59 ---------- αυτο το πραγμα εχει καταντησει αηδια με το fanboy σε αυτο το φορουμοποιος εχει αλλη γνωμη εδω περα ειναι και fanboy Και δεν είναι θέμα αντίθετης γνώμης, θέμα του ότι ο καθ' ένας μιλάει για τα ελατώμματα μόνο της μιας πλευράς που τον συμφέρει. Θες να μιλήσεις για ελατώμματα; Μίλα και για τις 2 πλευρές να σε παραδεχτώ.
sozz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ναι αλλα τα χωνεις στον αλλον που δεν ειπε τιποτα για την nvidia και δεν ειπε τιποτα ψεμα.... εχουν προβλημα με τα 7 οπως λενε τοση εδω και εχουν και το γνωστο gsod http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=362521 ΥΓ δεν ξερω αν εχει φτιαχτει με τους 10.3
d3m0n Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν τα προβλήματα με GSOD, και όχι μόνο, είναι και το low 2D perfomance τα οποία (βάση της ΑΤΙ) ερευνούνται να ληθούν, είτε μέσω νέων Driver, είτε με flashάρισμα καινούργιου bios. Και τέλος δεν είπα ότι είπε ψέματα, αλλά παρουσιάζει τα πράγματα ΤΡΑΓΙΚΑ.
Apoll Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μιάς και έχω MSDN λογαριασμό, έχω δοκιμάσει πάρα πολλές διαφορετικές εκδόσεις τον Windows τα τελευταία 3 χρόνια. Από εμπειρία τα Vista 64 SP2 (αυθεντικά, μην ακούω για παράπονα για σπασμένες εκδόσεις), είναι κορυφή. Υπερβολικά σταθερά (έκανα OC τον 6600 στα 3.8!!!), και πάρα πολύ γρήγορα ακόμα και αν έχετε Ultimate έκδοση με όλα ανοιχτά (κοινούμενο background κλπ). Μην ξεχνάτε ότι υποστηρίζουν DX11!!!! Σχετικά με W7 στο επάνω PC, είχα ένα σωρό προβλήματα. Και οι δύο εκδόσεις 32 και 64, έτρωγα ένα σωρό κρασαρίσματα. Τίποτα από αυτά που ήθελα δεν έπαιζε. EVE Online, Visual Studio 32bit (αυτό έχει όριο το account) στα W7 64, BF2, Nvidia drivers ιδίως το τελευταίο τετράμηνο. Δεν σήκωναν καθόλου Overclocking (μπλέ και μαύρες οθόνες συνέχεια), με αποτέλεσμα για ένα διάστημα δύο μηνών να έχω 32bit ΧΡ πάλι, μιάς και έπρεπε να τελειώσω ένα project στο Visual Studio. Πριν από δύο μήνες αποφάσισα να βάλω Vista 64 και κανένα πρόβλημα. Άλλαξα (όπως έγραψα παραπάνω), κάρτα γραφικών σε δύο συστήματα, και μητρικές (overclocking) μετά από ένα μήνα και δεν έχω πρόβλημα. Καθόλου δεν με παραξενεύει το γεγονός ότι η MS θα κυκλοφορήσει το SP1 για τα W7 ένα χρόνο μετά την έκδοσή τους!!!!!
sozz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 μπα εγω απο οταν εβαλα 7 ειδα μεγαλη διαφορα απο τα vista sp2 τα ultimate 32 bit και τα 2 δωρο απο τον θειο προγραμματα,ανοιγμα,κλεισιμο πολυ ποιο γρηγορα στα 7 ολα φορτωνουν στο τσακ μπαμ και στην επιφανεια εργασιας απο εκει που ειμουνα στα 1200mb ram με τον firefox τωρα ειμαι στα 700
d3m0n Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Τα Windows Vista SP2 είναι το πιο ώριμο λογισμικό της M$ μέχρι στιγμής. Δεν παύει να είναι όμως αισθητά αργό και βαρύ σε σύγκριση με τα Windows 7. Καμία σχέση η αποκρισιμότητα σε παιχνίδια, άνοιξε-κλείσε, κατανάλωση ram κ.λ.π.
irakleio4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Εγω πηρα σημερα την 5770 και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Εχω βαλει win 7. Στα xp δεν μπαινουν οι drivers καθολου. Τι να κανω τωρα ;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Γνωστο το προβλημα της σειρας 5χχχ της ΑΤΙ. Εχουν γινει αρκετα thread, που αναφερουν με σαφηνεια το ιδιο προβλημα που εχετε (και ειχα και εγω και με τις 2 ΑΤΙ 5750), απλα τα fan boys της ΑΤΙ δεν αφηνουν να διατυπωθουν οι εμπειριες και οι αποψεις ΧΡΗΣΤΩΝ της σειρας 5χχχ και μπερδευεται ο καθενας για το τι μπορει να φταιει. Επισημως η ΑΤΙ εχει παραδεχτει το issue και προσπαθει απλως να το διορθωσει κατι που μεχρι στιγμης δεν εχει καταφερει και αγνωστο φυσικα το ποτε και το αν θα ξεπεραστουν αυτα τα προβληματα. Περισσοτερες πληροφοριες εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=362521 Αν θελετε να ενημερωθειτε απλα μην λαβετε υποψη τα posts των ελληνων ATI fanboys και διαβαστε τις αντικειμενικες αποψης απο τα ξενα forum απο τα οποια υπαρχουν links.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.