MadMaximus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Έχω εδώ και λίγο καιρό τον imac 24" i5 και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα μιας και δε βρήκα απάντηση: 1) καταρχάς όταν βγαίνει το screen protection και μετά από λίγο επαναφέρεις την εικόνα χάνει την ενσύρματη σύνδεση του και όσοσ και να προσπαθώ από το menu να ξανασυνδεθώ δε μπαίνει... και 2) Είναι απαραίτητο να βάλω και κάποιο antivirus ή κάτι τέτοιο μιας και με την αγορά του δεν έχει εγκατεστημένο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
triggerman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 1)Προφανως αναφερεσαι στον screensaver.Το οτι χανεις την συνδεση ethernet μετα απο χρηση του screensaver ομολογω πως ειναι αρκετα περιεργο και δεν το εχω ξανακουσει. 2)Οχι δεν χρειαζεται ουτε antivirus,ουτε spyware ουτε ουτε ουτε....
MadMaximus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 27 i5 θες να πεις?? Γράψε λάθος. i5 27" εννοούσα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό με το screensaver....
atheatos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Γράψε λάθος. i5 27" εννοούσα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό με το screensaver.... Ρίξε μια ματια στο System Preferences,Network,Airport,Advanced... μπορεί να μην είναι κλικαρισμένο το remember networks. Επίσης στο Energy Saver
toxotis70 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Αυτο συμβαινει κι εμενα καμια φορα μετα απο sleep kai wake ... Εχω ψαξει αρκετα αλλα δε βρηκα λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.