Προς το περιεχόμενο

Κανα απλο προγραμματακι για επεξεργασια video. Κοψιματα κ ετσι μονο

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια θα θελα ενα προγραμματακι να κωβω βιντεακια. Εχω δουλεψει με Premiere επαγγελματικα αλλα δε θελω να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες.

Ενα απλο προγραμματακι, Υπαρχει να αναγνωριζει πολλα formats οπως flv απο youtube κ ετσι?

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

Έχω γράψει ένα άρθρο στο Insomnia Wiki για κόψιμο-ράψιμο video, ρίξε μια ματιά αν θες.

Αναφορά σε Premiere, μη άνοιγμα του θέματος στην ενότητα Linux: Δεν είναι αρκετές ενδείξεις ότι ο topic starter δεν τρέχει Linux... ; :rolleyes:

Δημοσ.
Αναφορά σε Premiere, μη άνοιγμα του θέματος στην ενότητα Linux: Δεν είναι αρκετές ενδείξεις ότι ο topic starter δεν τρέχει Linux... ;

Όχι δεν είναι imo. Αφενός το "επαγγελματικά" που αναφέρει, εγώ το μεταφράζω "στη δουλειά". Μπορεί να έχει dual boot, μπορεί να του αρέσει το openshot και να παίξει με dual boot κτλ. Στο κάτω κάτω η πρότασή μου τσάμπα είναι. ;)

Δημοσ.
Όχι δεν είναι imo.

Για μένα είναι όμως, και αυτό αρκεί. ;)

Οι ενότητες του Software και του Video αφορούν de facto Windows λύσεις και χρήστες. Δεν είναι αξίωμα προερχόμενο από εμένα ή άλλους moderators, είναι η πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί στο φόρουμ εδώ και χρόνια. Ελπίζω να μην προσπαθείς να δημιουργήσεις προηγούμενο αλλά σε κάθε περίπτωση, κι επειδή είμαι έξτρα επιφυλακτικός λόγω προηγούμενου περιστατικού με παλιό μέλος που επιχείρησε να κάνει κάτι παρόμοιο (μπαίνοντας σε Software thread και προσπαθώντας συνειδητά να προκαλέσει flame προτείνοντας Linux ως antivirus): Απλά θα απαγορεύσω παρόμοιες πρακτικές, χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία να εξετάζω κίνητρα.

Είναι ξεκάθαρο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...