gpanagiotou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Σήμερα στο newsletter που έλαβα από multirama έχουν προσφορά την Nikon coolpix s220 στα 99 ευρώ.
mixanobious Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Σήμερα στο newsletter που έλαβα από multirama έχουν προσφορά την Nikon coolpix s220 στα 99 ευρώ. και γιατι να μην παρεις απο saturn την olympus fe-5020 με 99??
Venisk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δεν αξίζει 100 ευρώ για κανένα λόγο δυστυχώς.Την είχα την φωτογραφική και ήταν μια αποτυχημένη αγορά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Σωστος ο Venisk. Ουτε 50 δεν αξιζει...
kingofgreece Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Σωστος ο Venisk.Ουτε 50 δεν αξιζει... Ο λόγος που δεν αξίζει? Εγώ βρήκα αυτό... http://fullhd.gr/photo/3538-nikon-clpix-s220-.html
kalampakas. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 καλα δεν ειναι και τρελη προσφορα, τωρα και sony βρισκεις στα 100 eyro βεβαια αναλογα τι ψαχνει ο καθενας..
Venisk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ο λόγος που δεν αξίζει? Βγάζει άθλιες φωτογραφίες..στα λεφτά αυτά βρίσκεις μια πολύ καλύτερη..πάντα nikon είχα..η συγκεκριμένη όμως με απογοήτευσε.125 ευρώ την αγόρασα πέρυσι τον Ιούλιο από τον Γερμανό..σιγά την προσφορά..
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ο λόγος που δεν αξίζει? Εγώ βρήκα αυτό... http://fullhd.gr/photo/3538-nikon-clpix-s220-.html Γιατι εχω δει δειγματα (samples photos). Αν δεν δεις δειγματα με τα ματακια σου μην πιστευεις κανενα τεστ που μπορει να ειναι πληρωμενο η απλα απο "γκαβους". Απλο παραδειγμα: Ποσες φορες βλεπεις μια φαση απο μπαλα στην tv και ο αλλος στο παραθυρο ("δημοσιογραφος" - διαιτητης κλπ) "βλεπει" κατι τελειως αναποδο απο αυτο που φαινεται;;
kingofgreece Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Γιατι εχω δει δειγματα (samples photos). Αν δεν δεις δειγματα με τα ματακια σου μην πιστευεις κανενα τεστ που μπορει να ειναι πληρωμενο η απλα απο "γκαβους".Απλο παραδειγμα: Ποσες φορες βλεπεις μια φαση απο μπαλα στην tv και ο αλλος στο παραθυρο ("δημοσιογραφος" - διαιτητης κλπ) "βλεπει" κατι τελειως αναποδο απο αυτο που φαινεται;; Δεν μπορώ να πω οτι έχεις άδικο, απλά για έναν entry level user σαν και έμενα δεν πιστέυω να έχει μεγάλη σημασία. Εγω την είδα στην fnac πάντως και σε σχέση με όλες τις άλλες >100€ digital cameras είχε διαφορά σε συνολική αίσθηση (σαν προιόν παντα) πάντως 750.000 μηχανές μέσα στο 2009 είναι εντυπωσιακό νούμερο
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δεν μπορώ να πω οτι έχεις άδικο, απλά για έναν entry level user σαν και έμενα δεν πιστέυω να έχει μεγάλη σημασία. Εγω την είδα στην fnac πάντως και σε σχέση με όλες τις άλλες >100€ digital cameras είχε διαφορά σε συνολική αίσθηση (σαν προιόν παντα) πάντως 750.000 μηχανές μέσα στο 2009 είναι εντυπωσιακό νούμερο Ενταξει, αν δεν σε νοιαζει ιδιαιτερα η ποιοτητα της φωτογραφιας μπορει να σου κανει. Αλλα επειδη εχω πιασει αυτες τις φτηνες nikon στα χερια μου ουτε σαν ποιοτητα κατασκευης μπορω να πω οτι ηταν καλυτερες, την αντιθετη εντυπωση εχω, ισως κανω λαθος. Οσο για τα νουμερα, ενταξει, ειναι σαν και αυτο που λεμε, τοσα εκατομμυρια μυγες που τρωνε σκατα λες να κανουν λαθος; (δεν μου λενε κατι οι πωλησεις, δεν τις κοιταω ποτε, να ναι καλα τα marketings)
Venisk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δεν μπορώ να πω οτι έχεις άδικο, απλά για έναν entry level user σαν και έμενα δεν πιστέυω να έχει μεγάλη σημασία. Αν σου αρέσει η θολούρα στις φωτογραφίες σου, τότε θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. πάντως 750.000 μηχανές μέσα στο 2009 είναι εντυπωσιακό νούμερο Δεν νομίζω πως είναι πολλοί 750.000 που απλώς μπήκαν μέσα σε ένα Γερμανό και πήραν όποια φωτογραφική τους είπε ο πωλητής..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.