xrist0f0r0s Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 1)στο pc εκανα format ubuntu 9.10 και debian? (δεν ξερω τι ) οταν ανοιγει το pc μου λεει να επειλεξω μετα απο ενα update μου εβγαλε οτι πρεπει να επειλεξω και σε version του ubuntu ..20 ..14 πως μπορω να φυγω την παλια version απο το boot ? 2)εκανα install οπως ειπα τα debian αλλα στα ελληνικα πως μπορω να τα κανω στα αγγλικα χωρις format ? 3)στο debian δεν βλεπει τα αλλα partinios? :S ή τον αλλο σκληρο δεν ξερω γιατι πηγαινω υπολογιστης παταω 73.3 gb τομος το παταω αλλα δεν ανοιγει μου λεει "cannot volume moude" στο ubuntu τα ανοιγει κανονικα οταν βαλεις το κωδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Υποθετοντας οτι εβαλες debian stable (μπορεις να το δεις με ενα απλο "cat /etc/debian_version", θα λεει "lenny") 1) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260535 2) Σαν root >dpkg-reconfigure locales Στην 1η ερωτηση επιλεγεις τα el_GR ISO-8859-7 el_GR.UTF-8 UTF-8 en_US ISO-8859-1 en_US.UTF-8 UTF-8 Στην 2η ερωτηση σε ρωταει ποιο απο τα παραπανω θες για το default locale του συστηματος. Οι αλλαγες εκτος DE πιανουν μετα απο επανεκκινηση. Εντος DE πιανουν μετα απο relogin. 3) O 2.6.26 του debian stable δεν υποστηριζει ext4 που λογικα θα ειναι τα partitions του 9.10. Για ext4 θες 2.6.27 και πανω, οποτε ειτε πας σε καποιο πυρηνα απο το repo τον backports (2.6.30) ειτε σε γενικη αναβαθμιση σε testing ή unstable (2.6.32). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Αν ο ΠΑΟΚ παρει το πρωταθλημα, ο Αλεκος θα βαλει λινουξ!Αν το χασει, θα γραψω αναγκαστικα ενα μεγαλο ποστ που να λεει για την ανωτεροτητα των windows! Σε βλέπω να το γράφεις το post.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Σε βλέπω να το γράφεις το post.. θελω να το δω να το γραφει ...εε.. ειμαστε λιγο offtopic:devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.