Προς το περιεχόμενο

iPhone ή Mac Mini;

isidorosr20595

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Το καλοκαίρι θα έχω βρει σχεδόν +700€. Σκέφτομαι να πάρω το νέο iPhone ( 4G - αυτό που θα βγει ). Χθες όμως διάβασα ένα φοβερό άρθρο στο http://www.syrtari.gr/ και άλλαξα γνώμη σχετικά με το τι θα πάρω.

Εγώ Mac και iPhone θα πάρω. Αν πάρω το καλοκαίρι Mac Mini θα πάρω iPhone το 2011, και το αντίθετο. Το θέμα είναι ποιο να πάρω τώρα.

Πιστεύω πιο πολύ ανάγκη έχω ένα Mac Mini. Για κινητό έχω το LG GT505. Είναι σε όλα τέλειο, εκτός του Java και την χάλια διαχείριση των αρχείων, πολύ αργήήή! αυτό με σκοτώνει! :X Ευτυχώς έχω το iPod Touch που είναι σχεδόν ίδιο με το iPhone! Αν πάρω το iPhone, το iPod Touch θα το έχω για τα παιχνίδια.

Υπολογιστή έχω ένα LG E500, καλός ήταν όταν βγήκε αλλά τώρα όχι. :( Θέλω να πάρω ένα Mini γιατί έχει Mac OS X, και το λατρεύω.

Ποια η γνώμη σας; iPhone ή Mac Mini το καλοκαίρι του 2010; Εσεις τι θα κάνατε;

Όσοι έχετε Mini ποια εντύπωση έχετε για αυτό; Αξιζει τα λεφτα του; Αν όχι να πάρω το iPhone και μετά να μαζεψω πολλλλλάάά λεφτά για Mac.

Το νέο Mini ποτέ θα βγει;

Σας ευχαριστώ παρά πολύ παιδιά!

---

Σας παρακαλώ, μην αρχισετε να μου λέτε πως είναι δυο διαφορετικά προϊόντα και τέτοια. Δεν ξέρω ποιο από τα δυο να πάρω. Θέλω να ακούσω και την δική σας γνώμη για να κουμανταρω τα λεφτά μου!

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Μόνο εσύ ξέρεις τι έχεις ανάγκη, κινητό ή υπολογιστή.

Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου προτείνει κάτι.

Αυτό γίνεται μόνο αν μιλάμε για παρεμφερή προϊόντα.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις iTouch, εννοείτε να πάρεις ένα mini.

Το τελευταίο mini κυκλοφόρησε Oκτώβρη οπότε μην περιμένεις κάτι σύντομα.

Go for it!

Δημοσ.

Εμένα ο αδερφός μου πήρε μακ μίνι και είναι πολύ ευχαριστημένος.Εντάξει μπόρει να μην είναι απίστευτα γρήγορα αλλά μόνο το μέγεθος να δείς θα ενθουσιαστείς.Αφού να φανταστείς το έχει βάλει κάτω από την οθόνη.Τώρα το μόνο πρόβλημα που ίσως να έχεις είναι η αλλαγή από windows σε mac(απο'δώ και πέρα τα προγράμματα που θα κατεβάζεις θα πρέπει να είναι ειδικά για μακ,πρέπει να κατεβάσεις πρόγραμμα για να μπορείς να έχεις παράθυρα maximized κλπ)

Τώρα προσωπική μου γνώμη είναι να πάρεις το μακ μιάς και έχεις iTouch,αλλά η τελική απόφαση είναι δική σου.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Άμα έχεις ipod touch, πάρε καλύτερα το mac mini...!!!

Βέβαια με 300-400 ευρώ παραπάνω τσιμπάς το imac το φθηνότερο με περίπου 1000 ευρώ ...που θα έχει και πληκτρολόγιο και ποντίκι και οθόνη LED και θα είναι νομίζω και πιο γρήγορο από το Mac Mini...!!! (Και μετά θα σκεφτείς, χμμ...αφού δίνω που δίνω 1150 για iMac, δεν δίνω 300 ευρώ παραπάνω να πάρω το άλλο με 27 οθόνη? Και μετά θα πείς, ε, τόσα λεφτά θα δώσω, να μην πάρω το άλλο με i7 Nehalem μέσα...? Και μετά....χμμ...ωραίος όμως είναι και ο Mac Pro...και μετά........μπααα...βγαίνει πολλά λεφτά...και μετά......Welcome to "The eternal loop" ...χιχιχι). :-)

Δημοσ.

Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Μόνο εσύ ξέρεις τι έχεις ανάγκη, κινητό ή υπολογιστή.

Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου προτείνει κάτι.

Αυτό γίνεται μόνο αν μιλάμε για παρεμφερή προϊόντα.

Και εσύ Dexter ε; :-) :P Το ξέρω πως είναι για παρεμφερή προϊόντα αλλά σας εξήγησα πως είναι η κατάσταση.:rolleyes:

Εφόσον έχεις iTouch, εννοείτε να πάρεις ένα mini.

Το τελευταίο mini κυκλοφόρησε Οκτώβρη οπότε μην περιμένεις κάτι σύντομα.

Go for it!

Οκτώβρη; χμμ... Έχει διαφορά Αύγουστος - Οκτώβρη. Τότε οκ.:-)

Εμένα ο αδερφός μου πήρε μακ μίνι και είναι πολύ ευχαριστημένος.Εντάξει μπόρει να μην είναι απίστευτα γρήγορα αλλά μόνο το μέγεθος να δείς θα ενθουσιαστείς.Αφού να φανταστείς το έχει βάλει κάτω από την οθόνη.Τώρα το μόνο πρόβλημα που ίσως να έχεις είναι η αλλαγή από windows σε mac(απο'δώ και πέρα τα προγράμματα που θα κατεβάζεις θα πρέπει να είναι ειδικά για μακ,πρέπει να κατεβάσεις πρόγραμμα για να μπορείς να έχεις παράθυρα maximized κλπ)

Τώρα προσωπική μου γνώμη είναι να πάρεις το μακ μιάς και έχεις iTouch,αλλά η τελική απόφαση είναι δική σου.

Ελπίζω να βοήθησα.

Βοήθησες, όλοι σας.

Το μέγεθος το έχω δει στο Public.:-D

Έχω βάλει Hackintosh και το έχω δει. Φοβερό είναι.:-D

Άμα έχεις ipod touch, πάρε καλύτερα το mac mini...!!!

Βέβαια με 300-400 ευρώ παραπάνω τσιμπάς το imac το φθηνότερο με περίπου 1000 ευρώ ...που θα έχει και πληκτρολόγιο και ποντίκι και οθόνη LED και θα είναι νομίζω και πιο γρήγορο από το Mac Mini...!!! (Και μετά θα σκεφτείς, χμμ...αφού δίνω που δίνω 1150 για iMac, δεν δίνω 300 ευρώ παραπάνω να πάρω το άλλο με 27 οθόνη? Και μετά θα πείς, ε, τόσα λεφτά θα δώσω, να μην πάρω το άλλο με i7 Nehalem μέσα...? Και μετά....χμμ...ωραίος όμως είναι και ο Mac Pro...και μετά........μπααα...βγαίνει πολλά λεφτά...και μετά......Welcome to "The eternal loop" ...χιχιχι). :-)

Όχι δεν θα πάρω Mac Pro και πιο ακριβά... πχ το MacBook Pro έχει ~330 € διαφορά.:X αυτά μπορώ να τα κρατήσω, να συμπληρώσω άλλα 250 και να πάρω iPhone.:-D

Τελικό συμπέρασμα, Mac Mini.:-)

Δημοσ.

Πάρε mac mini. Σίγουρα θα το γουστάρεις πολύ.

Και εγώ θα ήθελα ένα αλλά την βολεύω συνδέοντας το mbp στην TV οπότε θα πάω για iphone.:P

Η πικρή αλήθεια είναι όμως ότι ένα mac mini θα έκανε πιο όμορφο το σαλόνι μου.:-D

Αντε να μας παρει τηλ η Cosmote να δούμε τι επιδότηση έχουμε, 3 μέρες περιμένω :mad:

Και εσύ Dexter ε; :-) :P Το ξέρω πως είναι για παρεμφερή προϊόντα αλλά σας εξήγησα πως είναι η κατάσταση.:rolleyes:

Φανατικά και αναμένω 5ο κύκλο από τώρα, μακάρι να είναι υγιής βέβαια πάνω από όλα ο άνθρωπος.

Δημοσ.
Πάρε mac mini. Σίγουρα θα το γουστάρεις πολύ.

Και εγώ θα ήθελα ένα αλλά την βολεύω συνδέοντας το mbp στην TV οπότε θα πάω για iphone.:P

Η πικρή αλήθεια είναι όμως ότι ένα mac mini θα έκανε πιο όμορφο το σαλόνι μου.:-D

Αντε να μας παρει τηλ η Cosmote να δούμε τι επιδότηση έχουμε, 3 μέρες περιμένω :mad:

Φανατικά και αναμένω 5ο κύκλο από τώρα, μακάρι να είναι υγιής βέβαια πάνω από όλα ο άνθρωπος.

Πάρε τους εσύ τηλέφωνο. Εκείνοι μπορεί να το "ξέχασαν".:-)

---

Πόσους κύκλους έχει το Dexter; σε ποιον είναι τώρα το ΣΚΑΙ;

---

Το Mac Mini ( το φθηνότερο ) κάνει 589 € ( http://multirama.gr/products/product?pid=0431828&catid=010100 ). Μια καλή και όμορφή οθόνη 150 € ( πχ http://multirama.gr/products/product?pid=0424497&catid=030100 ), το ασύρματο πληκτρολόγιο της Apple ( http://multirama.gr/products/product?pid=0431830&catid=030200 ) ( γιατί το ελληνικό είναι πιο φθηνό από το αυτό με τους λατινικούς χαρακτήρες; :rolleyes:) και το Μαγικό ποντίκι ( http://multirama.gr/products/product?pid=0431829&catid=030300 θα πάρω. Σύνολο 891,5 €. Άλλα λίγα και θα πάρω το MacBook αλλά δεν μου αρέσει το πλαστικό του.:fear:

Ίσως στο μακρινόόό μέλλον και την LED Cinema οθόνη της Apple...

Δημοσ.
Πάρε τους εσύ τηλέφωνο. Εκείνοι μπορεί να το "ξέχασαν".:-)

---

Πόσους κύκλους έχει το Dexter; σε ποιον είναι τώρα το ΣΚΑΙ;

---

Το Mac Mini ( το φθηνότερο ) κάνει 589 € ( http://multirama.gr/products/product?pid=0431828&catid=010100 ). Μια καλή και όμορφή οθόνη 150 € ( πχ http://multirama.gr/products/product?pid=0424497&catid=030100 ), το ασύρματο πληκτρολόγιο της Apple ( http://multirama.gr/products/product?pid=0431830&catid=030200 ) ( γιατί το ελληνικό είναι πιο φθηνό από το αυτό με τους λατινικούς χαρακτήρες; :rolleyes:) και το Μαγικό ποντίκι ( http://multirama.gr/products/product?pid=0431829&catid=030300 θα πάρω. Σύνολο 891,5 €. Άλλα λίγα και θα πάρω το MacBook αλλά δεν μου αρέσει το πλαστικό του.:fear:

Ε ανεβαίνει η τιμή, αλλά άλλο το mac mini και άλλο το macbook.

Συνήθως βέβαια όλο και κάποιο περιφερειακό έχουμε και κάθεται και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για αρχή.

off topic: ο Dexter έχει 4 κύκλους μέχρι στιγμής και Σεπτέμβρη ξεκινάει ο 5ος.

Δεν ξέρω τι δείχνει ο ΣΚΑΙ καθώς δεν το έχω δει από εκεί.:-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι..., μείνε μακριά απο την Apple Cinema Display.. καλή και χρυσή οθόνη αλλά προσφέρει μόνο mini-displayport...δε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πουθενά αλλού(καλά, όχι ακριβώς αλλά ο αντάπτορας έχει στα 160-170$) παρά μόνο στο mac mini...

Δημοσ.

Η LED οθόνη συνδυάζεται με όλα τα mac, αλλά εκτός από ασυμβατότητα έχει και πολύ υψηλή τιμή.

Με πολύ λιγότερα λεφτά παίρνεις ισάξια οθόνη που και πάλι στην απόλυτη πλειοψηφία των περιπτώσεων θα έχει υπερβολικά χαρακτηριστικά για την χρήση που θα της γίνεται.

Δημοσ.
Ε ανεβαίνει η τιμή, αλλά άλλο το mac mini και άλλο το macbook.

Συνήθως βέβαια όλο και κάποιο περιφερειακό έχουμε και κάθεται και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για αρχή.

off topic: ο Dexter έχει 4 κύκλους μέχρι στιγμής και Σεπτέμβρη ξεκινάει ο 5ος.

Δεν ξέρω τι δείχνει ο ΣΚΑΙ καθώς δεν το έχω δει από εκεί.:-)

Tο πληκτρολόγιο και ποντίκι δεν είναι τελείως απαραίτητο. Έχω κάποια άλλα. Αν δεν τα πάρω θα είναι 152,5 € μείον! Δηλ., σύνολο 739 € ( από 891,5 € ).

ναι..., μείνε μακριά απο την Apple Cinema Display.. καλή και χρυσή οθόνη αλλά προσφέρει μόνο mini-displayport...δε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πουθενά αλλού(καλά, όχι ακριβώς αλλά ο αντάπτορας έχει στα 160-170$) παρά μόνο στο mac mini...

Με το κατάλληλο τρόπο γίνεται εύκολα η μετατροπή. Είχα βρει βίντεο στο YouTube και το αποθήκευσα αλλά μάλλον το διέγραψα...

Η LED οθόνη συνδυάζεται με όλα τα mac, αλλά εκτός από ασυμβατότητα έχει και πολύ υψηλή τιμή.

Με πολύ λιγότερα λεφτά παίρνεις ισάξια οθόνη που και πάλι στην απόλυτη πλειοψηφία των περιπτώσεων θα έχει υπερβολικά χαρακτηριστικά για την χρήση που θα της γίνεται.

Αν πάρεις αυτή την οθόνη ομορφαίνει το δωμάτιο!:P

Εκτός αυτού κάνει όλα τα Mac σαν σταθερά ( iMac ). Απάνω της έχει τα πάντα!

Δημοσ.

Εύκολα γίνεται η μετατροπή αλλά χρειάζεται αυτός ο αντάπτορας ο οποίος μέχρι στιγμής είναι αρκετά ακριβός.

Δημοσ.
Εύκολα γίνεται η μετατροπή αλλά χρειάζεται αυτός ο αντάπτορας ο οποίος μέχρι στιγμής είναι αρκετά ακριβός.

Πόσο κάνει αυτό το καλώδιο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...