Προς το περιεχόμενο

toshiba laptops stock

vanvan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο το πακετο πως σας φαινεται?

Satellite A200-1LA + MP4 Media Player ARCHOS + 2GB USB stick

με 520 € ? Ειναι discontinued σειρα αλλα η εγυηση κανονικα και

εχει και το archos και gadgetιες το remote control και το dual pad

http://www.toshiba.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=273&category_id=21&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=439

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο το πακετο πως σας φαινεται?

Satellite A200-1LA + MP4 Media Player ARCHOS + 2GB USB stick

με 520 € ? Ειναι discontinued σειρα αλλα η εγυηση κανονικα και

εχει και το archos και gadgetιες το remote control και το dual pad

http://www.toshiba.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=273&category_id=21&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=439

2gb ram και ati radeon 2600 με 256mb ram....

μακρια...

B)

επειδη εχω τοσιμπα της ιδιας σειρας και με την 2600 πανω θα σου ελεγα μην φοβασαι, παρε το.εξαιρετικο μηχανημα.

απλα πιστευω με τα ιδια λεφτα παιρνεις κατι πιο καινουργιο και καλυτερο χωρις βεβαια τα δωρακια

φίλε μου ρώτα καλύτερα στην ideal αν είναι όντως στοκ (δηλαδή απούλητο) ή επισκευασμένο, γιατί στο site δεν το διευκρινίζει αυτό, αλλά διευκρινίζει το "τουλάχιστον 1 χρόνο εγγύηση", το οποίο μάλλον δείχνει προς την 2η περίπτωση (των επισκευασμένων από το service).

Νομίζω οτι στα 520-550 βρίσκεις αρκετά ικανοποιητικά καινούργια μηχανάκια (αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις), οπότε προτείνω να το ψάξεις λίγο παραπάνω.

φίλε μου ρώτα καλύτερα στην ideal αν είναι όντως στοκ (δηλαδή απούλητο) ή επισκευασμένο, γιατί στο site δεν το διευκρινίζει αυτό, αλλά διευκρινίζει το "τουλάχιστον 1 χρόνο εγγύηση", το οποίο μάλλον δείχνει προς την 2η περίπτωση (των επισκευασμένων από το service).

Νομίζω οτι στα 520-550 βρίσκεις αρκετά ικανοποιητικά καινούργια μηχανάκια (αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις), οπότε προτείνω να το ψάξεις λίγο παραπάνω.

Από το site της Ideal:

Τώρα μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα Toshiba laptop, σε πραγματικά χαμηλή τιμή, απο τα μοντέλα που προέρχονται από εκθέσεις, επιστροφές, ή έχουν ελαφρές ατέλειες.

Όλα τα Toshiba laptops που προέρχονται από stock, καλύπτονται πλήρως από την εγγύηση καλής λειτουργίας της αντιπροσωπείας.

Από το site της Ideal:

Τώρα μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα Toshiba laptop, σε πραγματικά χαμηλή τιμή, απο τα μοντέλα που προέρχονται από εκθέσεις, επιστροφές, ή έχουν ελαφρές ατέλειες.

Όλα τα Toshiba laptops που προέρχονται από stock, καλύπτονται πλήρως από την εγγύηση καλής λειτουργίας της αντιπροσωπείας.

Ισχύει αυτό που πρότεινα στο φίλο, υπάρχει κάποια (μικρή) πιθανότητα να είναι απλώς επιστροφές απούλητων λόγω stock protection, όχι απαραίτητα προβληματικών ή επισκευασμένων.... αλλά αυτό μπορείς να το ξέρεις μόνο από μέσα, οπότε καλύτερα κάτι καινούργιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...