therock Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Κατι ιστιοσελιδες τυπου alexa και διαφορες παρομοιες, ξερει κανεις πως συγκεντρωνουν τις πληροφοριες για την επισκεψιμοτητα, και υπολογιζουνε την αξια ενος ιστοτοπου? Περα απο την alexa υπαρχει καποιο καλυτερο στατιστικο site (περισσοτερες πληροφοριες, καλυτερη ακριβεια κτλ). Θελω να συγκεντρωσω καποιες πηροφοριες για να σκεφτω αν αξιζει να διαφημιστω σε ειδη υπαρχον ιστοτοπους ή να δημιουτγησω δικο μου site ή blog για να προοωθησω καποια ακινητα.
antonisid Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Η Alexa ειναι ενας καλος τροπος για να δεις αν εχει μεγαλη κινηση μια σελίδα. Συνηθως ομως sites που εχουν διαφημησεις , έχουν screenshots απο το google analytics για να δεις ποσες επισκεψεις έχει.
seoko Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Καταρχήν αν σε ενδιαφέρει η διαφήμιση σε άλλα site μπορείς να κοιτάξεις το PPC (Pay Per Click) και ειδικότερα τα Google Adwords, όπου η διαφήμιση σου εμφανίζεται σε σχετικά site (ή και στη Google σε σχετικές αναζητήσεις) και πληρώνεις μόνο ανα κλικ που θα γίνετε στην διαφήμιση. Βέβαια θα πρέπει να έχεις και κάποια ιστοσελίδα δικιά σου όπου θα μεταφέρεται ο χρήστης-ενδιαφερόμενος για να μάθει περισσότερες πληροφορίες.
Sir Pretender Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Alexa με την καμία, είναι ό,τι πιο ανακριβές και παρλαπίπικο κυκλοφορεί στο internet (εντάξει όχι και "ό,τι πιο ανακριβές" αλλά μέσα στα πιο ανακριβή sites). Αν θες να διαφημιστείς σε sites, τότε ζητάς Google Analytics: screenshot ή αν θες να είσαι 100% σίγουρος (γιατί κι αυτή "πειράζεται"), τους ζητάς να σου δώσουν πρόσβαση ως επισκέπτης για μια μέρα στα στατιστικά τους και αν είναι εντάξει, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.
therock Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Πως το ζηταω το screenshot? Βασικα ξερει κανεις πως υπολογιζοντε οι επισκοπτες και το αξια ενος ιστοτοπου? Βασικα δεν σκεφτομαι να διαφημιστω σε σελιδα, αλλα αντι να τιαξω την δικια μου, να χρησιμοποιησω υπηρεσιες απο ηδη ετοιμες σελιδες που κανουν αυτο που θελω. Το θεμα ομς ειναι να δω τι επισκεψιμοτητα εχουν οι σελιδες και αν το περιεχομενο ειναι μεγαλο για να μην χωθω μεσα σε μαζα.
markosf1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 βρήκα αυτό το σάιτ .. που σου λέει πόσους επισκέπτες έχει μια σελίδα / την ημέρα . Στα δικά μου σάιτς .. πέφτει στο περίπου . http://statbrain.com/ Απλά δοκίμασε το .. αν και δεν είναι σίγουρα τα στατιστικά !
alexandr0s Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Σε 2 δικά μου που δοκίμασα έβγαλε άκυρα αποτελέσματα. Στο πρώτο τους τριπλάσιους και στο 2ο το 1/5 των κανονικών. Γενικά ο πιο σωστός τρόπος είναι αυτός που ανέφερε ο Sir Pretender...
empire21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Για να βλέπω κάποια απλά στατιστικά για το blog μου τι μου προτείνεται να χρησιμοποιήσω;Δεν θέλω πολλά αρκεί να βλέπω τις επισκέψεις και ποια θέματα διαβάζουν.
Sir Pretender Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Πώς ζητάς screenshot; Εμμ... βασικά, τους λες κάτι τέτοιο: "Μπορώ να έχω μια screenshot από το overview του Google Analytics για το site σας"; Πέρα απ' την πλάκα, ζητάς από τον διαχειριστή/υπεύθυνο marketing/whatever του site που σε ενδιαφέρει, να σου δώσει μία εικόνα του Analytics του αν και όπως σου είπα θα ήταν ακόμα καλύτερο να σου έδινε για μια μέρα πρόσβαση στον Analytics λογαριασμό του για να έχεις ακόμα καλύτερη εικόνα -αν δεν απατώμαι χρειάζεται λογαριασμός Gmail αν και δεν είμαι σίγουρος.
paxpel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Φίλε empire21 δοκίμασε το google analytics. Μπορεί να μην είναι 100% ακριβές αλλά πλησιάζει πολύ στο σωστό νούμερο.
D-tonys7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Για δοκίμασε το http://www.goingup.com/ Tο δοκιμάζω τώρα σε ένα website και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
empire21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Φίλε empire21 δοκίμασε το google analytics. Μπορεί να μην είναι 100% ακριβές αλλά πλησιάζει πολύ στο σωστό νούμερο. Για δοκίμασε το http://www.goingup.com/ Tο δοκιμάζω τώρα σε ένα website και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το google analytics χρησιμοποιώ τώρα αλλά δεν ήξερα πόσο έγκυρα είναι τα στατιστικά.Θα δοκιμάσω και το goingup.
antonisid Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Το google analytics χρησιμοποιώ τώρα αλλά δεν ήξερα πόσο έγκυρα είναι τα στατιστικά.Θα δοκιμάσω και το goingup. να χει καποιος πιο εγκυρα στατιστικα απ την Google δυσκολο μου φαινεται πάντως...
markosf1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 εγώ χρησιμοποιώ analytics και histats.com , και τα δύο βγάζουν τα ίδια περίπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.