Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός Seagate Expansion 1,5TB €79 @ Multirama

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

76abfc5d-6b55-4076-a718-b502f5dacfc5.jpg

Η ποιότητα Seagate έρχεται στην πρώτη γραμμή!

O εξωτερικός σκληρός δίσκος Seagate Expansion 1,5 TΒ είναι η ιδανική λύση για να αυξήσετε αισθητά τη χωρητικότητα αποθήκευσης του υπολογιστή σας. Συνδέεται με τη θύρα USB 2.0 και θα αποθηκεύσει όλες τις ψηφιακές σας φωτογραφίες, τη μουσική, τις ταινίες ή τα παιχνίδια σας.

€79 για σήμερα μόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καμια ενημερωση για το σκληρο? αξιζει σαν μηχανημα? στα υποστηριζομενα λειτουργικα δεν αναφερει τα windows 7, μαλλον απο λαθος.

αν ξερει καποιος ας ενημερωσει

ευχαριστω

Ξεπούλησαν και μέχρι να το καταλάβω,πάταγα σαν (; ) χαζός το κουμπί για να προσθέσω στο καλάθι μου,από τρεις διαφορετικούς browsers.

Στο τηλέφωνο που πήρα,ένας εξυπηρετικώτατος υπάλληλος κανόνισε να υπάρξει για μένα ένας δίσκος στη Στουρνάρη και θα με ειδοποιήσουν όταν τον στείλουνε εκεί.Mε τιμή web.

Αν κάτσει,θα πει ότι έβαλαν μυαλό.Καλό αυτό.

Edit σήμερα το πρωΐ:Με περίμενε,μαζί με μένα και κάτι φιλαράκια του,κολητάρια αλλωνών (lol),τέσσερις τον αριθμό.

Καλή φάση,μπράβο στο Γερμανό!Μου κόψανε χειρόγραφο τιμολόγιο,μιας και οι τιμολογήσεις προσφορών θα τους τίναζε το λειτουργικό στον αέρα.(Νομίζω...).

Καλή φάση,μπράβο στο Γερμανό!Μου κόψανε χειρόγραφο τιμολόγιο,μιας και οι τιμολογήσεις προσφορών θα τους τίναζε το λειτουργικό στον αέρα.(Νομίζω...).

Μπραβο σε ποιον; :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...