Προς το περιεχόμενο

Για άντρες ....

apd453

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να ξεφύγουμε από την γκρίνια που μας έχει ρίξει ψυχολογικά όλους και που στη τελική δεν βγάζει πουθενά ανοίγω το εν λόγο θέμα. Στη ζωή εξάλλου υπάρχουν πολύ ποιο σοβαρά πράγματα από το ευρώ και την οικονομία.

Χτες κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου τσίπουρου με τους φίλους πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) έπεσε στο τραπέζι το φλέγον θέμα του πόσο είναι ο μέσος όρος.

(Μετά τον αγώνα βέβαια μας ξεράθηκε εντελώς, αλλά αυτό είναι άσχετο).

Πριν καιρό είχα διαβάσει τις συγκεκριμένες έρευνες που αναφέρει το Men's Health και τις έριξα στο τραπέζι. Μετά από άπειρο γέλιο και πολύ συζήτηση (την οποία άκουσε όλο το μαγαζί λόγο τσίπουρου και πραγματικά θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάω)καταλήξαμε πως πολλά αποτελέσματα της έρευνας (όχι όλα) είναι μούφα.

Θα παρακαλούσα η συζήτηση να είναι στα επιτρεπτά πλαίσια για να μην κλειδωθεί. Για το καλό της επιστήμης πάντα. Από άντρες αλλά και από γυναίκες μερακλούδες με γνώση του θέματος.

Νο1 ,

Νο2 .

Σίγουρα έχετε διαβάσει πολλά για το θέμα αλλά θα πρέπει επιτέλους να λάμψει η αλήθεια. Ας λάμψει μέσα από το insomnia λοιπόν.

Οι 30+ καλύτερα να μην συμμετέχουν για λόγους συμπαράστασης και συμπόνιας σε εμάς τους υπόλοιπους.

Οι 2 έρευνες θίγουν πολλά θέματα πέρα από το μέγεθος.

Δημοσ.

Γαμώτο, ήθελα να συμμετάσχω αλλά η τελευταία σου γραμμή δεν με αφήνει. Είμαι συμπονιάρης ο άτιμος :)

Δημοσ.

Το μέγεθος είναι ένα μόνο θέμα που θίγουν οι έρευνες.

Η ταχύτητα 56χιλ/ώρα? 11στύσεις την ημέρα? Αυτό με Λεβάντα, Σοκολάτα, Γλυκόριζα? και τα άλλα. Σας φαίνονται να στέκουν? Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για μέσο όρο. Δηλαδή έχει πολλούς με περισσότερη ταχύτητα, έχει πολλούς με περισσότερες στύσεις κτλ.

Δημοσ.

Ποιος είναι αυτός ο Σπυρόπουλος που διασύρει τη χώρα?

Η μία ίντσα για αυτούς που δεν ξέρουν είναι περίπου 2,4cm.

Δημοσ.
1233721090629sh8.jpg

Είστε περήφανοι που είστε greek lovers? Think again. :P

:-D

Εμενα ολοι οι φιλοι μου λενε δεν τον εχω μεγαλο, μόνο 18 εκατοστα αλλα ειναι πολυ παχύς...

χαχααχχααχχα!!!!

Αλλον εχω πιασει να λεει τον εχω 25!!!

Δημοσ.

Ειναι γνωστο οτι σαν μεσο ορο (για μεγεθος) οι Ελληνες δεν ειναι και οι καλυτεροι αλλα ομοφωνα θεωρουμαστε οι καλυτεροι εραστες μαζι με τα Ιταλακια. Τι σημαινει αυτο λοιπον? Οτι μαλλον τα ξερουμε τα "κολπα" μας και εχουμε και κατι που δυσκολα θα βρισκεις αλλου. Παθος και πραγματικο γουστο γι αυτο που κανουμε και οχι απο αγγαρεια.

Τετοια ακουω τουλαχιστον απο τα στοματα των τουριστριων (οχι απαραιτητα για εμενα, γενικα μιλαω).

P.S. Το λουκετο ποτε θα πεσει?

Δημοσ.

P.S. Το λουκετο ποτε θα πεσει?

Γιατί να πέσει λουκέτο ρε παιδιά? Η συζήτηση είναι άκρως φυσιολογική και αφορά την ανατομία του ανδρικού σώματος. Εδώ λέμε την σεξουαλική αγωγή να βάλουμε στα σχολεία και δεν μπορούμε να μιλήσουμε σε ένα foroum. Δεν πιστεύω να κλειδώσει αν η συζήτηση γίνει σωστά και δεν αρχίσουν οι εξυπνάδες.

Δημοσ.
εδω ο κοσμος καιγεται και το μπιπ χτενιζεται....

Και τι θες ρε φίλε? Να κάτσω όλη την ώρα να μαλώνω όλη την ώρα με τους δημοσίους υπαλλήλους ή να βρίζω τους γερμανούς πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Αν η ζωή σου περιορίζεται σε αυτά και μόνο, εμένα με απασχολούν και άλλα πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα μου πέρα από το χρήμα. Πράγματα που είναι πιο ουσιαστικά πιστεύω. Εκτός αν εσύ βάζεις τη καγκελάριο της γερμανίας πάνω από τη σεξουαλική σου ζωή. Αν ναι, γούστα είναι αυτά και δεν μπορώ να τα κρίνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...