suspiria Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 επειδη βαρεθηκα να αγοραζω dvd με αγγλικους υποτιτλους απο το ebay μηπως ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω ελληνικα dvd (εννοω με ελληνικους υποτιτλους) αλλα οχι αυτα που ειναι τελευταιας κυκλοφοριας!με ενδιαφερει ο ευρωπαικος κινηματογραφος τα σινεφιλ και οι ταινιες τρομου.επισης ψαχνω παλιες ταινιες που δεν τις βρισκεις στα video club.ξερει καποιος να μου προτεινει καταστηματα (ιντερνετικα και μη)?μη μου πειτε για κατεβασμα γιατι ειμαι συλλεκτης και με ενδιαφερει η απολυτη ποιοτητα τα κουτια με το πλήροφοριακο υλικο και τα extras.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 επειδη βαρεθηκα να αγοραζω dvd με αγγλικους υποτιτλους απο το ebay μηπως ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω ελληνικα dvd (εννοω με ελληνικους υποτιτλους) αλλα οχι αυτα που ειναι τελευταιας κυκλοφοριας!με ενδιαφερει ο ευρωπαικος κινηματογραφος τα σινεφιλ και οι ταινιες τρομου.επισης ψαχνω παλιες ταινιες που δεν τις βρισκεις στα video club.ξερει καποιος να μου προτεινει καταστηματα (ιντερνετικα και μη)?μη μου πειτε για κατεβασμα γιατι ειμαι συλλεκτης και με ενδιαφερει η απολυτη ποιοτητα τα κουτια με το πλήροφοριακο υλικο και τα extras. Mε ελληνικούς υπότιτλους; Δύσκολα ζητάς. Είχε βγάλει κάποια ελληνική εταιρεία μερικά DVD αλλά με ελάχιστα extras, όχι πολύ καλή ποιότητα και μηδέν πληροφοριακό υλικό (φυλλάδια ή κάτι τέτοιο).
suspiria Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Mε ελληνικούς υπότιτλους; Δύσκολα ζητάς. Είχε βγάλει κάποια ελληνική εταιρεία μερικά DVD αλλά με ελάχιστα extras, όχι πολύ καλή ποιότητα και μηδέν πληροφοριακό υλικό (φυλλάδια ή κάτι τέτοιο). ποια εταιρια?
disqualified Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 μπορω να σου πω δυο πραγματα. Δοκιμασε στο videorama μηπως βρεις καποια απο αυτα που θελεις ή στo video inn, αν δεν εχεις ψαξει σε αυτα τα δυο Επισης οσων αφορα το κατεβασμα ειναι πολυ πιθανο να βρεις οχι σε divx αλλα και ολοκληρο το dvd σε iso. Το θεμα με τους υποτιτλους παραμενει προβλημα ομως, αλλα ισως μπορει να ξετρυπωσεις κατι. Μονο αυτα γιατι για αγορα στο Internet με ελληνικους υποτιτλους παλαιων ταινιων δεν γνωριζω Υ.Γ. ελπιζω να μην παραβαινει το post μου καποιους κανονες του forum, αν ναι να διαγραφει
suspiria Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 μπορω να σου πω δυο πραγματα. Δοκιμασε στο videorama μηπως βρεις καποια απο αυτα που θελεις ή στo video inn, αν δεν εχεις ψαξει σε αυτα τα δυο Επισης οσων αφορα το κατεβασμα ειναι πολυ πιθανο να βρεις οχι σε divx αλλα και ολοκληρο το dvd σε iso. Το θεμα με τους υποτιτλους παραμενει προβλημα ομως, αλλα ισως μπορει να ξετρυπωσεις κατι. Μονο αυτα γιατι για αγορα στο Internet με ελληνικους υποτιτλους παλαιων ταινιων δεν γνωριζω Υ.Γ. ελπιζω να μην παραβαινει το post μου καποιους κανονες του forum, αν ναι να διαγραφει μπηκα ετσι στα γρηγορα σε αυτα τα δυο να δω και απογοητευτηκα.τιμες φωτια.μαλιστα στις τελευταιες κυκλοφοριες εχει κατι τιμες απο 44 εως 56€.παμε καλα???
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Καλό, φθηνό, ποιοτικό και χαμηλής κατανάλωσης (για συλλέκτες) δεν ταιριάζουν, έτσι δεν είναι;
suspiria Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Καλό, φθηνό, ποιοτικό και χαμηλής κατανάλωσης (για συλλέκτες) δεν ταιριάζουν, έτσι δεν είναι; αν τσεκαρεις αυτα τα δυο site θα δεις οτι δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο.δηλ εχουν μονο τις τελευταιες κυκλοφοριες.αλλα και παντα συγκρινοντας τα με αντιστοιχα ξενα ναι ειναι πανακριβα. ---------- Προσθήκη στις 12:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:22 ---------- μια ελληνικη εταιρια που ειχε ενδιαφεροντα πραγματα ηταν η artfree.αλλα εδω και κατι μηνες το site ειναι under construction
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 αν τσεκαρεις αυτα τα δυο site θα δεις οτι δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο.δηλ εχουν μονο τις τελευταιες κυκλοφοριες.αλλα και παντα συγκρινοντας τα με αντιστοιχα ξενα ναι ειναι πανακριβα. ---------- Προσθήκη στις 12:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:22 ---------- μια ελληνικη εταιρια που ειχε ενδιαφεροντα πραγματα ηταν η artfree.αλλα εδω και κατι μηνες το site ειναι under construction Α, μπράβο, την Artfree έλεγα. Αλλά κι εκεί μην νομίζεις, από έντυπο υλικό κι από extras συνήθως μηδέν. Σου ξαναλέω, επειδή τυγχάνει να ασχολούμαι με το σπορ, δεν υπάρχει σοβαρή εταιρεία DVD στην Ελλάδα. Ιδίως όταν ψάχνεις να βρεις κάποιες πιο ιδιαίτερες ταινίες. Δες το παράδειγμα της Criterion Collection: Τα DVD της είναι αναφοράς τόσο από πλευράς ποιότητας εικόνας και ήχου, από πλευράς extras όσο και από πλευράς υλικού που πολλές φορές συνοδεύει την έκδοση. Ακόμα και ολόκληρα βιβλία έχουν μαζί με την ταινία (για παράδειγμα, το Shortcuts του Altman, το The Man Who Fell To Earth του Roeg, το Mr Arkadin του Orson Welles). Τέτοια εταιρεία δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Και δεν υπάρχει γιατί η αγορά είναι πολύ μικρή και οι εκδόσεις θα ήταν πολυδάπανες και πανάκριβες - όπως ακριβές είναι και οι εκδόσεις της Criterion στις ΗΠΑ (σε σχέση με τα υπόλοιπα DVD που κυκλοφορούν εκεί).
suspiria Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Α, μπράβο, την Artfree έλεγα. Αλλά κι εκεί μην νομίζεις, από έντυπο υλικό κι από extras συνήθως μηδέν. Σου ξαναλέω, επειδή τυγχάνει να ασχολούμαι με το σπορ, δεν υπάρχει σοβαρή εταιρεία DVD στην Ελλάδα. Ιδίως όταν ψάχνεις να βρεις κάποιες πιο ιδιαίτερες ταινίες. Δες το παράδειγμα της Criterion Collection: Τα DVD της είναι αναφοράς τόσο από πλευράς ποιότητας εικόνας και ήχου, από πλευράς extras όσο και από πλευράς υλικού που πολλές φορές συνοδεύει την έκδοση. Ακόμα και ολόκληρα βιβλία έχουν μαζί με την ταινία (για παράδειγμα, το Shortcuts του Altman, το The Man Who Fell To Earth του Roeg, το Mr Arkadin του Orson Welles). Τέτοια εταιρεία δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Και δεν υπάρχει γιατί η αγορά είναι πολύ μικρή και οι εκδόσεις θα ήταν πολυδάπανες και πανάκριβες - όπως ακριβές είναι και οι εκδόσεις της Criterion στις ΗΠΑ (σε σχέση με τα υπόλοιπα DVD που κυκλοφορούν εκεί). οποτε ebay και ξερο ψωμι ε?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 οποτε ebay και ξερο ψωμι ε? Γιατί μόνο ebay; Και amazon, αν βρεις εκεί αυτό που ψάχνεις. Και play.com και όπου αλλού το βρεις. Στο ebay, δυστυχώς, κυκλοφορούν πολλά fake "συλλεκτικά", όπου σου πωλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλλες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το "Salo" του Παζολίνι, επί χρόνια εξαντλημένη η έκδοση της Criterion (ξανακυκλοφόρησε το 2008), είχε φτάσει να πωλείται έως και 200 δολλάρια στο ebay, είχα κάπου διαβάσει ότι για κάθε 1 γνήσιο αντίτυπο της συλλεκτικής έκδοσης που υφίστατο προς πώληση, υπήρχαν και 10 ψεύτικα... Θα πρέπει επίσης να διευκρινήσεις (και να ξεκαθαρίσεις εσύ ο ίδιος) τι εννοείς όταν γράφεις "σπάνια DVD"...
oneofthem Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 αμ θέλεις και full εκδόσεις και ελληνικούς υπότιτλους, δύσκολο να τα βρεις και μόνος σου ψάχνοντας πρέπει να υπάρχει κάπου αυτό που θες πρώτα για να το βρεις, αυτό είναι το πρόβλημα και γω ψάχνω κάποια πράγματα αλλά χλωμό το βλέπω αααν υπάρχει (big if που λέν) θέλει πολύ γερό ψάξιμο, reportage κανονικό από ανθρώπους που ασχολούνται αλλά εντάξει είναι λίγο δύσκολο σε κάποια κανάλια πχ σίγουρα ξέρουν τι υπάρχει και τι όχι για να σε ενημερώσουν είχα επικοινωνήσει παλιότερα για κάτι συγκεκριμένο και σίγουρα έχουν πρόσβαση σε ταινίες που δεν κυκλοφορούν πια στο εμπόριο στην ελλάδα, δεν ξέρω πως λειτουργούν ακριβώς όμως
suspiria Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Γιατί μόνο ebay; Και amazon, αν βρεις εκεί αυτό που ψάχνεις. Και play.com και όπου αλλού το βρεις. Στο ebay, δυστυχώς, κυκλοφορούν πολλά fake "συλλεκτικά", όπου σου πωλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλλες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το "Salo" του Παζολίνι, επί χρόνια εξαντλημένη η έκδοση της Criterion (ξανακυκλοφόρησε το 2008), είχε φτάσει να πωλείται έως και 200 δολλάρια στο ebay, είχα κάπου διαβάσει ότι για κάθε 1 γνήσιο αντίτυπο της συλλεκτικής έκδοσης που υφίστατο προς πώληση, υπήρχαν και 10 ψεύτικα... Θα πρέπει επίσης να διευκρινήσεις (και να ξεκαθαρίσεις εσύ ο ίδιος) τι εννοείς όταν γράφεις "σπάνια DVD"... πχ ψαχνω τις πρωτες ταινιες του nanni moretti. ---------- Προσθήκη στις 14:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:00 ---------- αμ θέλεις και full εκδόσεις και ελληνικούς υπότιτλους, δύσκολο να τα βρεις και μόνος σου ψάχνονταςπρέπει να υπάρχει κάπου αυτό που θες πρώτα για να το βρεις, αυτό είναι το πρόβλημα και γω ψάχνω κάποια πράγματα αλλά χλωμό το βλέπω αααν υπάρχει (big if που λέν) θέλει πολύ γερό ψάξιμο, reportage κανονικό από ανθρώπους που ασχολούνται αλλά εντάξει είναι λίγο δύσκολο σε κάποια κανάλια πχ σίγουρα ξέρουν τι υπάρχει και τι όχι για να σε ενημερώσουν είχα επικοινωνήσει παλιότερα για κάτι συγκεκριμένο και σίγουρα έχουν πρόσβαση σε ταινίες που δεν κυκλοφορούν πια στο εμπόριο στην ελλάδα, δεν ξέρω πως λειτουργούν ακριβώς όμως ενα παραδειγμα.εψαχνα να βρω την ''περιπετεια'' του αντονιονι.μονο απο εξω με αγγλικους υποτιτλους την βρηκα.αγανακτησα και αρχισα μονος μου να κανω μεταφραση.πολυ μανικι!!!τυχαια μια μερα την πετυχαινω στην τηλεοραση σε τοπικο καναλι της θεσσαλονικης!!!δεν ηταν απ την αρχη αλλα εβαλα να την γραψω.πιο πολυ για να βοηθηθω για την μεταφραση.και μετα τσουπ προσφορα σε μια εφημεριδα απο οπου τελικα και το αγορασα.ψαχνοντας το σε ψαγμενο βιντεο κλαμπ της πολης την βρηκα σε γραμμενη βιντεοκασσετα απο εξωτερικο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 πχ ψαχνω τις πρωτες ταινιες του nanni moretti. ενα παραδειγμα.εψαχνα να βρω την ''περιπετεια'' του αντονιονι.μονο απο εξω με αγγλικους υποτιτλους την βρηκα.αγανακτησα και αρχισα μονος μου να κανω μεταφραση.πολυ μανικι!!!τυχαια μια μερα την πετυχαινω στην τηλεοραση σε τοπικο καναλι της θεσσαλονικης!!!δεν ηταν απ την αρχη αλλα εβαλα να την γραψω.πιο πολυ για να βοηθηθω για την μεταφραση.και μετα τσουπ προσφορα σε μια εφημεριδα απο οπου τελικα και το αγορασα.ψαχνοντας το σε ψαγμενο βιντεο κλαμπ της πολης την βρηκα σε γραμμενη βιντεοκασσετα απο εξωτερικο. Επειδή έχω πάψει, εδώ και καιρό, να ασχολούμαι με ταινίες υποτιτλισμένες στα ελληνικά (τόσο λόγω πολύ μικρής διαθεσιμότητας όσο και λόγω κακής, πολλές φορές, μετάφρασης) δεν μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω, είναι δεδομένο ότι ψάχνεις ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και δεν το γνωρίζω το θέμα. Για τις αρχικές ταινίες του Moretti, για παράδειγμα, βρήκα αυτή την έκδοση: http://www.amazon.com/Collection-autarchico-Palombella-Customer-Sufficient/dp/B00329NTKO/ και http://www.amazon.co.uk/Collection-autarchico-Palombella-Customer-Sufficient/dp/B0032ADU2A/ Αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους ούτε αποστέλλεται στην Ελλάδα. Θα πρέπει, δηλ., να βρεις ανθρωπο στην Αγγλία ή στις ΗΠΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.