Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση Netbook! Γινεται?

APsD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα netbook. Εχω επισυνάψει εικόνες με τα χαρακτηριστικά. + το log του cpuz

Μπορώ να κανω κατι για να πάει λιγο καλύτερα? Αν ναι ποια είναι τα μέγιστα που μπορώ να του βάλω? πχ μεγιστη ram? cpu? αν παίρνει..

Δεν θέλω να παίξω παιχνίδια κλπ, απλα θέλω να βάλω οτι καλύτερο μπορεί να μπεί, αν γίνεται.

*Απ οτι ξέρω έχει μόνο μια θυρα για ram. Δηλ πρεπει να βγάλω αυτην που έχω για να βάλω αλλη.

62827896.jpg 84483384.jpg 43351841.jpg 43960918.jpg 46753217.jpg 68414501.jpg

DELLMINI-0309A7.zip

Δημοσ.

Βαλτου μνημουλα. Αν εχει μονο μια θεση, βγαλε την παλια και βαλε μια καινουρια μεγαλυτερη. Ψαξε το πρωτα ομως για το μεχρι ποσα σηκωνει και μεχρι τι ταχυτητες...

Δημοσ.

Οκ λοιπόν πρωτο βήμα εναν ssd.

Για μνήμη εχετε κατι να προτείνετε? 2gb η 4?

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε cpu για αυτη τη μητρική?

Καρτα γραφικών δεν μπορεί να αλλαχτει ε?

Δημοσ.
Οκ λοιπόν πρωτο βήμα εναν ssd.

Για μνήμη εχετε κατι να προτείνετε? 2gb η 4?

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε cpu για αυτη τη μητρική?

Καρτα γραφικών δεν μπορεί να αλλαχτει ε?

Eκτός απο δίσκο ssd και μνήμη ram (μέχρι 2gb) δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο και δεν βλέπω και το λόγο δηλαδή.....

Δημοσ.

4 δεν παιρνει εχω την εντυπωση(αλλα και παλι,τι να τα κανει;δεν τρεχει και τιποτα το οποιο απαιτει μνημη)

τα υπολοιπα δεν αλλαζονται.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τα κλοκαρεις παραπανω(με δικη σου ευθυνη βεβαια)

Δημοσ.

δεν δεχονται 4gb τα netbook . μια 2gb κ ενας ssd θα δωσει αλλη πνοη στο συστημα . θα αποκτισει μεγαλυτερη αποκρισημοτητα .

Δημοσ.
Πεταμένα λεφτά ο ssd σε Netbook imho .

συμφωνω... και ειδικά όσο ακόμα είναι πανάκριβοι... Μια μνήμη βάλε φίλε και είσαι γιγαντας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...