user27 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ετσι ξαφνικα ανοιγω το pc και δεν εμπαινε στα windows (μαυρη οθονη).Ετρεξα το διαγνωστικο cd της wd απο τα dos και βρηκε μη αναστρεψιμα λαθη.Ειμαι εντος εγγυησης ολου του pc.Τι προτεινετε?Να βγαλω το σκληρο και να τον επιστρεψω απο οπου το πηρα, αφου του ριξω ενα write zeros για να σβηστουν τα παντα?Σε ποσο καιρο θα μου τον αντικαταστησουν?Υπαρχει αντιπροσωπεια wd?Δε θελω να μεινω χωρις pc και με τις εγγυησεις εχω παντα πονεμενες ιστοριες σε αλλα ηλεκτρικα με καθυστερησεις χωρις αποτελεσμα!
JIMBOAthens Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Αν το pc είναι επώνυμο ΜΗΝ το ανοίξεις γιατί θα χάσεις την εγγύηση. Αν είναι συναρμολογημένο με parts βγάζεις τον σκληρό και τον επιστρέφεις εκεί που το αγόρασες για ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση...
sozz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω πριν κανενα μηνα πηγα στο πλαισιο απο οπου τον πηρα(ολο το pc μαζι) μονο τον δισκο και μου τον αλλαξαν
user27 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Το κουτι το εχω ανοιξει πολλες φορες, δεν εχει ταινια ασφαλειας, αλλα θα το παω οπως ειναι για σιγουρα.Να του ριξω ενα write zeros ή θα εχω προβλημα στη διαγνωση του προβληματος απο αυτους?Φιλε τον δισκο σου τον αντικατεστησαν επι τοπου?
JIMBOAthens Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Στο Πλαίσιο αν υπάρχει χρόνος και τον ελέγξουν αμέσως στον αντικαθιστούν επί τόπου. Αλλιώς το πολύ την επόμενη μέρα...
androu Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Στο Πλαίσιο αν υπάρχει χρόνος και τον ελέγξουν αμέσως στον αντικαθιστούν επί τόπου. Αλλιώς το πολύ την επόμενη μέρα... χαχα εμένα τους πήρε 5 μέρες για να ελέγξουν καινούριο seagate χτυπημένο !
sozz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 χαχα εμένα τους πήρε 5 μέρες για να ελέγξουν καινούριο seagate χτυπημένο ! εμενα μου ειπανε σε 2 μερες και τους περνω εγω τηλεφωνο μετα απο 1 βδομαδα και το θυμηθηκαν αν ειναι απο το πλαισιο μονο τον σκληρο να πας δεν θα εχεις προβλημα ετσι και αλλιως απο τον κωδικο το βρισκουν
user27 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Εκανα write zeros και τωρα δε βγαζει σφαλματα!Τι κανω τωρα?Να ξαναπερασω παλι τα παντα?Αν ξαναχαλασει?Να παω για αλλο σκληρο καλυτερα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Περασε windows κι επειτα το hard disk sentinel να δουμε σε τι κατασταση ακριβως βρισκεται ο δισκος.
user27 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μετα το P.O.S.T εβγαινε εκεινη η κινουμενη μπαρα των xp και μετα τιποτα, μαυρη οθονη, ανοικτα ανεμιστηρακια, οχι ηχος.Εκκινηση σε safe mode μια απο τα ιδια.Επιδιορθωση απο το cd παλι τιποτα.Θα ξαναπερασω παλι windows και θα δοκιμασω αυτο το sentinel, δεν τοξερα.Θα επανελθω, ευχαριστω.
user27 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Περασα τα προαναφερομενα και τωρα φαινεται ο σκληρος σε αριστη κατασταση 100%.Ποια τεστ να κανω?Μηπως ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Κανενα τεστ, απλα να μας πεις τι λεει το hard disk sentinel στη κεντρικη καρτελα του για το disk status (το κειμενο).
user27 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors. No actions needed. Απο οτι φαινεται ειναι ενταξει!Παιδια εχει τυχει σε κανεναν σας αυτο, δηλαδη να φτιαξει ο δισκος μετα απο write zeros απο το διαγνωστικο προγραμμα απο dos?Ξαναλεω οτι στην επιλογη Full test και repair (οχι απλο quick), του διαγνωστικου αυτου της wd, μου ειχε βγαλει μηνυμα οτι ο δισκος δεν επιδιορθωνεται.Μετα εκανα write zeros με σκοπο μονο να σβησω τα αρχεια και να τον επιστρεψω.Τωρα τι να κανω?Βαριεμαι να ξαναπερναω αρχεια και φοβαμαι μην ξαναχαλασει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.