IMAndreas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 μα ρε φίλε τα έβγαλα και τα έβαλα ξανά με λιγότερες γλώσσες...... πως θα το αποφύγω??
gkokki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Αν έχεις κανένα πηκτρολόγιο usb, δεν δοκιμάζεις και μ' αυτό να δεις αν θα στο ξανακάνει ?
IMAndreas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Το κάνει το έχω δοκιμάσει και αυτό... Το θέμα είναι ότι μου το έκανε και παλιότερα στα ΧΡ αλλά τότε πάταγα στην μπάρα και έβγαζα τις άσχετες γλώσσες και δεν ξαναέβγαιναν....βέβαια τότε office 2003 + profiling tolls 2003 ενώ τώρα και τα 2 είναι εκδόσεις 2007 και δν ξέρω τι παίζει...
IMAndreas Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Έβαλα τελικά language pack και τώρα μου έχει αγγλικά ελληνικά και κινέζικα μόνο, αλλά δεν μπορώ να τα βγάλω :S
nasosto Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Επαναφέρω το θέμα, διότι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Βρέθηκε λύση και ποια είναι αυτή;
alcemist Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Έχω το ίδιο πρόβλημα (win 7 64) από σήμερα χωρίς να έχω εγκαταστήσει proofing tools. Καμιά ιδέα;;
rfc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μεσα απο τις γλωσσες πληκτρολογιου, δε μπορειτε να σβησετε τις ακυρες γλωσσες?
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Έχω το ίδιο πρόβλημα (win 7 64) από σήμερα χωρίς να έχω εγκαταστήσει proofing tools. Καμιά ιδέα;; Θα πρεπει να πειραξεις 2 κλειδια στη registry 1) Removed the korean, japanese and chinese keyboards from keyboard list 2) press win-key + r to open the "run" command window 3) input: regedit then press ENTER - this will open your windows registry database 4) navigate to the following key: HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 5) there you will find 3 items referring to "c:/program files/common files/microsoft/imei14/shared/imeklmg.exe /uninstall /CHS /log" "c:/program files/common files/microsoft/imei14/shared/imeklmg.exe /uninstall /JPN /log" "c:/program files/common files/microsoft/imei14/shared/imeklmg.exe /uninstall /KOR /log" 6) delete all of them 7) you may find the same items from step 5 also under: HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run - if yes - delete these as well 8) if you are not confident with deleting/editing the registry you may do the following instead of steps 2-7: deselect the above mentioned startup commands by doing this: start/control panel/administrative tools/system configuration in the system configuration window go to the startup tab uncheck all items called "microsoft office imei 2010" that have the paths from step 5 under the "command" column This way you can always come back and re-check these items if you'll feel like it . 9) restart your computer http://answers.micro...91a66c8a?page=2 Μεσα απο τις γλωσσες πληκτρολογιου, δε μπορειτε να σβησετε τις ακυρες γλωσσες? Μου ετυχε και μενα το συγκεκριμενο. Για καποιο περιεργο λογο, ενω αφαιρεις και τις δυο γλωσσες, στο επομενο restart ειναι και παλι εκει, επιλεγμενες, σαν να μην εχεις αλλαξει τιποτα. Με το σβησιμο των τιμων στη registry που αναφερω, ερχεται στα ισια του.
alcemist Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Στις γλώσσες στο control panel δεν εμφανίζονταν. Το πρόβλημα το έλυσα με τον εξής απλό τρόπο: Εγκατέστησα τις γλώσσες ώστε να εμφανιστούν στο region and language και μετά τις απεγκατέστησα. Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα μετά από restart. Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα