Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί το κάνει αυτό? Ενώ έχω μόνο αγγλικά και ελληνικά........όταν του @%#$^ μου πετάει και λίγο ιαπωνικό-κινέζικες γλώσσες...

Επεξ/σία από IMAndreas
Δημοσ.

windows 7 είναι.....βασικά μετά από εγκατάσταση proofiting tools μου το έκανε....αλλά μου το παρουσίαζε και παλιότερα σε ΧΡ

Δημοσ.

Αυτό το CTRL+ALT που λες στην αρχή τι ακριβώς είναι;

Μήπως το πληκτρολόγιο σου έχει κάποιο πρόβλημα και κολλάνε κάποια πλήκτρα;

Δημοσ.

Μα δεν έχω πρόβλημα με τα κουμπιά τα ίδια πατάω....το πρόβλημα οφείλετε σε software κάτι. Σε λάπτοπ είμαι...

Δημοσ.

Είπα για το πληκτρολόγιο γιατί καμιά φορά μπλοκάρουν τα συγκεκριμένα πλήκτρα, ιδίως όταν παίζεις κανένα παιχνίδι που τα χρησιμοποιεί.

Κάνε δεξί κλικ-ρυθμίσεις στο εικονίδιο της γλώσσας και στην καρτέλα Ρυθμίσεις πλήκτρων και μετά στο Ρυθμίσεις ακολουθίας πλήκτρων βάλε την βαρεία (`) για αλλαγή γλώσσας (vista) ή άλλαξε τον συνδυασμό να δεις αν στο ξανακάνει.

Δημοσ.

Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια....

Βασικά ακούστε το στορυ να δείτε τι παίζει.

Φορμάρω ένα καινούργιο μηχανημά μου και σαν γλώσσες πληκτρολογίου έχω μόνο αλλικά και ελληνικά. Αργότερα κάνω εγκατάσταση προφιτινγκ τουλς (γράφω τώρα έτσι γιατί το ξαναέπαθε και πρέπει να αλλάξω 5 γλώσσες για να πάω στα αγγλικά) και από τότε μετά από έναν μεγάλο αριθμό αλλαγής γλώσσας με Αλτ+σιφτ μου βγάζει κινέζικα, κορεάτικα, ιαπωνέζικα και παραδοσιακά κινέζικα. Μετά απο ρεστάρτ είμαι οκ αλλά μετά από έναν αριθμό αλλαγών στην γλώσσα μου το ξανακάνει.

Ότι ερώτηση είναι πείτε μου να σας απαντήσω μπας και λυθεί το πρόβλημα γιατί 1 πρόβλημα μπορεί να μην είναι δίοδος για το φορματ αλλά αυτό + 2-3 ακόμα είναι :P

Δημοσ.

Στις γλώσσες πληκτρολογίου δεν υπάρχουν οι γλώσσες αυτές;

Αν κάνεις δεξί κλικ στην taskbar και πας Γραμμές Εργαλείων μήπως έχει κάτι που να έχει σχέση με τα proofing tools που έβαλες;

Δημοσ.

Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο μετά από εγκατάσταση των Proofing Tools. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως το έλυσα αλλά νομίζω έφταιγε το ότι τσεκαρίστηκαν κατά λάθος πολλές γλώσσες. Άφησα μόνο Αγγλικά/Ελληνικά μέσα και είμαι μια χαρά..

Εντωμεταξύ δεν θυμόμουν ότι είχα περάσει τα proofing και νόμιζα ότι τα 'παιξε ο υπολογιστής, τσάμπα τα κλωτσίδια και τα καντήλια ένα ολόκληρο απόγευμα.

Δημοσ.
Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο μετά από εγκατάσταση των Proofing Tools. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως το έλυσα αλλά νομίζω έφταιγε το ότι τσεκαρίστηκαν κατά λάθος πολλές γλώσσες. Άφησα μόνο Αγγλικά/Ελληνικά μέσα και είμαι μια χαρά..

Εντωμεταξύ δεν θυμόμουν ότι είχα περάσει τα proofing και νόμιζα ότι τα 'παιξε ο υπολογιστής, τσάμπα τα κλωτσίδια και τα καντήλια ένα ολόκληρο απόγευμα.

χαχαχαχα οπότε πάντα ήταν τα ριμαδοπροφιτινγ τουλς γιατί και φίλοι μου που τους είχα κάνει φορματ μου λέγαν "μου βγάζει κάτι κινέζικα" ΟΜΩΣ τότε απλά έκανες δεξί κλικ σετινγκς και τις έβγαζες ενώ τώρα δεν υπάρχουν εκεί σαν γλώσσες....

ίσως βέβαια φταίει και οι 2 διαφορετικές εκδοόσεις των οφις, η μια ήταν 2003 και η άλλη 2007....

δοκιμάσω και ποστάρω

---------- Προσθήκη στις 22:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:38 ----------

ξαναέκανα εγκατάσταση αφαιρόντας αυτά που δεν ήθελα....από την language bar δεν είχε φύγει τπτ...έκανα ρεσταρτ τώρα όλα οκ........περιμένω βέβαια μπας και το ξαναβγάλει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...