Προς το περιεχόμενο

Συλλήψεις αστυνομικών για διακίνηση ναρκωτικών

@@sos@@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά έχουμε αστυνομικούς που τα παίρνουν, κάνουν εμπόριο κλπ. Ε και?

Πρώτα είναι άνθρωποι με ότι αυτό συνεπάγεται και μετά αστυνομικοί. Δεν κάνει το επάγγελμα τον άνθρωπο. Αστυνομικός = άγιος άνθρωπος? Ας τους ξηλώσουν και ας τους δικάσουν λοιπόν και τέλος.

Δημοσ.
Εντάξει ρε παιδιά έχουμε αστυνομικούς που τα παίρνουν, κάνουν εμπόριο κλπ. Ε και?

Πρώτα είναι άνθρωποι με ότι αυτό συνεπάγεται και μετά αστυνομικοί. Δεν κάνει το επάγγελμα τον άνθρωπο. Αστυνομικός = άγιος άνθρωπος? Ας τους ξηλώσουν και ας τους δικάσουν λοιπόν και τέλος.

το επιασες παλι το νοημα:P

Δημοσ.

Να πιστέψω το σενάριο που αναφέρει ο random μου κάθετε λίγο κάπως. Τόσο καλοπροαίρετος δεν είμαι sorry. Χωρίς να το αποκλείω τελείως βέβαια.

---------- Προσθήκη στις 13:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:55 ----------

το επιασες παλι το νοημα:P

δούλευε εσύ.:lol:

Δημοσ.

εχχχμμμμμ sorry που δεν σε ενημερωνω οταν ειμαι σε αδεια δεν θα ξανασυμβει boss

για στειλε τωρα με pm ττην τελευταια σου φορολογικη δηλωση να δουμε με πληρωνεις η εισαι τζαμπα μαγκας και εσυ

Δημοσ.
εχχχμμμμμ sorry που δεν σε ενημερωνω οταν ειμαι σε αδεια δεν θα ξανασυμβει boss

για στειλε τωρα με pm ττην τελευταια σου φορολογικη δηλωση να δουμε με πληρωνεις η εισαι τζαμπα μαγκας και εσυ

Ώστε είσαι και εφοριακός? Ακόμη και να κλέβω το σίγουρο είναι ότι παίρνω λιγότερα από αυτά που πληρώνω στο το κράτος. Οπότε τζάμπα μάγκας δεν είμαι σίγουρα. Τζάμπα θύμα ίσως.

Σε πειράζω βρε, μην αρπάζεσαι. Πλάκα κάνουμε να περάσει η ώρα. Χαβαλέ, πως το λένε αλλιώς.;)

Δημοσ.
ελεγκτης εφοριακος,αιντε στειλε το αφμ σου για να μην λες για ταλαιπωρια στο δημοσιο και αστα ολα πανω μου:devil:

Εγώ από πάντα πίστευα πως έκανες σωστά τη δουλεία σου και ότι είσαι καλό κορίτσι. Με έχεις πάρει με στραβό μάτι.:-)

Δημοσ.

Μπορείτε να συνεχίσετε να χαριεντίζεστε με p.m. αν θέλετε, όχι εδώ. :mad:

Έχετε μπερδέψει τα topics μου φαίνεται, εδώ ο τίτλος είναι «Συλλήψεις αστυνομικών για διακίνηση ναρκωτικών». Η φαγωμάρα μεταξύ Ι.Υ και Δ.Υ. διαδραματίζεται σε άλλο topic...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...