Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio P31ZK @ Saturn - €399

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μία ερώτηση: Έκανα format το VAIO και πλέον δεν έχω τα προγράμματα της Sony. Όταν πατάω το "Fn" και τα F5 ή F6, που είναι τα κουμπιά για την φωτεινότητα, πλέον δεν ανταποκρίνονται, ενώ τα αντίστοιχα του ήχου δουλεύουν κανονικά. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό το πράγμα;

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά να κάνω μία ερώτηση: Έκανα format το VAIO και πλέον δεν έχω τα προγράμματα της Sony. Όταν πατάω το "Fn" και τα F5 ή F6, που είναι τα κουμπιά για την φωτεινότητα, πλέον δεν ανταποκρίνονται, ενώ τα αντίστοιχα του ήχου δουλεύουν κανονικά. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό το πράγμα;

Δεν έκανες restore με τα dvd της sony (αν τα είχες φτιάξει φυσικά...) ?!

Αν τα έχεις, καλύτερα κάνε απο εκεί επανεγκατάσταση γιατί είναι πολλά τα πρόσθετα προγράμματα κ μερικά είναι απαραίτητα.

Εναλλακτικά, μπες στο support της sony και βρες χειροκίνητα τους drivers που χρειάζεσαι.

Δημοσ.
Από σήμερα έχει βγει και στο Saturn Θεσσαλονίκης στα 399 και έχει απόθεμα..

thanks φίλε.

Απ'ότι φαινεται θα ξαναερθουν κομματια...

Δημοσ.
Παιδιά, καμμιά ιδέα ή κανένα tutorial για το πως θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε διεξοδικά τη SIM κάρτα ;; Κανένα site ή link ώστε να δείχνει λεπτομερώς τα βήματα και να έχει και το απαιτούμενο software ;;; :rolleyes:

Βρήκα διάφορα που λένε για το Globetrotter Connect αλλά και δεν βρήκα από κάπου να το κατεβάσω αλλά και οι γνώμες ήταν διχασμένες αν λειτουργεί ή όχι με Windows 7.

HELPPPPPPPPP !!!

+1000000000!!!!! :shifty::shifty: τίποτα κανείς;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.
+1000000000!!!!! :shifty::shifty: τίποτα κανείς;;;;;;;;;;;;

αν μπεις στο site της εταιρίας και βάλεις το ΙΜΕΙ του VAIO που αναγράφεται κάτω από την μπαταρία σε βγάζει κατευθείαν στην εφαρμογή να την κατεβάσεις.

Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της WIND το οποίο αναγνωρίζει από μόνο του το 3g modem.

Με τη σειρά μου να ρωτήσω και εγώ...

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το GPS ?????

Δεν μπορώ να το κανω να δουλέψει με τίποτα!

Δημοσ.

εμενα μου ειχαν φέρει το καλοκαίρι από Γερμανία τον προκάτοχό του το Ρ11, αλλα με γερμανικά win και πληκτρολογιο, 500€ από μαγαζί της Sony ενώ κόστιζε 1000 οπουδήποτε αλλού. Απο λαλακία μου ψιλομάμησα την οθόνη και έχει σπάσει, εχει ραγίσει για την ακρίβεια. Η αλλαγή από την Sony θα παει γυρω στα 100 τουλάχιστον οπότε δεν αξίζει. Τεσπα με τρώει η τσέπη μου τωρα να πάρω το Ρ31, το βρηκα γυρω στα 450 σε διαφορα sites αλλά θα περασω από το saturn πρωτα να ρωτησω

Δημοσ.
ρε παιδιά δεν αντέχω να μην το αναφέρω.. είναι ένας καμμένος στις αγγελίες

" Laptop / Netbook Νεα τιμουλα να φευγει.Ολοκαινουριο λεμε!!!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=373408

νεα τιμουλα 450 "

:X

Μιλάς για το netbook του thread το οποίο έχει καινούργιο 399 και εσύ το δίνεις μεταχειρισμένο 450?

Δημοσ.
Μιλάς για το netbook του thread το οποίο έχει καινούργιο 399 και εσύ το δίνεις μεταχειρισμένο 450?

δεν το δίνω εγώ φυσικά, το είδα στις αγγελίες κ μου φάνηκε τρελή απάτη γιαυτό το ανέφερα σ αυτό το thread.. μη την πατίσει κανείς, κ μάλιστα το έδινε 500 πριν αλλά τώρα λέει θέλει 450..

κάποιος αδμν δεν θα έπρεπε να τους τις διαγράφει αυτές τις αγγελίες?

(εντομεταξύ κάποιος διέγραψε κ το comment μου το αρχικό...τι γίνεται ρε παιδιά? δεν μπορούμε να μιλήσουμε για παρατυπίες που εντοπίζουμε?)

Δημοσ.
εμενα μου ειχαν φέρει το καλοκαίρι από Γερμανία τον προκάτοχό του το Ρ11, αλλα με γερμανικά win και πληκτρολογιο, 500€ από μαγαζί της Sony ενώ κόστιζε 1000 οπουδήποτε αλλού. Απο λαλακία μου ψιλομάμησα την οθόνη και έχει σπάσει, εχει ραγίσει για την ακρίβεια. Η αλλαγή από την Sony θα παει γυρω στα 100 τουλάχιστον οπότε δεν αξίζει. Τεσπα με τρώει η τσέπη μου τωρα να πάρω το Ρ31, το βρηκα γυρω στα 450 σε διαφορα sites αλλά θα περασω από το saturn πρωτα να ρωτησω

Λοιπόν, πήγα και ρώτησα. Υπήρχε μόνο το κόκκινο, αλλα με τιμή 550€. Τους είπα για την προσφορά των 400 € και μου απάντησαν ότι ήταν μόνο για λίγες μέρες. Ψάχνουν για κορόϊδα φαίνεται.

Δημοσ.
(εντομεταξύ κάποιος διέγραψε κ το comment μου το αρχικό...τι γίνεται ρε παιδιά? δεν μπορούμε να μιλήσουμε για παρατυπίες που εντοπίζουμε?)

Mούγκα στη στρούγκα!

Άντε,γειά σας τώρα...:mrgreen:

Δημοσ.
Στο Saturn στην Θεσσαλονίκη έχει πολλά στα 399.

ποτε ειχες τελευταια ενημερωση για αυτο φιλε? ενδιαφερομαι για αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...