Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio P31ZK @ Saturn - €399

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Με την κάρτα F2G δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ σε 3G.

Έχω δει μια φορά EDGE και συνήθως GPRS, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, όπου σίγουρα έχει 3G κάλυψη.

Μήπως ξέρετε τι φταίει;

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για διαχείριση του 3G modem το οποίο να κρατάει λογαριασμό για τα data που κινήθηκαν;

Thanx

---------- Προσθήκη στις 17:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:47 ----------

Επίσης παρατηρώ ότι όταν είναι κλειστό, έχει κατανάλωση.

Για παράδειγμα το βγάζω τώρα από το φορτιστή και είναι στο 100%, το αφήνω μία μέρα κλειστό, το ξανανοίγω και βρίσκεται στο 80%.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Με την κάρτα F2G δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ σε 3G.

Έχω δει μια φορά EDGE και συνήθως GPRS, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, όπου σίγουρα έχει 3G κάλυψη.

Μήπως ξέρετε τι φταίει;

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για διαχείριση του 3G modem το οποίο να κρατάει λογαριασμό για τα data που κινήθηκαν;

Thanx

---------- Προσθήκη στις 17:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:47 ----------

Επίσης παρατηρώ ότι όταν είναι κλειστό, έχει κατανάλωση.

Για παράδειγμα το βγάζω τώρα από το φορτιστή και είναι στο 100%, το αφήνω μία μέρα κλειστό, το ξανανοίγω και βρίσκεται στο 80%.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

την καρτα την εχεις ενεργοποιησει για 3g (εννοω να στειλεις μυνημα για ενεργοποιηση και να σου αφαιρεσει τα 5 ευρω); επισης εχεις περασει ρυθμισεις για IP DNS και τα λοιπα;

αυτο με την μπαταρια ειναι θεμα με τους τελευταιους επεξεργαστες της intel γενικοτερα και δεν αλλαζει γιατι κανεις δεν νοιαζεται να το διορθωσει. υπαρχει λινκ σε αλλο φορουμ του εξωτερικου με μια διαδικασια που το περιοριζει αλλα ειναι μανικι και δεν νομιζω οτι μπορει να το κανει ο καθενας.

για πες δυο λογια πως σου φαινεται το μηχανακι; απο μπαταρια ποσο σου κραταει;

την καρτα την εχεις ενεργοποιησει για 3g (εννοω να στειλεις μυνημα για ενεργοποιηση και να σου αφαιρεσει τα 5 ευρω); επισης εχεις περασει ρυθμισεις για IP DNS και τα λοιπα;

αυτο με την μπαταρια ειναι θεμα με τους τελευταιους επεξεργαστες της intel γενικοτερα και δεν αλλαζει γιατι κανεις δεν νοιαζεται να το διορθωσει. υπαρχει λινκ σε αλλο φορουμ του εξωτερικου με μια διαδικασια που το περιοριζει αλλα ειναι μανικι και δεν νομιζω οτι μπορει να το κανει ο καθενας.

για πες δυο λογια πως σου φαινεται το μηχανακι; απο μπαταρια ποσο σου κραταει;

Καλησπέρα GoldenEye!

Το μόνο που έκανα είναι να πάρω ένα χρεώσιμο τηλεφώνημα, ώστε να ενεργοποιηθεί η κάρτα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει ειδική διαδικασία για ενεργοποίηση του 3G, η οποία αφαιρει €5!

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι πρέπει να κάνω;

Επίσης μπορείς να στείλεις το link στο froum πυ λες να ρίξω κι εγώ μια ματιά;

Γενικώς το VAIO είναι πανέμορφο, αρκετά γρήγορο αφού απεγκατέστησα όλη τη σαβούρα (McAffee, Norton, κ.τ.λ.). Από μπαταρία τώρα, κλάψτα!

Σε γενικές γραμμές δεν έχω τεστάρει ενδελεχώς, μα πιστεύω ότι με WiFi και ρυθμίσεις για εξοικονόμηση και με χρήση Opera και μόνο θα πρέπει να αντέχει 2,5 ώρες.

Xωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανέναν, τα Vaio δεν φημίζονται ούτε για ποιότητα κατασκευής,ούτε αξιοπιστία και πολύ χειρότερα, ουτε για το support. Aπό design και οθόνη, βέβαια σκίζουν... Εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα Sony.

Παίδες δείτε λίγο εδώ http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Laptop+graphics+controllers&ProductProduct=Intel%C2%AE+Graphics+Media+Accelerator+500&ProdId=3180&LineId=1101&FamilyId=39 .Έχουν βγει απ ότι είδα και άλλοι drivers πιο καινούργοι για την κάρτα γραφικών.Υπάρχει και επιλογή για Win 7 Home Premium μόνον που όταν τις περνάω δεν τις δέχεται .Ξέρετε τίποτα?Ευχαριστώ πολύ

Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για την SIM και το Internet μέσω τηλεφώνου. Έχω το Iphone με internet μαζί στο πρόγραμμα. Πρώτον, μπορώ να πάω από την Vodafone και να ζητήσω μία SIM του αριθμού μου ώστε να την έχω μόνιμα στο VAIO; Δεύτερον, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να μεταφέρω το internet στο netbook; Κάποιος φίλος που να έχει ασχοληθεί με το θέμα και να είναι στην Vodafone θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για την SIM και το Internet μέσω τηλεφώνου. Έχω το Iphone με internet μαζί στο πρόγραμμα. Πρώτον, μπορώ να πάω από την Vodafone και να ζητήσω μία SIM του αριθμού μου ώστε να την έχω μόνιμα στο VAIO; Δεύτερον, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να μεταφέρω το internet στο netbook; Κάποιος φίλος που να έχει ασχοληθεί με το θέμα και να είναι στην Vodafone θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Εχω την εντυπωση οτι η voda σταματησε να δινει δωρεαν το tethering (με το τελευταιο carrier update που εβγαλε)... Για περισσοτερα δες στο φορουμ του myphone. Οποτε καλυτερα να κανεις ενα τηλ να δεις τι παιζει πριν ξεκινησεις την ολη διαδικασια... Μα καλα, που ησουν κ δεν πετυχες την "προσφορα" της wind με το νετ στο f2go? :shock:

Aν παρολα αυτα δεν αναβαθμιστηκες, με εγκατασταση itunes κ ενεργοποιηση του share internet connection (η κατι τετοιο) στα options του iphone, πρεπει να εισαι οκ

παιδια εχετε να προτεινετε καμια θηκη περα απο ebay,γιατι μονο της σονυ βρισκω εδω στη ελλαδα και τη χρειαζομαι αμεσα .

εγω πηρα αυτη (γιατι ηθελα ιμαντα):

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200006768

η πιο ωραια ομως ειναι αυτη

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665908813&tab=featuresTab

αλλα δεν υπαρχει ευρωπη. μονο ανα εχεις καποιον να στη φερει

εγω πηρα αυτη (γιατι ηθελα ιμαντα):

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200006768

η πιο ωραια ομως ειναι αυτη

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665908813&tab=featuresTab

αλλα δεν υπαρχει ευρωπη. μονο ανα εχεις καποιον να στη φερει

Πολυ καλο μηχανακι λογω μεγεθους φανταστικης οθονης (λογω κοντραστ και αναλυσης ειναι μια χαρα παρα το μεγεθος) και απο ταχυτητα οτι πρεπει συγκριτικα με ολα τα νετμπουκ. αν ειχε και λιγο καλυτερη μπαταρια...

Xωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανέναν, τα Vaio δεν φημίζονται ούτε για ποιότητα κατασκευής,ούτε αξιοπιστία και πολύ χειρότερα, ουτε για το support. Aπό design και οθόνη, βέβαια σκίζουν... Εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα Sony.

Σίγουρα φημίζονται για την ποιότητα κατασκευής τους, αλλά τα ακριβά μοντέλα όπως το P31. Επίσης για την αξιοπιστία τους -έξι εχουν περάσει από τα χέρια μου και δεν εχουν βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Όσον αφορά στο support τα πράγματα είναι όντως λίγο περίεργα: το μηχάνημα πάει Βέλγιο, με δικά τους έξοδα, σε παίρνουν τηλέφωνο και μιλας ελληνικά (!!!), και σου το επιστρέφουν σε 15-20 ημέρες. Σε αυτό που σίγουρα πάσχουν ΟΛΑ τα VAIO είναι η μπαταρία...

Παιδιά, καμμιά ιδέα ή κανένα tutorial για το πως θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε διεξοδικά τη SIM κάρτα ;; Κανένα site ή link ώστε να δείχνει λεπτομερώς τα βήματα και να έχει και το απαιτούμενο software ;;; :rolleyes:

Βρήκα διάφορα που λένε για το Globetrotter Connect αλλά και δεν βρήκα από κάπου να το κατεβάσω αλλά και οι γνώμες ήταν διχασμένες αν λειτουργεί ή όχι με Windows 7.

HELPPPPPPPPP !!!

Παιδιά, καμμιά ιδέα ή κανένα tutorial για το πως θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε διεξοδικά τη SIM κάρτα ;; Κανένα site ή link ώστε να δείχνει λεπτομερώς τα βήματα και να έχει και το απαιτούμενο software ;;; :rolleyes:

Βρήκα διάφορα που λένε για το Globetrotter Connect αλλά και δεν βρήκα από κάπου να το κατεβάσω αλλά και οι γνώμες ήταν διχασμένες αν λειτουργεί ή όχι με Windows 7.

HELPPPPPPPPP !!!

Μονο αυτο βρηκα εγω: floAt's Mobile Agent 2

Αλλα ακομα ψαχνω κανενα connection manager, να βλεπω τι γινεται κ να βαλω 3g καρφωτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...