rivers15 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 παιδια πραγματι και σε μενα ειναι χαλαροι αρα ισχυει γαι ολα τα vaio p.να σας ρωτησω κατι.ενω οταν παιζει μουσικη απο το media player ειναι ολα οκ στο youtube που το τσεκαρα κανουν τα ηχεια κατι σα να σκρατσαρει(αν δεν το εξηγω σωστα εννοω οτι τα ηχεια κανουν κατι ηχους τυπου τσικ σα να μην αντεχει το ηχειο)αυτα στο youtube μονο.μηπως τα ηχεια ειναι λιγο χαμηλης ποιοτητας ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Τι λετε??μετα το τελευταιο drop down στην τιμη αυτην την περιοδο να το προτιμησω κ εγω μιας κ ψαχνω κατι ultra portable ή να περιμενω μεχρι κ το καλοκαιρι που θα εμφανιστουν τα καλα tablet?? Δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου....Εσεις που το πηρατε τι λετε??Η χρηση ειναι για internet βασικα κ κανενα video (σειρες.οχι ταινιες) Απο αυτονομια τι λεει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rivers15 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 κοιτα για τα 399 ευρω το θεωρω μια καλη αγορα.πολυ μικρο το κουβαλας ευκολα.τωρα η αναλυση οθονης ειναι ενα θεμα αλλα ενα παιδι εχει δωσει τη λυση για καλυτερη αναλυση.το wifi του πολυ καλο και γενικα αντεχει τα windows 7.το μονο που με εχει προβληματισει ειναι η ποιοτητα των ηχειων οπως γραφω παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el_el Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Παιδια υπαρχει στα media κ στο plaisio σε αυτη τη τιμη διοτι δε το βρηκα ,ειναι εξακριβωμενο ? εγω το πηρα απο πλαισιο βουλιαγμενης στην αργυρουπολη και το ειχα δει και στο media στο φαληρο επισης στα 399. οι μεντεσεδες ειναι χαλαροι προφανως απο κατασκευης, ο ηχος τσιριζει και η καρτα γραφικων δεν ειναι και οτι καλυτερο, ασυγχρονισμος φωνης εικονας στα avi και slowdown, κριμα, απο την αλλη ειναι υπερφορητο , sto browsing ας ειναι καλα το Ctrl+ που μεγενθυνει, θα δοκιμασω και το gps, καπου διαβασα οτι δουλευει εφοσον εχεις τη καρτα σιμ μεσα στο μοντεμ. Ματροσκα δε τολμησα να βαλω να παιξει, σιγουρα θα βαλω πανω το στικακι για τηλεοραση. Κριμα για τη καρτα γραφικων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rivers15 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 o el_el εδωσε πιο ειδικη απαντηση σε αυτο που ρωτησες.τεσπα ευχαριστω γιατι ειχα φοβηθει οτι ειχαν θεμα μονο τα δικα μου ηχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el_el Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 για μενα η μονη λυση για αξιοπρεπη ηχο ειναι το προσθετο ''μονομπλοκ'' ηχειακι κοστους 10-15 ευρω που χρησιμοποιω για το ipod. Δοκιμασα και το κολπο με το boost loudness απο τις ρυθμισεις του ηχου, αλλα απλα τσιριζει περισσοτερο. Πιο πολυ απ ολα με χαλαει το οτι δε παιζει με ομαλη ροη avi, τα αλλα ψιλοδιωρθονονται, η καρτα γραφικων ομως....? Απο την αλλη επειδη λοξοκοιταγα και το 9αρι το archos και αυτο την ιδια καρτα γραφικων φοραει αν δεν απατωμαι και εχει και 120 ευρω παραπανω ki ας εχει hdmi προτιμησα το sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 εγω το πηρα απο πλαισιο βουλιαγμενης στην αργυρουπολη και το ειχα δει και στο media στο φαληρο επισης στα 399. οι μεντεσεδες ειναι χαλαροι προφανως απο κατασκευης, ο ηχος τσιριζει και η καρτα γραφικων δεν ειναι και οτι καλυτερο, ασυγχρονισμος φωνης εικονας στα avi και slowdown, κριμα, απο την αλλη ειναι υπερφορητο , sto browsing ας ειναι καλα το Ctrl+ που μεγενθυνει, θα δοκιμασω και το gps, καπου διαβασα οτι δουλευει εφοσον εχεις τη καρτα σιμ μεσα στο μοντεμ. Ματροσκα δε τολμησα να βαλω να παιξει, σιγουρα θα βαλω πανω το στικακι για τηλεοραση. Κριμα για τη καρτα γραφικων παμε γι αλλα δηλαδη...καταλαβα...Ευχαριστω για τις γνωμες σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 παμε γι αλλα δηλαδη...καταλαβα...Ευχαριστω για τις γνωμες σας Μπα, τα σοβαρα tablet-umpc των επομενων μηνων θα κανουν αρκετα παραπανω απο τα 400 που ζητα το σονυ. Αξιζει η αγορα του σαφως σε αυτη την τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtheod Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Κωτσοβολοσ και Electroworld σε Μαυρο στα 399 € (απο 914,99 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!):-D http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10034331&cmicc http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10034131&cmic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μπα, τα σοβαρα tablet-umpc των επομενων μηνων θα κανουν αρκετα παραπανω απο τα 400 που ζητα το σονυ. Αξιζει η αγορα του σαφως σε αυτη την τιμη... σαφως και αξιζει ΑΛΛΑ για καποιον που το χρειαζεται και δεν εχει θεμα με το μεγεθος της οθονης και του πληκτρολογιου. σε αυτα τα λεφτα ειναι μακραν το καλυτερο νετμπουκ και τα υπολοιπα θεματα λυνονται με drivers. εχω δει το μηχανακι να σηκωνει 1080p video με 35 % cpu utilization Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 ψάχνω έναν καλό λόγο για να το πάρω... προτάσεις δεκτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 @alexzzz χωράει στη τσέπη.. αν δε το χρειάζεσαι πραγματικά, είναι πεταμένα λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 λέω στον εαυτό μου ότι ακόμα και το ipad θα μου είναι πιο χρήσιμο από αυτό ρε γμτ... εκεί έφτασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el_el Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 σαφως και αξιζει ΑΛΛΑ για καποιον που το χρειαζεται και δεν εχει θεμα με το μεγεθος της οθονης και του πληκτρολογιου. σε αυτα τα λεφτα ειναι μακραν το καλυτερο νετμπουκ και τα υπολοιπα θεματα λυνονται με drivers. εχω δει το μηχανακι να σηκωνει 1080p video με 35 % cpu utilization που θα μπορουσαμε να βρουμε τους drivers που λες για να σηκωνει 1080p video? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nukat Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εγκαταστήστε το k-lite και ενεργοποιήστε την επιλογή DXVA στο Media Player Classic (υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στον installer). Η GMA950 υποστηρίζει επιτάχυνση βίντεο, οπότε 720p mkv h264 παίζει μία χαρά, έστω και οριακά. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε τον coreavc decoder (δεν είναι freewarew), με τον οποίο το μηχανάνι πάει βολίδα. Εγώ πάντως το τελευταίο επισόδειο του lost στο p το είδα σε 720p και το καταφχαριστήθηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.