Jofapc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 πριν καμια ωρα διαθεσιμα καμια 70αρια κοματια---κριση παιδια κριση!!! εγω παντως το αγορασα και θα το ψαξω για αναβαθμιση σε ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akate-makate Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 παιδια,απο σημερα ξεκινησανε γενικα οι προσφορες του νεου καταλογου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jofapc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 παιδια,απο σημερα ξεκινησανε γενικα οι προσφορες του νεου καταλογου? ναι σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
www_simos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Πολύ χαίρομαι... Βλέπετε, η SONY είχε σηκώσει ψηλά τον αμανέ και νόμιζε πως θα το πουλούσε άνετα με αρχικές τιμές άνω των χιλίων ευρώ, με πρόσχημα το ενδιαφέρον σχήμα και ολίγη design-ιά, αλλά κυρίως βασιζόμενη στο όνομά της. Ημαρτον, 1000+ ευρώ για ένα λίγο διαφορετικό netbook!!! :shock: Ευτυχώς η αγορά το έστειλε άπατο και η κατρακύλα προς την περιοχή τιμών των υπολοίπων netbook είναι πια γεγονός, και το χαίρομαι πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Πολύ χαίρομαι... Βλέπετε, η SONY είχε σηκώσει ψηλά τον αμανέ και νόμιζε πως θα το πουλούσε άνετα με αρχικές τιμές άνω των χιλίων ευρώ, με πρόσχημα το ενδιαφέρον σχήμα και ολίγη design-ιά, αλλά κυρίως βασιζόμενη στο όνομά της. Ημαρτον, 1000+ ευρώ για ένα λίγο διαφορετικό netbook!!! :shock: Ευτυχώς η αγορά το έστειλε άπατο και η κατρακύλα προς την περιοχή τιμών των υπολοίπων netbook είναι πια γεγονός, και το χαίρομαι πάρα πολύ. Τον εχει σηκωσει ψηλα τον αμανε χρονια τωρα σε ολα τα καταναλωτικα της προϊοντα, αλλα οχι, δεν κανει την επανασταση με το P31. Η συγκεκριμενη τιμη ειναι μονο για αυτη την παρτιδα (η οποια τεινει να εξαντληθει την ιδια κιολας μερα - και μιλαμε για εκατονταδες κομματια) και φυσικα αυτη η τιμη δεν θα ξαναπαιξει (ουτε καν στο τελος ζωης του προϊοντος). Πηρα κι εγω ενα μαυρο και η κυριοτερη φοβια μου αναφορικα με τη δυσχρηστη υψηλη αναλυση (και τη συνακολουθη αδυναμια αναγνωσης) αντιμετωπιζεται αρκουντως αποτελεσματικα με τη δυνατοτητα zoom on the fly (που λειτουργει εξαιρετικα καλα). Κατα τα αλλα ακριβως για αυτη την αναλυση που κανει χαρμα οφθαλμων το οπτικο αποτελεσμα το πηρα. Καλα τα δεκαδες netbook της αγορας (εχω και το εξαιρετικο hp 2140), αλλα οι κλασικες αναλυσεις δε λενε κατι ιδιαιτερο. Αισθανομαι οτι το γκατζετακι αυτο (γιατι περι τετοιου προκειται) αξιζει αυτα τα χρηματα (οχι, τα 900 δε θα τα εδινα)... Με μια καρτουλα f2go για 3g connection παντου, προκειται για πολυ καλη υλοποιηση. Ελπιζω να μη το μετανιωσω και σε βαθος χρονου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Πολύ χαίρομαι... Βλέπετε, η SONY είχε σηκώσει ψηλά τον αμανέ και νόμιζε πως θα το πουλούσε άνετα με αρχικές τιμές άνω των χιλίων ευρώ, με πρόσχημα το ενδιαφέρον σχήμα και ολίγη design-ιά, αλλά κυρίως βασιζόμενη στο όνομά της. Ημαρτον, 1000+ ευρώ για ένα λίγο διαφορετικό netbook!!! :shock: Ευτυχώς η αγορά το έστειλε άπατο και η κατρακύλα προς την περιοχή τιμών των υπολοίπων netbook είναι πια γεγονός, και το χαίρομαι πάρα πολύ. ενταξει χαλαρωσε δεν ηρθε το τελος των fix υψηλων τιμων στο Ελλαδισταν, το προιον ειναι τιμη κραχτης ενος νεου καταστηματος και τιποτα παραπανω οπουδηποτε αλλου εχει απο 700 και πανω. http://www.skroutz.gr/s/93305/Sony-Vaio-VGN-P31ZK-Q-R.html και οι περισσοτεροι καρτελαδες στα 900+ http://www.sony.gr/product/vn-p-series/vgn-p31zk-q το συγκεκριμενο κοστιζει λογω 1. Made in Japan 2. ποιοτητα κατασκευης 3. μεγεθος βαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
www_simos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Καλα τα δεκαδες netbook της αγορας (εχω και το εξαιρετικο hp 2140), αλλα οι κλασικες αναλυσεις δε λενε κατι ιδιαιτερο.. Συμφωνώ απόλυτα, γιαυτό είμαι υπερ των netbook με 11.1" οθόνες (1366χ768) όπου μπορείς πραγματικά να κάνεις την δουλειά σου μια χαρά και με κόστος της τάξεως 300-350 ευρώ. ---------- Προσθήκη στις 20:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:43 ---------- ενταξει χαλαρωσε δεν ηρθε το τελος των fix υψηλων τιμων στο Ελλαδισταν, το προιον ειναι τιμη κραχτης ενος νεου καταστηματος και τιποτα παραπανω οπουδηποτε αλλου εχει απο 700 και πανω. http://www.skroutz.gr/s/93305/Sony-Vaio-VGN-P31ZK-Q-R.html και οι περισσοτεροι καρτελαδες στα 900+ http://www.sony.gr/product/vn-p-series/vgn-p31zk-q το συγκεκριμενο κοστιζει λογω 1. Made in Japan 2. ποιοτητα κατασκευης 3. μεγεθος βαρος Δεν διαφωνώ.. Ομως περίμενε και θα το δεις να πλησιάζει την γκάμα τιμών των υπολοίπων (~400-450 ευρώ) και εννοώ χωρίς να είναι μέρος κάποιας προσφοράς... Οσο για τα χαρακτηριστικά του, έχουν βαρύτητα διαφορετική για τον καθένα μας. Θα δείξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα, γιαυτό είμαι υπερ των netbook με 11.1" οθόνες (1366χ768) όπου μπορείς πραγματικά να κάνεις την δουλειά σου μια χαρά και με κόστος της τάξεως 300-350 ευρώ. Το κακο ειναι πως τετοιες υλοποιησεις ειναι ελαχιστες και σπανια καλες, αν και για να πω την αληθεια κατα την προσωπικη μου αποψη το ιδανικο μεγεθος οθονης για ενα λαπτοπ και για να πεις οτι κανεις αξιοπρεπως 2 εργασιες παραπανω απο ενα απλο σερφαρισμα στο διαδικτυο, ειναι οι 13,3 ιντσες. Γιατι εκει πλεον δεν κανεις συμβιβασμους και στο πληκτρολογιο, ενω κρατας το φορητο και σε ανεκτα επιπεδα... φορητοτητας. ---------- Προσθήκη στις 20:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:49 ---------- Δεν διαφωνώ.. Ομως περίμενε και θα το δεις να πλησιάζει την γκάμα τιμών των υπολοίπων (~400-450 ευρώ) και εννοώ χωρίς να είναι μέρος κάποιας προσφοράς... Οσο για τα χαρακτηριστικά του, έχουν βαρύτητα διαφορετική για τον καθένα μας. Θα δείξει... Δυσκολο να παιξει εστω και μελλοντικα σε αυτο το price range. Κι ο λογος ειναι, οπως πολυ ευστοχα εχει γραφει και παραπανω, πως προκειται για premium umpc - για σχετικα πιο προσιτες υλοποιησεις που να κινουνται στο ευρος τιμων των 400-450 ευρω η sony παραπεμπει στη w series... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα, γιαυτό είμαι υπερ των netbook με 11.1" οθόνες (1366χ768) όπου μπορείς πραγματικά να κάνεις την δουλειά σου μια χαρά και με κόστος της τάξεως 300-350 ευρώ. ---------- Προσθήκη στις 20:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:43 ---------- Δεν διαφωνώ.. Ομως περίμενε και θα το δεις να πλησιάζει την γκάμα τιμών των υπολοίπων (~400-450 ευρώ) και εννοώ χωρίς να είναι μέρος κάποιας προσφοράς... Οσο για τα χαρακτηριστικά του, έχουν βαρύτητα διαφορετική για τον καθένα μας. Θα δείξει... δεν το βλεπω και να το γιατι http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=Sony+Vaio+VGN-P ακομα τα παλια μοντελα με vista και με χειροτερα χαρακτηριστικα εχουν απο 700 και πανω. μπορει καποιος που το πηρε να γραψει δυο λογια για το πως ειναι αν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο και ελληνικα φυλλαδια στην συσκευασια. επισης αν εμειναν κομματια και για αυριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 δεν το βλεπω και να το γιατι http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=Sony+Vaio+VGN-P ακομα τα παλια μοντελα με vista και με χειροτερα χαρακτηριστικα εχουν απο 700 και πανω. μπορει καποιος που το πηρε να γραψει δυο λογια για το πως ειναι αν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο και ελληνικα φυλλαδια στην συσκευασια. επισης αν εμειναν κομματια και για αυριο; Εγω θα επιμεινω πως για πολλους θα φανει αχρηστο. Πρεπει να θεωρηθει σαν ενα ομορφο gadget, ιδανικο για αυτους που θελουν να κουβαλανε παντου εναν υπολογιστη, να ειναι συμβιβασμενοι με την ιδεα πως δεν προκειται να κατσουν να γραψουν ενα ολοκληρο thesis σε αυτο. Η οθονη και το οπτικο αποτελεσμα ειναι κορυφαια, τα πληκτρα οσο στριμωγμενα κι αν ειναι μου επετρεψαν να γραψω εστω και με λαθη με touch typing, ενω η αναδραση τους ειναι πολυ καλη. Ναι εχουν ελληνικα τυπωμενα και καποια φυλλαδια σε διαφορες γλωσσες (warranty issues, συντομους οδηγους κλπ, για πληρες εγχειριδιο μονο στο διαδικτυο) και ειναι κανονικα απο την ελληνικη αντιπροσωπεια. Κομματια υπηρχαν καπου στα 50 στις 6 το απογευμα, αλλα εφευγαν με πραγματικα ταχυτατους ρυθμους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Είναι τρελό το μηχάνημα! Στα €400 είναι σούπερ! Αρκεί να έχεις όραση 20/20, διαφορετικά άστα να πάνε... Εγώ το μπούταρα κατευθείαν, θα περιμένω να αδειάσει η μπαταρία και μετά θα το φορτίσω. Κάνω καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jofapc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Είναι τρελό το μηχάνημα!Στα €400 είναι σούπερ! Αρκεί να έχεις όραση 20/20, διαφορετικά άστα να πάνε... Εγώ το μπούταρα κατευθείαν, θα περιμένω να αδειάσει η μπαταρία και μετά θα το φορτίσω. Κάνω καλά; και εγω το ιδιο εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Είναι τρελό το μηχάνημα!Στα €400 είναι σούπερ! Αρκεί να έχεις όραση 20/20, διαφορετικά άστα να πάνε... Εγώ το μπούταρα κατευθείαν, θα περιμένω να αδειάσει η μπαταρία και μετά θα το φορτίσω. Κάνω καλά; Δεν εχει ιδιαιτερη σημασια, αλλα καλα εκανες (το προβλημα θα ηταν αν δεν ειχε επαρκη ποσοτητα μπαταριας για να κανει τη διαδικασια του αρχικου installation και σε "κρεμαγε" στη μεση - αλλα ολα οκ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParisFazer600cc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Παίδες το εργαλείο απλά τα σπάει το πήρα.Μια ερώτηση ξεκάρφωτη επειδή δεν τα πολυ ξέρω τα κόλπα μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορούμε να κρατήσουμε ένα back up τα Windows 7 που είχε μέσα και τα υπόλυπα προγράμματα που έχει μέσα?Και το πως μπαίνουμε στο bios?Ξέρετε μετά από κάποιο format να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα.Σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el_el Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 κατω δεξια διπλα απο την ενδειξη της μπαταριας εχει ενα σημαιακι αν πατησεις εκει σου δειχνει μηνυμα οτι πρεπει να κανεις backup . Ακολουθεις τις οδηγιες και εχεις το recovery ετοιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.