Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio P31ZK @ Saturn - €399

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να παίζει παραεισαγωγή για αυτό και η χαμηλή τιμή; Αλλιώς μιλάμε για σχεδόν 50% κάτω αν δεν κάνω λάθος !!!

Δημοσ.

παιζει αυριο ναι `για μενα το μονο αρνητικο στο συγκεκριμενο ειναι οτι εχει ατα σκληρο δισκο και στις 4200 στροφες---εαν ηταν sata θα ηταν οτι καλυτερο με εναν intel ssd!!!

Δημοσ.

μια η αλλη, με τετοια αναλυση σε τετοια οθονη, απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο, οποτε αλλη μια μικρη θυσια για την φορητοτητα την κανεις...

Δημοσ.
μια η αλλη, με τετοια αναλυση σε τετοια οθονη, απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο, οποτε αλλη μια μικρη θυσια για την φορητοτητα την κανεις...

για εξηγησε το λιγο αυτο με την αναλυση??? για σερφαρισμα κανει λες??? οσο για τον δισκο μου φαινεται απιστευτο λαπτοπ 2010 με ide δισκο!!!!

Δημοσ.

καλο θα ηταν να δεις κανενα απο κοντα πρωτα φιλε μου... ειναι αρκετα μεγαλη η αναλυση για 8αρα οθονη, κ ενα απο τα μειον του, αλλα οπως ειπα κ παραπανω, το μεγαλο του συν ειναι η φορητοτητα, κ εκει ακριβως πονταρει...

οποτε χαλαλι κ ο αργος δισκος (μια η αλλη, με τετοια οθονη, ποσο απαιτητικες εφαρμογες μπορει να εκτελεις?)

ψαξε κ κανα video στο youtube, για να παρεις μια ιδεα παντως

---------- Προσθήκη στις 00:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:21 ----------

Υπάρχει περίπτωση να παίζει παραεισαγωγή για αυτό και η χαμηλή τιμή; Αλλιώς μιλάμε για σχεδόν 50% κάτω αν δεν κάνω λάθος !!!

σε περιπτωση παραεισαγωγης, ποιος δινει την εγγυηση δλδ??

Δημοσ.

απο τοτε το ειχα ερωτευτει κ εγω...

κ ελεγα να το παρω μολις απολυθω, αλλα με αυτη την τιμη, αν το προλαβω αυριο, σκοτωνω το toshiba nb200 χωρις τυψεις καν!

Δημοσ.

εμένα γιατι μου φαίνεται οτι δεν αξίζει τα χρήματα του...; Δεν εχω δει τιμές απο τον τσιγκούνη μιας και δεν ενδιαφέρομαι αλλα σαν χαρ/κα δεν λεει και πολλά...

Δημοσ.

850-900€ παιζει...

Κ ειναι umpc, οχι netbook, εξ ου κ το premium στην τιμη. Αλλα στα 400€ με wwan κ μια καρτα f2go για ιντερνετ, ειναι οτι πρεπει...

Δημοσ.

ειναι τελειο οπτικα και σαν ιδεα, αλλα στην πραξη ειναι εντελως δυσχρηστο.

γενικα σε πωλησεις πρεπει να πατωσε, ειχε και εξωφρενικη τιμη

Δημοσ.

όντως είναι καλή προσφορά και από ποιότητα κατασκευής σκίζει αλλά δεν είναι και τόσο βολικό έτσι όπως είναι μακρόστενη η οθόνη, ή ίσως είναι και θέμα συνήθειας.. πάντως η τιμή είναι σούπερ!

Δημοσ.

Εγω παιδιά το χτυπήσω ένα σε κόκκινο, μιας και η γυναίκα έχει καβατζώσει το netbook. Αυτό θα το κάνω άκρως προσωπικό εργαλείο..

- Ελπίζω μόνο να μην της αρέσει αυτό και μου το πάρει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...