stelrp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο μηχανάκια : Mio Moov S505 PNA (4.7", Χάρτης Ελλάδας, Spirit) http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/Mio-Moov-Spirit-S505-PNA-Map.htm και, Mio Moov M400 PNA (4.3'', Χάρτης Ελλάδας Mio Map 09) http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/Mio-Moov-M400-PNA-4-3inches-Map-Greece-Mio-Map-09-2-07-39-01-018.htm Ο λόγος που στρέφομαι αποκλειστικά σε ΜΙΟ είναι ότι έχω ένα C3 με αθερμικό παρμπρίζ που εμποδίζει το σήμα GPS να φτάσει στη συσκευή. Έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ (και το Ultrex...) - Navigon, MLS, τα οποία έχουν δέκτη Sirf III και αργούν απελπιστικά να βρουν αξιόπιστο σήμα, και όταν το βρούν δυσκολεύονται πολύ να το διατηρήσουν (στις στροφές γνότανε πανυγύρι). μέχρι που δοκίμασα τυχαία ενα Mio (τα mio έχουν instant FIX δέκτη) και έπαιζε αρκετά καλύτερα. Tι γνώμη έχετε για τα Mio γενικά, και ειδικότερα για τα δύο που προαναφέρω ? Τι διαφορά παίζει ανάμεσα στα δύο μοντέλα και πιο να προτιμήσω ? Έχετε κάποια άλλη πρόταση ? ή κάποια σχετική εμπειρία σχετικά με το πρόβλημα παρμπρίζ των γαλλικών αυτοκινήτων (να πω την αλήθεια θα προτιμούσα ένα GPS turbo-X ή ένα MLS, αν και έχουν βαρύτερο λειτουργικό με δυνατότερο επεξεργαστή βέβαια).... ---------- Προσθήκη στις 20:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:59 ---------- Τα turbo-X από ότι βλέπω στο site έχουν φοβερά αξεσουάρ, 3 χρόνια δωρεάν αναβάθμιση (χάρτες Ελλάδας-Ευρώπης), Δεν κάνω διαφήμιση, έχει κανείς εμπειρία από turbo-x σε citroen C3 ?
tmaestros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 η δικη μ γνωμη φιλε μ ειναι να μην παρεις mio map, θα μπλεξεις.....!!πηρα κ εγω και το μετανιωσα....μου εβγαζε οτι νανε διαδρομες......καλυτερα παρε ενα gps me destinator......!!οσο για το σημα δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα....βεβαια εγω δεν εχω c3...αλα πιστευω πως ολα θα ειναι οκ!!
stelrp Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Το destinator το δοκίμασα όως έχω ήδη πει και δεν βρίσκει σήμα μέσα στο C3. Eixa p;arei to talk'n'drive με 229 ευρώ...
denthnpalevw Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 παρε mio σπανε ευκολα και βαζεις οποιο προγραμμα θελεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Η λυση για γαλικα αμαξια ειναι εξωτερικη κεραια.Ξερω απο το 206cc της κορης μου πιο παλια.Δεν υπαρχουν ομως πολλες συσκευες που παιρνουν εξωτερικη κεραια.Κοιτα στην http://www.elasyn.gr για Tibo με προγραμμα destinator ή ginius driver.
pass02 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Η λυση για γαλικα αμαξια ειναι εξωτερικη κεραια +1 επίσης κανε και το εξής κολπάκι μήπως σε βολέψει, βάλε το gps σε λειτουργία έξω απο το αμάξι σου και μολις δώσει σήμα βάλε το στην θέση του. εμένα σε c-4 με βόλεψε...
stelrp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 τελικά ρίσκαρα και πήρα turbo-x βρίσκει σήμα μέσα στο αμάξι σε 30sec το πολύ, είναι τέλειο και δεν μπερδέυεται εύκολα , που σημαίνει ότι έχει συνεχή ροή σήματος. Ευτυχώς απέφυγα τηνεξωτερική κεραία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Τυχερος σταθηκες...Με ποιο προγραμμα το πηρες ?
stelrp Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Το πήρα 169 ευρώ σε 4 άτοκες δόσεις, με ευρωπαικούς χάρτες + Ελλάδα. Είναι ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ.! Έβαλα διαδρομή από το σπίτι μου ως την Λονδίνο σε συγκεκριμένο δρόμο που έμενα και υπολόγισε σε ένα λεπτό διαδρομή από 15 ευρωπαικά κράτη (γιουκοσλαβία....αυστρία κλπ). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Οι χάρτες είναι καλοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.