Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εχω ενα 500αρη τετοιο και για κατι μερες εχει περασει τα 2 χρονια. Στο site του Πλαισιου που τον εχω αγορασει βλεπω οτι εχουν 2 ετη εγγυηση αλλα με επιφυλαξη εχω την εντυπωση οτι οταν τον πηρα ειχε 3 χρονια . Θυμαται καποιος τι ισχυε ? Ευχαριστω.
d3m0n Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μήπως λέει στην απόδειξη; Αλλιώς αν πάρεις τηλέφωνο και με κάποιο όνομα-αν έγινε σε όνομα η αγορά- ή με τον κωδικό του προιόντος θα σου πουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω.Δεν γραφει κατι στην αποδειξη. Και κατι αλλο που μολις προσεξα.... Κοβω σχεδον παντα ονομαστικες αποδειξεις με τον κωδικο πελατη που εχω. Η αποδειξη που εχω στα χερια μου ειναι κομμενη σε αλλο ονομα σε πελατη Θεσ/νικης που εχει παρα ενα ψηφιο ιδιο κωδικο πελατη με τον δικο μου !!!!! Ή τον ειπα λαθος ή το εκοψαν λαθος το χαρτι και δεν το προσεξα....Τον δισκο θυμαμαι πολυ καλα τον ειχα παρει εγω απο καταστημα Μεταμορφωσης...Λετε να μου κανουν προβλημα αν εχει ακομα εγγυηση ?
d3m0n Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Πάρε ένα τηλέφωνο και πες, "Γειά σας, έχω έναν σκληρό και θέλω να μάθω πόσα χρόνια εγγύηση είχε όταν τον πήρα, έχω την απόδειξη, μόνο πείτε μου τι στοιχεία χρειάζεστε για να σας τα πω." Λογικά θα σε εξυπηρετήσουν, και θα μάθεις πόση εγγύηση έχεις. Όσο για το λάθος όνομα, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, άλλωστε δεν ζητάνε ούτε ταυτότητες ούτε τίποτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Πάρε ένα τηλέφωνο και πες, "Γειά σας, έχω έναν σκληρό και θέλω να μάθω πόσα χρόνια εγγύηση είχε όταν τον πήρα, έχω την απόδειξη, μόνο πείτε μου τι στοιχεία χρειάζεστε για να σας τα πω." Λογικά θα σε εξυπηρετήσουν, και θα μάθεις πόση εγγύηση έχεις. Όσο για το λάθος όνομα, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, άλλωστε δεν ζητάνε ούτε ταυτότητες ούτε τίποτα. Ευχαριστω φιλε μου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Παντως αν εχει 2 χρονια (καθολου σπανιο για εξωτερικο), και εχουν περασει εστω και για 1 ημερα, τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Παντως αν εχει 2 χρονια (καθολου σπανιο για εξωτερικο), και εχουν περασει εστω και για 1 ημερα, τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι... 19 μερες εχουν περασει...:cry: Δεν μπορεσα να δω τι λεει ο κατασκευαστης στο site της lacie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.