default Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το θεμα ειναι οτι μερικες φορες απο μια κουβεντα αναβουν τα αιματα ανταπαντανε και οι 2 πλευρες και η συζητηση παει περιπατο. Εκεινο που θελώ να πω ειναι οτι μπορεις εσυ (και ο καθενας) να γραψει τις τεκμηριομενες αποψεις του και θα ηθελα να πιστευω οτι τα μελη εχουν λογικη μπορουν να κρινουν και να αποφασησουν ποιος μιλαει με επιχειρηματα και ποιος οχι. Αν δεν ισχυει αυτο τοτε σιγουρα ουτε εσυ ουτε κι εγω ειμαστε στο σωστο μερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winlink Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Στις (φθηνώτερες) τιμές των plasma ας υπολογίσουμε και την αντικατάσταση του προβολέα τους... Ποιού προβολέα παλικάρι μου? Καμμία σχέση η τεχνολογία πλάσμα με τις παλιές οπίσθιου φωτισμού τηλεοράσεις (μα καλά, που τις θυμήθηκες?), αλλά το μειονέκτημα της υψηλής κατανάλωσης που κάποιος επισήμανε πιο πάνω υπάρχει. Κων/νος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aloenanick Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το διελευκάναμε αυτό,μου υπόδειξαν πολλοί το λάθος μου,το οποίο και αναγνώρισα... Εμένα plasma μου την ανέφεραν πάντως,δεν ξέρω απ' αυτά γιατί δεν έχω τέτοια τηλεόραση. Τέλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 @aloenanick φοβαμαι πως εσυ απλα μπηκες στα διασταυρομενα πυρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aloenanick Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 H εμπάθεια μ' ενοχλεί φίλε μου,δεν μ' απασχολεί να με διορθώνουν (αντίθετα,με φτιάχνει),γιατί δεν θα έριχνα την άποψή μου στο τραπέζι αλλοιώς... Και μ' αυτό το nick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rip Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Το νετμπουκ fujitsu αξίζει σαν προσφορά λέτε; Δεν είδα να αναφέρει και τι μπαταρία έχει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Κύριοι, αφήστε κατά μέρος τις αψιμαχίες, τόσο σε αυτό όσο και στα υπόλοιπα topics της παρούσας ενότητας. Η υπομονή της Διαχείρισης εξαντλείται και αν συνεχιστεί η κατάσταση, θα αρχίσει το μοίρασμα δυσανάλογα αυστηρών ποινών προς παραδειγματισμό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.