aloenanick Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 >http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-100319.html Άρτι αφιχθέν στο mail μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 μετρια πραματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Με μέγεθος οθόνης 42" ανάλυση 1,024 x 768 μπορείτε να απολάυσετε τέλεια εικόνα με απίστευτα και ρεαλιστικά χρώματα και DVB-T/MPEG-2. Xoxoxoxo για δωρακι σε παππουδες μια χαρα ειναι στα 389€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarisS2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 τσεκαρα τις τηλεορασεις στο skroutz και ειναι καλες οι τιμες. Ποια νομιζεται οτι αξιζει; να προτιμησω την plasma απο lcd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Έχει κανείς άποψη για το πολυμηχάνημα ή ξέρει καμιά άλλη αντίστοιχη προσφορά; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stigmes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 τσεκαρα τις τηλεορασεις στο skroutz και ειναι καλες οι τιμες. Ποια νομιζεται οτι αξιζει; να προτιμησω την plasma απο lcd? αν δεν κάνω λάθος οι πλάσμα καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τις lcd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εγω ενδιαφερομαι για το UPS, αλλα δεν ξερω σε ποσα VA να παρω. Το τροφοδοτικο ειναι 650W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aloenanick Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Στις (φθηνώτερες) τιμές των plasma ας υπολογίσουμε και την αντικατάσταση του προβολέα τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Στις (φθηνώτερες) τιμές των plasma ας υπολογίσουμε και την αντικατάσταση του προβολέα τους... Οταν λες στις plasma αντικατασταση του προβολέα τους, τι θέλεις να πεις? Γιατι τοσα χρονια στα ηλεκτρονικα δεν το εχω ξανακουσει αυτο. Μην πετάμε οτι ναναι χωρις να ξερουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarisS2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Στις (φθηνώτερες) τιμές των plasma ας υπολογίσουμε και την αντικατάσταση του προβολέα τους... και το κοστος ποσο ειναι περιπου και καθε ποτε χρειαζεται να αλλαχτει? Από αυτες που εχει σε προσφορα, ποια ειναι η καλυτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zealavor Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Έχει κανείς άποψη για το πολυμηχάνημα ή ξέρει καμιά άλλη αντίστοιχη προσφορά; Ευχαριστώ Είναι αρκετά καλό αλλά επειδή έχει 2 μελάνια (εγχρωμο-ασρόμαυρο) πάει καπως ακριβά το κόστος λειτουργίας σε σχέση με κάποιον ακριβότερο. Εγώ έχω τον MP540 με 5 μελάνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (μόνο μειονέκτημα δε βγάζει μπρος-πίσω - υπολόγιζε όμως γύρω στα 100ευρώ). Επιπλέον όλα τα συγκριτικά που έχω διαβάσει το βγάζουν πολύ καλό για τα λεφτά του. Συμπερασματικά, αν θες ένα φτηνό εκτυπωτή να βρίσκεται και τυπώνεις 4-5 σελίδες τη βδομάδα, ή αν χρησιμοποιείς περισσότερο το scanner, από το να πάρεις κανένα φτηνό Lexmark/Epson, πάρε αυζητητί αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Σ' ευχαριστώ πολύ, βασικά είναι για μια φίλη και είχα το νου μου για προσφορά, hp δεν αγοράζω, ο επσον έχει ακριβά μελάνια, οπότε καλό φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εγω ενδιαφερομαι για το UPS, αλλα δεν ξερω σε ποσα VA να παρω.Το τροφοδοτικο ειναι 650W http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3151414 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasbbl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 τσεκαρα τις τηλεορασεις στο skroutz και ειναι καλες οι τιμες. Ποια νομιζεται οτι αξιζει; να προτιμησω την plasma απο lcd? Πλακα κανεις ρε φιλε?εδω στο σατουρν γινεται χαμος με τις προσφορες ,εχει 42αρα φουλ hd κοντα στα 400 και κατι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3151414 Ωχ, τοσο πολυ παει το μαλλι? Τα 80ευρω της προσφορας πολλα μου φανηκαν! Μαλλον θα μεινω οπως ειμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.