Προς το περιεχόμενο

e-shop:3/4

aloenanick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Με μέγεθος οθόνης 42" ανάλυση 1,024 x 768 μπορείτε να απολάυσετε τέλεια εικόνα με απίστευτα και ρεαλιστικά χρώματα και DVB-T/MPEG-2.

Xoxoxoxo για δωρακι σε παππουδες μια χαρα ειναι στα 389€

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τσεκαρα τις τηλεορασεις στο skroutz και ειναι καλες οι τιμες. Ποια νομιζεται οτι αξιζει; να προτιμησω την plasma απο lcd?

αν δεν κάνω λάθος οι πλάσμα καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τις lcd

Στις (φθηνώτερες) τιμές των plasma ας υπολογίσουμε και την αντικατάσταση του προβολέα τους...

Οταν λες στις plasma αντικατασταση του προβολέα τους, τι θέλεις να πεις?

Γιατι τοσα χρονια στα ηλεκτρονικα δεν το εχω ξανακουσει αυτο.

Μην πετάμε οτι ναναι χωρις να ξερουμε

Στις (φθηνώτερες) τιμές των plasma ας υπολογίσουμε και την αντικατάσταση του προβολέα τους...

και το κοστος ποσο ειναι περιπου και καθε ποτε χρειαζεται να αλλαχτει?

Από αυτες που εχει σε προσφορα, ποια ειναι η καλυτερη;

Έχει κανείς άποψη για το πολυμηχάνημα ή ξέρει καμιά άλλη αντίστοιχη προσφορά;

Ευχαριστώ

Είναι αρκετά καλό αλλά επειδή έχει 2 μελάνια (εγχρωμο-ασρόμαυρο) πάει καπως ακριβά το κόστος λειτουργίας σε σχέση με κάποιον ακριβότερο.

Εγώ έχω τον MP540 με 5 μελάνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (μόνο μειονέκτημα δε βγάζει μπρος-πίσω - υπολόγιζε όμως γύρω στα 100ευρώ). Επιπλέον όλα τα συγκριτικά που έχω διαβάσει το βγάζουν πολύ καλό για τα λεφτά του.

Συμπερασματικά, αν θες ένα φτηνό εκτυπωτή να βρίσκεται και τυπώνεις 4-5 σελίδες τη βδομάδα, ή αν χρησιμοποιείς περισσότερο το scanner, από το να πάρεις κανένα φτηνό Lexmark/Epson, πάρε αυζητητί αυτόν.

Σ' ευχαριστώ πολύ, βασικά είναι για μια φίλη και είχα το νου μου για προσφορά, hp δεν αγοράζω, ο επσον έχει ακριβά μελάνια, οπότε καλό φαίνεται...:-)

τσεκαρα τις τηλεορασεις στο skroutz και ειναι καλες οι τιμες. Ποια νομιζεται οτι αξιζει; να προτιμησω την plasma απο lcd?

Πλακα κανεις ρε φιλε?εδω στο σατουρν γινεται χαμος με τις προσφορες ,εχει 42αρα φουλ hd κοντα στα 400 και κατι!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...