Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρίχνοντας μια ματιά εδώ, θα έλεγα πως είναι στην ίδια κατηγορία με τον AP3S της Cisa και ίσως και λίγο καλύτερος.

Γενικά φαίνεται να είναι καλός κύλινδρος.

Δημοσ.

τεταρτη λογικα θα παραλαβω εναν κυλινδρο. την ατσαλινη εκδοση. 

εχω την εντυπωση οτι μοιαζει με agb 9000 αλλα θα δειξει το τρυπημα :D

• Like 1
Δημοσ.

Πέρασε ο κλειδαράς που είχα ρωτήσει να κάνει μια επιτόπια εκτίμηση, για την κεντρική μεταλλική πόρτα λέει μόνο αλλαγή του κυλίνδρου με έναν break-secure γιατί δεν μπαίνει defender ή κάτι άλλο. Για αλλαγή αυτής της πόρτας με κάποια καινούργια αλουμινένια είπε ότι δεν έχει νόημα γιατί η υφιστάμενη είναι πολύ πιο γερή.

Στην ξύλινη πόρτα του διαμερίσματος, νέα κλειδαριά, κύλινδρος, με defender mauer.

Αντί λάμα, ένα σαν κάθετο σύρτη.

Στις αλουμινένιες μπαλκονόπορτες μου είπε ότι κλειδαριές interlock που έχω είναι καλές και δεν χρειάζονται αυτά με τους πείρους.

Και σιδεριά στον φωταγωγό.

Για τον CES του Σιάμου μου είπε ότι είναι καλός, και ίσως προτιμότερος από mottura/keso καθώς ως καινούργιος και μη διαδεδομένος δεν έχουν κίνητρο οι οργανωμένοι διαρρήκτες να πληρώσουν για την ανάπτυξη διαρρηκτικών εργαλείων για αυτόν.

Δημοσ.

Δωσε 600€ και βαλε μια θωρακισμενη. Κλειδωνε 24/7 & θα εισαι κομπλε.

Απ'αυτα που διαβαζω, λογικα εισαι κεντρο αθηνας & ο κλειδαρας που φωναξες το τηλ του ξεκιναει απο 210.86 ;;;

Δημοσ.

Δωσε 600€ και βαλε μια θωρακισμενη. Κλειδωνε 24/7 & θα εισαι κομπλε.

Απ'αυτα που διαβαζω, λογικα εισαι κεντρο αθηνας & ο κλειδαρας που φωναξες το τηλ του ξεκιναει απο 210.86 ;;;

Σχετικά κέντρο αλλά όχι 21086... :-)

Προς τα πού να κοιτάξω με €600 ?

Δημοσ.

Σχετικά κέντρο αλλά όχι 21086... :-)

Προς τα πού να κοιτάξω με €600 ?

μια απλη πορτα με omega plus κλειδαρια, διαφορα μαγαζια την τοποθετουν με 550€ έως 700€.

μη ψαχνεις τα mm, τις λαμαρινες & γενικα πολλα πραγματα μιας κ δεν εισαι διατεθημενος να τα πληρωσεις ακριβα.

επισης, 9/10 σπιτια στην Αττικη δε χρειαζονται επενδυση ανω των 800~900 ευρω.

σπανια καποιος θα κανει διαρρηξη για να παρει λαπτοπ, τιβι κλπ...λεφτα + χρυσαφικα ειναι ο στοχος πλεον !

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν μαγαζιά που έχω δει να βάζουν πόρτες του σιάμου. Δεν ξέρω πως λειτουργεί εκεί το πράγμα, δηλαδή αν τις παίρνουν από τον σιάμο και τις τοποθετούν τα μαγαζιά αυτά ή αν τις βάζει ο σιάμος, αλλά αναρωτιόμουν μήπως παίζει σε αυτά τα μαγαζιά, να συνδυάσεις τη θωράκιση με την κλειδαριά της επιλογής σου. 

Πχ το φθηνότερο μοντέλο του σιάμου(νομίζω άτρος λέγεται) και την omega plus ή κάποιον άλλον συνδυασμό κλειδαριάς κυλίνδρου?

Συμφωνώ κι εγώ με το να μην το ψάξεις πολύ με το θέμα της θωράκισης γιατί χάνεσαι και λίγο μιας και όλα τα μαγαζιά λίγο πολύ παίζουν με τις λέξεις σε αυτά. Αλλά είμαι της λογικής ότι, πόρτα βάζεις μία φορα ενώ κλειδαριά αλλάζεις όποτε θες. Είναι κάτι που αλλάζει πιο εύκολα.

Στο site του, λέει ότι οι τιμές του ξεκινάνε από 550 αν θυμάμαι καλά. Και νομίζω μέσα στα 550 ήταν και τοποθέτηση. 

Αν δεν παίζει ο συνδυασμός που είπα πιο πάνω(μαγαζιά που προμηθεύονται πόρτες του), τότε μήπως πάς από το μαγαζί του σιάμου και του πεις το φθηνότερο μοντέλο αλλά με τον CES για κύλινδρο? 

Μαζί με ΦΠΑ και τον CES, δεν νομίζω να πάει πάνω από 650-700. 

Δες πάντως στα μαγαζιά που θα πας για πόρτες, αν έχει κανείς πόρτες του και αν παίζει αυτό που είπα.

Αν είναι να δώσεις 600κάτι πάνω κάτω να έχει τουλαχιστον μια στοιχειώδη θωράκιση. 

Αν θες την άποψη μου, σε αυτά τα λεφτά, τα μέταλλα και η θωράκιση δεν είναι τόσο ενισχυμένα.οπότε για μένα προσωπικά είναι σημαντικό, η πόρτα να έχει τουλάχιστον ΚΑΙ οριζόντιους δοκούς, ειδικά στο σημείο της κλειδαριάς. 

Αν και φαντάζομαι θα είναι αρκετά σπάνιο κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι αν δεν υπάρχουν οριζόντιοι δοκοί και υπάρχουν μόνο 1-2 κάθετοι και μέσα έξω δύο μεταλλικά φύλλα(συνήθως τέτοιες είναι οι θωρακίσεις στις πολύ φθηνές πόρτες), ίσως να μην είναι πολύ δύσκολο να στρευλωθεί η πόρτα στο σημείο της κλειδαριάς και των πίρρων με κανένα λοστό πχ. Σπάνιο, αλλά υπάρχει πόρτα στα ίδια λεφτά πάνω κάτω με έξτρα ενίσχυση, γιατί όχι..

• Like 1
Δημοσ.

Γυναίκα πυροβολεί κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι της

post-437180-0-19619500-1492194548_thumb.jpg

Η πρωταγωνίστρια αυτού του βίντεο, μαι 39χρονη, άκουσε ύποπτους θορύβους στις 2 τα ξημερώματα όταν τρεις κλέφτες εισέβαλλαν στο σπίτι της. Πολύ γρήγορα, άρπαξε ένα όπλο και πήγε να ερευνήσει τι συμβαίνει. Ο σύζυγός της κοιμόταν και δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, μέχρι να ακούσει τους δύο πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τη γυναίκα, οι ύποπτοι προσπάθησαν να πάρουν ένα άγνωστο χρηματικό ποσό, πορτοφόλια και τραπεζικές κάρτες. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη του Port Elizabeth, στη Νότια Αφρική.

ΠΗΓΗ;    http://www.videoman.gr/79120

• Like 1
Δημοσ.

α) η τοποθετηση πορτας του Σιαμου εκτος απο το συνεργειο του ιδιου, καλο θα ηταν να αποφευχθει.

β) η πιο φθηνη πορτα του Σιαμου & του Balomenos, ειναι κοντα στα 7 κατοσταρικα με το φπα + τοποθετηση.

γ) εχει δικιο ο swayback για τις θωρακισεις αλλα να ξερεις οτι μεχρι τα 800-900 παιζει παπατζιλικι κ οι πορτες εχουν τα βασικα.

δ) 1 στις 1000 ή και περισσοτερες περιπτωσεις εχουμε στραβωμενες πορτες, οποτε δε νομιζω οτι ενα κλασικο σπιτι με τα κλασικα πραγματα προς κλοπη εχει να φοβαται κατι.

ε) το βιντεακι, οι καταστασεις & οι νομοι στη Ν. Αφρικη δεν εχουν καμια σχεση με Ελλαδα...

• Like 4
Δημοσ.

μια απλη πορτα με omega plus κλειδαρια, διαφορα μαγαζια την τοποθετουν με 550€ έως 700€.

μη ψαχνεις τα mm, τις λαμαρινες & γενικα πολλα πραγματα μιας κ δεν εισαι διατεθημενος να τα πληρωσεις ακριβα.

επισης, 9/10 σπιτια στην Αττικη δε χρειαζονται επενδυση ανω των 800~900 ευρω.

σπανια καποιος θα κανει διαρρηξη για να παρει λαπτοπ, τιβι κλπ...λεφτα + χρυσαφικα ειναι ο στοχος πλεον !

H τιμή του παραγωγικού του Σιάμου, με επένδυση laminate αντί καπλαμά, είναι κάτω από €1000. Με CES. Μπορώ να τα μαζέψω τα λεφτά, αλλά δεν έχω πειστεί απολύτως ότι το χρειάζομαι, σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολική δαπάνη χωρίς να χρειάζεται.

Αν το δω στεγνά οικονομικά, η πιο συμφέρουσα λύση είναι η ασφάλιση, καθώς με λίγα λεφτά ασφαλίζω όλες τις περιπτώσεις, όχι μια είσοδο μόνο.

Εδώ έχει με €5-€6 το μήνα, και καλύπτει και διάφορες άλλες περιπτώσεις πέρα από την κλοπή: https://www.anytime.gr/home/content-insurance

Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο ο οικονομικός παράγοντας, προτιμάς να μην βρεις το σπίτι σου κλεμμένο.

Υπάρχουν μαγαζιά που έχω δει να βάζουν πόρτες του σιάμου. Δεν ξέρω πως λειτουργεί εκεί το πράγμα, δηλαδή αν τις παίρνουν από τον σιάμο και τις τοποθετούν τα μαγαζιά αυτά ή αν τις βάζει ο σιάμος, αλλά αναρωτιόμουν μήπως παίζει σε αυτά τα μαγαζιά, να συνδυάσεις τη θωράκιση με την κλειδαριά της επιλογής σου. 

Πχ το φθηνότερο μοντέλο του σιάμου(νομίζω άτρος λέγεται) και την omega plus ή κάποιον άλλον συνδυασμό κλειδαριάς κυλίνδρου?

Συμφωνώ κι εγώ με το να μην το ψάξεις πολύ με το θέμα της θωράκισης γιατί χάνεσαι και λίγο μιας και όλα τα μαγαζιά λίγο πολύ παίζουν με τις λέξεις σε αυτά. Αλλά είμαι της λογικής ότι, πόρτα βάζεις μία φορα ενώ κλειδαριά αλλάζεις όποτε θες. Είναι κάτι που αλλάζει πιο εύκολα.

Στο site του, λέει ότι οι τιμές του ξεκινάνε από 550 αν θυμάμαι καλά. Και νομίζω μέσα στα 550 ήταν και τοποθέτηση. 

Αν δεν παίζει ο συνδυασμός που είπα πιο πάνω(μαγαζιά που προμηθεύονται πόρτες του), τότε μήπως πάς από το μαγαζί του σιάμου και του πεις το φθηνότερο μοντέλο αλλά με τον CES για κύλινδρο? 

Μαζί με ΦΠΑ και τον CES, δεν νομίζω να πάει πάνω από 650-700. 

Δες πάντως στα μαγαζιά που θα πας για πόρτες, αν έχει κανείς πόρτες του και αν παίζει αυτό που είπα.

Αν είναι να δώσεις 600κάτι πάνω κάτω να έχει τουλαχιστον μια στοιχειώδη θωράκιση. 

Αν θες την άποψη μου, σε αυτά τα λεφτά, τα μέταλλα και η θωράκιση δεν είναι τόσο ενισχυμένα.οπότε για μένα προσωπικά είναι σημαντικό, η πόρτα να έχει τουλάχιστον ΚΑΙ οριζόντιους δοκούς, ειδικά στο σημείο της κλειδαριάς. 

Αν και φαντάζομαι θα είναι αρκετά σπάνιο κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι αν δεν υπάρχουν οριζόντιοι δοκοί και υπάρχουν μόνο 1-2 κάθετοι και μέσα έξω δύο μεταλλικά φύλλα(συνήθως τέτοιες είναι οι θωρακίσεις στις πολύ φθηνές πόρτες), ίσως να μην είναι πολύ δύσκολο να στρευλωθεί η πόρτα στο σημείο της κλειδαριάς και των πίρρων με κανένα λοστό πχ. Σπάνιο, αλλά υπάρχει πόρτα στα ίδια λεφτά πάνω κάτω με έξτρα ενίσχυση, γιατί όχι..

Οι διαφορές του παραγωγικού από την Atros είναι πάχος θωράκισης (1.25mm vs 1mm), πάχος δοκών (1.5mm vs 1.25mm), αριθμός δοκών (2 κάθετοι και 10 οριζόντιοι vs 1 κάθετος και 6 οριζόντιοι), πύροι (15 vs 12), κλειδαριά και κύλινδρος (mottura+CES vs δικιά του κλειδαριά + κύλινδρος ST8/STS70)

Δεν είχα ρωτήσει τιμή για την Atros, αλλά αν είναι να ζητήσει κανείς κύλινδρο CES και φτάσει τα €700, ίσως καλύτερα να πάει κανείς κατευθείαν στον παραγωγικό τύπο.

Δημοσ.

Παρτυ φαινεται κανανε και φετος στα νοτια προαστεια.Σε σπιτι φιλου χωρις πορτα ασφαλειας μπηκανε τα καλοπαιδα.Η πλακα ειναι οτι μπηκαν απο τα παραθυρα της μπαλκονοπορτας της διπλοκατοικιας και μαλιστα σε προσοψη πολυ κεντρικου δρομου και βγηκαν απο τις πορτες.Πηραν μονο χρυσαφικα και δεν αγγιξαν καν λαπτοπ τβ και ηλεκτονικα ειδη.Επισης πηραν μελανια εκτυπωτη.... και γενικα ανακατεψαν πολυ πραμα και μιας και ειχαν και χρονο εκατσαν και εφαγαν.Τωρα τρεχει να βαλει πορτα,εγω τα ελεγα βεβαια τοσα χρονια αλλα οταν την παθαινεις ειναι αργα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειχε βαλει ομως και πορτα δεν θα εβγαιναν απο εκει αλλα παλι απο τα παραθυρα αυξανοντας την πιθανοτητα να τους δει καποιος.Οπως και να χει οτι καλυτερο μπορει να εχει κανεις ειναι προς οφελος του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...