Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό, από μια άποψη, το βρίσκω αρκετά ενθαρρυντικό.

ε, προφανως 9.9 στους 10 δεν εχουν λογο να ανησυχουν....

ποιος λογικος / νομιμος ανθρωπος εχει το σπιτι του για τραπεζα ;

Έχω την εντύπωση ότι αναφέρεσαι στον κύριο Δημήτρη Ι. που ειδικεύεται στο άνοιγμα χρηματοκιβωτίων. Αν ναι, εντάξει ο άνθρωπος ανοίγει χρηματοκιβώτια, μια πόρτα ασφαλείας δεν θα ανοίξει? :P

Είχα δει εικόνα που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος όπου έδειχνε ένα defender να έχει κοπεί με ακρίβεια(χωρίς να έχει αφαιρεθει ολόκληρο όμως) με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή πρόσβαση στον κύλινδρο για να τρυπηθεί ή να γίνει εξώλκευση του πυρήνα του.

Δεν την ανοιξε εκεινος αλλα βοηθησε σημαντικά ! Είναι καλλιτεχνης στο θεμα χρηματοκιβωτιο.

Απορω με τις υπερανθρωπες αποθηκες υπομονης που διαθετει. 

Πιστεύεις οι χρόνοι θα ήταν ίδιοι αν το defender ήταν το BKS200? Το έχετε δοκιμάσει και αυτό?

Επίσης, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δοκιμαστεί σε κάποιο συνέδριο του ΣΑΕΚ, μία πόρτα με defender Drumm Geminy και κάποιο κύλινδρο ιδιαίτερα ενισχυμένο ενάντια σε τρύπημα και εξώλκευση του πυρήνα, όπως τον Dom Diamant ή τον Keso 4000s CrNi(πρόκειται ενισχυμένη έκδοση του keso 4000s). Δυσεύρετα τα προϊόντα αυτά(το Geminy υπάρχει στην Ελλάδα) αλλά πιστεύω πως αυτά τα 2 μόνο, θα μπορούσαν να αυξήσουν σημαντικά τους χρόνους παραβίασης.

Το bks200 νομιζω οτι ειναι το καλυτερο defender για καποιον που δε θελει τα συνηθισμενα & εχει καποια οικονομικη ανεση.

Η διαφορα ομως με το bd200s ειναι καποια λεπτα σε πραγματικο χρονο με νορμαλ συνθηκες. (οχι εργαστηριο) !

Ενταξει, το εχεις περασει σε αλλο επιπεδο.

Απο Ap3s και επανω ειναι πραγματικα δυσκολη η εξολκηση & αν ειναι ανιδεος ο καλλιτεχνης

στανταρ θα μεινει μπλοκαρισμενη η πορτα κ θα δυσκολευτει πολυ κ ο πραγματικος γνωστης.

Άρα σίγουρα έχει να κάνει και με τη θωράκιση που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο ειδικά για τα λεφτά που είχε πληρώσει ο άνθρωπος. Ακούγεται για extreme - και λογικά σπάνια - περίπτωση. Πιθανώς να μην είχε συμβεί το ίδιο με μία πόρτα σαν την champion που ανέφερα.

Η διαρρηξη / ληστεια θα γινοταν ετσι κι αλλιως.

Με τον ενα ή τον αλλο τροπο, οι μαστορες θα εμπαιναν κ θα επαιρναν αυτα που ηθελαν.

• Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλή φάση όλα αυτά, αλλά για διαμερίσματα κι έτσι που έχουν δύσκολη πρόσβαση στα μπαλκόνια τους. Φαντάζομαι σε μονοκατοικίες που έχουν και σχετικά εύκολα προσβάσιμες μπαλκονόπορτες (ή παράθυρα) ο επίδοξος διαρρήκτης θα πει "χέσε την πόρτα, πάμε στην μπαλκονόπορτα"...

• Like 4
Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω μία απορία που συνέβηκε σε γείτονα.

Όταν από μία πολυκατοικία πηδάνε σε μία άλλη και από το φωταγωγό ανοίγουν συγκεκριμένα διαμερίσματα τότε σίγουρα δεν είναι inside information?

Θέλω να πω, ξεκινά ποτέ ένας διαρρήκτης να μπει σε μία πολυκατοικία, να ανεβεί στην ταράτσα, να περάσει στην διπλανή ταράτσα, να κατεβεί το φωταγωγό και να ανοίξει random διαμερίσματα;

Και όταν το κάνουν αυτό, τα πράγματα πώς τα βγάζουν;; :ο

Δημοσ.

Μα το εχουμε ξαναπει, αν τα παραθυρα ειναι αλουμινια του '80 και η πορτα των 3.000€...τσαμπα επενδυση !!!

Το εγραψε τελεια και ο sway πριν. Αναβαθμιζουμε τα παντα ισοποσα κ με μετρο.

Όπως πολυ σωστα διερωταται ο Gothic, το εχω ξαναπει...

εκει που η λεια ειναι μεγαλη, 99 στις 100 ειναι δεδομενο οτι το γνωριζουν.

Αλλα το φαινομενο με τις διαρρηξεις στις παλιες κλειδαριες εχει αποδειξει οτι μπαινουν τυχαια...

κι σε αυτο το συμπερασμα φτανουμε με το δεδομενο οτι πολλες φορες κανουν ζημιες οταν δεν υπαρχει κατι να παρουν.

συν οτι μπαινουν με συνδιασμους κλειδιων γιατι στο φευγα, οι πορτες ειναι σαν μπλοκαρισμενες

Δημοσ.

...

Εγώ πιστεύω, αναβάθμιση της υφιστάμενης, σε συνδυασμό με μία λάμα μεταλλική κατά μήκος της πλευράς της κασας που κλειδώνει η πόρτα(ώστε αν βάλουν λοστό να μην σπάσει εύκολα από μέσα η κάσα(το σημείο που μπαίνει ο πίρρος μέσα στην κάσα) και ανοίξει η πόρτα) και μία μπάρα από μέσα είναι υπεραρκετά. Η λάμα που λεω, μπαίνει εκεί που συνήθως βάζουμε αεροστόπ για να μην μπαίνει αέρας. 

...

Αυτή η λάμα που αναφέρεις, υπάρχει ως έτοιμο προϊόν ή πρέπει να το κάνει κανείς ιδιοκατασκευή ?

...

Δεν τον έχω ακουστά τον CES. Η πόρτα που σου πρότεινε είναι πολύ καλή. Αν το σκέφτεσαι γι απόρτα ασφαλείας, θα σου έλεγα να πας από εκεί και να του προτείνεις να του πας τον κύλινδρο της επιλογής σου και να τον βάλει στην πόρτα που θα σου τοποθετήσει. 

...

Ο κύλινδρος CES πρέπει να είναι αυτός εδώ, το κλειδί που μου έδειξαν ήταν έτσι νομίζω:

371_2.jpg

http://www.ces.eu/english/products/cescylinder/security-cylinders/910-wr/

http://www.ces.eu/english/products/cescylinder/security-cylinders/810-wp/

Αν όντως είναι αυτοί, πως σας φαίνονται ?

Αν τελικά πάω για θωρακισμένη, αφήνω αυτόν τον κύλινδρο ή του πάω έναν από αυτούς που έχουν συζητηθεί ? (RS3S, MT5+, NW5, PROTEC2, 4000S)

Πόσο πρέπει να μου κατεβάσει την τιμή αν πάω τον κύλινδρο εγώ ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα το εχουμε ξαναπει, αν τα παραθυρα ειναι αλουμινια του '80 και η πορτα των 3.000€...τσαμπα επενδυση !!!

Δεν είναι κι εύκολο ή "φτηνό" να βρεις και να βάλεις προφίλ αλουμινίου με πάνω από WK2 πάντως, χώρια τα τζάμια... :P

Η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι καν WK2...

• Like 1
Δημοσ.

Mclein και υπόλοιποι, κατόπιν ιδιαίτερα χρονοβόρας μελέτης κατέληξα στις παρακάτω επιλογές:

1) θωρακισμένη πόρτα siamo (παραγωγικός τύπος) με mottura κλειδαριά, το defender που βάζουν και τον κύλινδρο mottura c24 (στην περίπτωση που το δεχτούν και στην περίπτωση που τον βρω γιατί στο ιντερνετ δεν τον βρίσκω ειδικά στην Αθήνα - στο σημείο αυτό θα ζητούσα και άλλη πρόταση για κύλινδρο

Ο σιαμος δεν βαζει κυλινδρους της επιλογης σου.Σου προτεινει αυτα π διαθετει και βαζεις καποιο απο αυτα.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή η λάμα που αναφέρεις, υπάρχει ως έτοιμο προϊόν ή πρέπει να το κάνει κανείς ιδιοκατασκευή ?

Ο κύλινδρος CES πρέπει να είναι αυτός εδώ, το κλειδί που μου έδειξαν ήταν έτσι νομίζω:

Αν τελικά πάω για θωρακισμένη, αφήνω αυτόν τον κύλινδρο ή του πάω έναν από αυτούς που έχουν συζητηθεί ? (RS3S, MT5+, NW5, PROTEC2, 4000S)

a) υπαρχει ετοιμη λαμα μισο μετρο + ενα μετρο. περιπου 10€ & 25€ αντιστοιχα.

β)

ο κυλινδρος CES ειναι αυστριακος ή γερμανικος & ακομη και ο απλος με ριγωτο προφιλ ειναι αρκετα ποιοτικος.

γενικα οτι βγαζουν οι γερμανοι, μονο μαλακια κ πατατα δεν το ονομαζει καποιος.

βεβαια οπως και τον MG με το πατενταρισμενο προφιλ, το ιδιο θα συμβαινει και με την εισαγωγη του CES.

θα ειναι ενας μετριος προς καλος κυλινδρος με προσωπικο προφιλ του Σιαμο (για να βγαζει μονο αυτος τα κλειδια)

και θα ειναι τοσο υπερ-κοστολογημενος που κατα τη γνωμη μου χανεται η ιδεα του vfm για χιλιομετρα.

γ) δε νομιζω να δεχθει να τοποθετησει κυλινδρο απο αλλου.

ακομη και να του πεις να στη φερει την πορτα χωρις κυλινδρο,

θα σου κοψει 30€. απατεωνια δηλαδη, γιατι αν ρωτησεις δειλα "η ποιοτητα του κυλινδρου ειναι 30€ ;" θα σε φανε !!!!

• Like 1
Δημοσ.

1. Αυτή η λάμα που αναφέρεις, υπάρχει ως έτοιμο προϊόν ή πρέπει να το κάνει κανείς ιδιοκατασκευή ?

2. Ο κύλινδρος CES πρέπει να είναι αυτός εδώ, το κλειδί που μου έδειξαν ήταν έτσι νομίζω:

1. Η λάμα υπάρχει και έτοιμη  αλλά την τελευταία φορά που ρώτησα σε κλειδαράδικο μου είπαν 40€ για μία λάμα 1m μήκος, 20mm πλάτος και περίπου 5mm πάχος.

Ότι λάμα και να βάλεις πάντως, λόγω του πάχους της θα χρειαστεί να δουλέψεις λίγο πάνω στην πόρτα ώστε να κλείνει μετά. Αυτό έχει δουλειά. Αν έχεις ένα σκάρπελο και πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το κάνεις μόνος σου αλλά προσεκτικά. Αλλιώς φωνάζεις κλειδαρά και την βάζει.

2. Αν είναι αυτός ο κύλινδρος που έστειλες δεν φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερο σε σύγκριση πάντα με αυτούς που προτείνουμε.

Θα έπαιρνα κάποιον άλλον, ανώτερο και δοκιμασμένο.

Εγώ προτείνω να πας και να του πεις ότι εγώ ήθελα τον keso 4000s που διαφημίζετε και φέρνατε τόσα χρόνια. Αν δεν μπορείτε να τον φέρετε, να τον πάρω εγώ(αυτόν ή κάποιον κύλινδρο σε αυτό το επίπεδό ασφαλείας) και να τον βάλε πάνω στην πόρτα εσείς κατά την τοποθέτηση της. Αν το δεχτεί καλώς.

Θυμίζω ότι μετά από αρκετή συζήτηση με τον μεγάλο τον Σιάμο, δέχτηκε να τοποθετήσει τον κύλινδρο της επιλογής μου(Abloy Protec 2) ενώ ήταν τελείως κάθετος στην αρχή.

Όσο για το πόσο θα σου κόψει...από αυτόν εξαρτάται :P

Εμένα πχ όταν μου είπε οκ θα βγάλουμε τον keso από την πόρτα και θα βάλεις αυτόν που έχεις, μου έκοψε ένα 50ρικο από το σύνολο. λολ.

Ο keso κάνει 120+.  :-)

Αν ΔΕΝ το δεχτεί(δεν το νομίζω να μην το δεχτεί αν τον πιέσεις λίγο-το κατάφερα εγώ που δεν είμαι καθόλου πιεστικός αλλά επέμεινα λίγο :P), τότε έχεις 3 επιλογές:

Α. Παίρνεις την πόρτα με τον CES και την αφήνεις έτσι.

Β. Παίρνεις την πόρτα με τον CES και φωνάζεις κάποιον κλειδαρά που να ξέρει να αλλάξει τον CES και να βάλει αυτόν που θες.

Γ. Παίρνεις πόρτα από κάποιον άλλον που θα δεχτεί.

Φυσικά προτείνω το "Β" αν σε παίρνει οικονομικά.

Αλλά ακόμα και το "Α" να επιλέξεις, εντάξει δεν νομίζω χρειάζεται να ανησυχείς γιατί ακόμα και ένας τέτοιος κύλινδρος σαν τον CES θέλει γνώσεις για να διαρρηχθεί αθόρυβα.

Και 9 στους 10 διαρρήκτες δεν έχουν τέτοιες γνώσεις.

Αλλά μιας και πας σε μία τόσο καλή πόρτα, το ιδανικό είναι να έχει πάνω και έναν αντίστοιχα πολύ καλό κύλινδρο.

Εσύ πίεσε για να σου βάλει κύλινδρο της επιλογής σου. Νομίζω θα το δεχτεί και θα ξεμπερδέψεις.

• Like 2
Δημοσ.

...

β)

ο κυλινδρος CES ειναι αυστριακος ή γερμανικος & ακομη και ο απλος με ριγωτο προφιλ ειναι αρκετα ποιοτικος.

γενικα οτι βγαζουν οι γερμανοι, μονο μαλακια κ πατατα δεν το ονομαζει καποιος.

βεβαια οπως και τον MG με το πατενταρισμενο προφιλ, το ιδιο θα συμβαινει και με την εισαγωγη του CES.

θα ειναι ενας μετριος προς καλος κυλινδρος με προσωπικο προφιλ του Σιαμο (για να βγαζει μονο αυτος τα κλειδια)

και θα ειναι τοσο υπερ-κοστολογημενος που κατα τη γνωμη μου χανεται η ιδεα του vfm για χιλιομετρα.

γ) δε νομιζω να δεχθει να τοποθετησει κυλινδρο απο αλλου.

ακομη και να του πεις να στη φερει την πορτα χωρις κυλινδρο,

θα σου κοψει 30€. απατεωνια δηλαδη, γιατι αν ρωτησεις δειλα "η ποιοτητα του κυλινδρου ειναι 30€ ;" θα σε φανε !!!!

Οπότε τελικά τον αποδεχόμαστε ως κύλινδρο ?

Τι εννοούμε με προσωπικό προφίλ ? Ότι αν χάσεις τα κλειδιά και χρειαστεί να βγάλεις άλλα ότι πας σε αυτόν?

Εδώ τον CES 910 WR τον έχουν από €160-€210 ανάλογα το μέγεθος:

https://www.schloss-shop.at/Profilschliesszylinder/CES-910-WR/CES-910-WR-Doppel-Profilzylinder::274.html

Στο ebay βλέπω ότι είναι σημαντικά φθηνότερος, από €100 έως €115

http://www.ebay.com/itm/Sicherheitszylinder-CES-910-WR-mit-5-Schlussel-VDS-N-G-/310315161849

Για τον 910 WR στα χαρακτηριστικά ασφαλείας λέει anti-drilling, anti-pulling, anti rapping

http://www.ces.eu/uploads/tx_nxscesproduct/CES_Security_cylinders_WR_EN_04_2015.pdf

To VdS certification που αναφέρει, είναι κάτι αξιόλογο ?

Στις λίστες της VdS δεν το βρίσκω πάντως

http://vds-global.com/en/certifications/vds-approved-products-companies-and-experts/lock-sets/

1. Η λάμα υπάρχει και έτοιμη  αλλά την τελευταία φορά που ρώτησα σε κλειδαράδικο μου είπαν 40€ για μία λάμα 1m μήκος, 20mm πλάτος και περίπου 5mm πάχος.

Ότι λάμα και να βάλεις πάντως, λόγω του πάχους της θα χρειαστεί να δουλέψεις λίγο πάνω στην πόρτα ώστε να κλείνει μετά. Αυτό έχει δουλειά. Αν έχεις ένα σκάρπελο και πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το κάνεις μόνος σου αλλά προσεκτικά. Αλλιώς φωνάζεις κλειδαρά και την βάζει.

Μπα ούτε εργαλεία έχω, ούτε πιάνουν τα χέρια μου ιδιαίτερα, ότι δουλειά γίνει θα πρέπει να την κάνει ο κλειδαράς.

2. Αν είναι αυτός ο κύλινδρος που έστειλες δεν φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερο σε σύγκριση πάντα με αυτούς που προτείνουμε.

Θα έπαιρνα κάποιον άλλον, ανώτερο και δοκιμασμένο.

Δεν είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός, αλλά πατάω CES στο google και μόνο αυτά βρίσκω, και το κλειδί μοιάζει με αυτό που είδα εκεί.

Εγώ προτείνω να πας και να του πεις ότι εγώ ήθελα τον keso 4000s που διαφημίζετε και φέρνατε τόσα χρόνια. Αν δεν μπορείτε να τον φέρετε, να τον πάρω εγώ(αυτόν ή κάποιον κύλινδρο σε αυτό το επίπεδό ασφαλείας) και να τον βάλε πάνω στην πόρτα εσείς κατά την τοποθέτηση της. Αν το δεχτεί καλώς.

Θυμίζω ότι μετά από αρκετή συζήτηση με τον μεγάλο τον Σιάμο, δέχτηκε να τοποθετήσει τον κύλινδρο της επιλογής μου(Abloy Protec 2) ενώ ήταν τελείως κάθετος στην αρχή.

Όσο για το πόσο θα σου κόψει...από αυτόν εξαρτάται :P

Εμένα πχ όταν μου είπε οκ θα βγάλουμε τον keso από την πόρτα και θα βάλεις αυτόν που έχεις, μου έκοψε ένα 50ρικο από το σύνολο. λολ.

Ο keso κάνει 120+.  :-)

Εσύ γιατί δεν δέχτηκες τον KESO 4000S? Έχει κάποιο θέμα?

Αυτός γιατί άραγε σταμάτησε τον KESO και τον MOTTURA?

Είναι θέμα καθαρά εμπορικό (π.χ. συμφωνία με CES για αποκλειστική χρήση) για να λαμβάνει καλύτερες τιμές αγοράς, ή βρήκε κάποιο πρόβλημα σε πραγματικά περιστατικά?

Δημοσ.

α)

Επειδη εχω δει πορτες αλουμινου στην Αυστρια με CES ριγωτο κ απλο κλειδι,

εγω θα εμενα στον CES αν δεν με ενοχλουσε οτι θα επρεπε να βγαζω αντικλειδια για καποια χρονια στο Σιαμο.

(αυτο σημαινει προσωπικο προφιλ)

τιμες δεν μπορεις να ξερεις, οταν υπαρχει προσωπικη εισαγωγη.

οπως ειπα εγω οτι πουλαω κοντα στα 160 τον rs3s και οι αλλοι 190+.

β) δεν ειναι τοσο δυσκολο να περαστει η μπαρα. αγορασε τη & βλεπεις αν μπορεις !

γ) ο ces ο ακριβος, ειναι και πατενταρισμενος και ατσαλινος. ιδιος με τον keso 4000s.

δ) δεν σταματησε τους keso / mottura. απλως βγαζει λεφτα απο τα αντικλειδια MG, CES κ οτι αλλη πατεντα "πουλαει" !

υγ - νομιζω οτι το ψαχνεις παρα πολυ σε σχεση με αυτο που θα καλυπτει η πορτα & σε αυτο που θα καταληξεις.

τα πραγματα ειναι απλα. ακομη και κυλινδρο των 50€ -πχ magnum- δυσκολα θα ερθει καποιος να προσπαθησει.

• Like 2
Δημοσ.

α)

Επειδη εχω δει πορτες αλουμινου στην Αυστρια με CES ριγωτο κ απλο κλειδι,

εγω θα εμενα στον CES αν δεν με ενοχλουσε οτι θα επρεπε να βγαζω αντικλειδια για καποια χρονια στο Σιαμο.

(αυτο σημαινει προσωπικο προφιλ)

...

Γιατί να ενοχλεί ότι θα πρέπει κανείς να βγάζει αντίγραφα από αυτόν αν χρειαστεί?

(αν είναι Αθήνα)

Δημοσ.

Γιατί να ενοχλεί ότι θα πρέπει κανείς να βγάζει αντίγραφα από αυτόν αν χρειαστεί?

(αν είναι Αθήνα)

γιατι δεν εισαι μονο εσυ ή εγω περιεργος, υπαρχουν κι αλλοι. 

γενικα οταν κατι ειναι μονοπωλιο, εμενα δεν με φτιαχνει πολυ σαν ιδεα. σε οποιοδηποτε τομεα !

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. To VdS certification που αναφέρει, είναι κάτι αξιόλογο ?

2.Εσύ γιατί δεν δέχτηκες τον KESO 4000S? Έχει κάποιο θέμα?

1. Το VdS είναι γερμανική πιστοποίηση σαν το αντίστοιχο Ολλανδικό SKG*** που πιθανώς να έχεις δει σε πολλούς κυλίνδρους εδώ στην Ελλάδα. Είναι πιστοποιήσεις που κατηγοριοποιούν τους κυλίνδρους σε κλάσεις ασφαλείας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους και τις αντιδιαρρηκτικές τους ιδιότητες.

2. Ο Keso δεν έχει θέμα. Αντιθέτως, είναι από τους καλύτερους κυλίνδρους που υπάρχουν.

Απλά επειδη είχα ψάξει πάρα πολύ τους κυλίνδρους του εμπορίου, πίστευα(και πιστεύω-εγώ αλλά και πάρα πολλοί άλλοι σε σχετικά forums του εξωτερικού από όπου έμαθα πολλά πράγματα), ότι ο Abloy είναι ένα επίπεδο πιο πάνω. Είναι σε δική του κατηγορία όπως είναι ο EVVA MCS και ο Dom Diamant χωρίς όμως να είναι παρανοϊκά ακριβός όπως είναι οι 2 τελευταίοι που ανέφερα).

Ο Abloy και ο MCS, από όσο το έχω ψάξει έως τώρα, είναι μέχρι στιγμής οι 2 κύλινδροι που δεν έχει αποδειχθεί από κάποιον ότι μπορούν να διαρρηχθούν με διαρρηκτικά εργαλεία αθόρυβα χωρίς την καταστροφή τους από ηλεκτρικά εργαλεία.

Τώρα, επειδή κάποιοι τύποι στο εξωτερικό έχουν για χόμπυ το να αγοράζουν τόσο ακριβούς κυλίνδρους(βλέπε Keso 4000), να τους βάζουν στη μέγγενη και να τους ανοίγουν με διαρρηκτικά εργαλεία, με την ησυχία τους και ύπο μη πραγματικές συνθήκες(χωρίς άγχος κλπ), δεν σημαίνει ότι κύλινδροι σαν αυτούς που αναφέραμε δεν είναι καλοί.

Αντιθέτως, είναι πάρα πολύ καλοί όλοι αυτοί που προτείναμε κι εγώ και ο mclein και είναι σχεδόν απίθανο να κάτσει κανείς να προσπαθήσει να τους διαρρήξει αθόρυβα. Απλά εγώ ήθελα να βάλω στην πόρτα ότι καλύτερο υπάρχει.

Ακόμα και αυτοί που ανεβάζουν βιντέκια που να φαίνεται να διαρρηγνύουν κορυφαίους κυλίνδρους, πριν το κάνουν, πάντα τους μελετάνε πρώτα, πολλές φορές τους λύνουν κι όλας και έτσι ξέρουν τι να κάνουν.

Αυτό όμως δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα οπότε δεν έχεις να ανησυχείς.

Και κρίνοντας από τα τελευταία λινκ του CES που postαρες, δεν πρόκειται για κύλινδρο τύπου securemme Κ2 των 20€ οπότε οκ.

Επεξ/σία από swayback
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...